Firebug na Macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Firebug na Macu

01.11.2010 | 19:25
Nikako mi ne uspijeva instalirati Firebug na Firefoxu za Mac.

Nece pa nece

Ima li neko kakvih iskustava??

Error

Firefox could not install the file at

addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloa....xpi?src=addondetail

because: Unexpected installation error
Review the Error Console log for more details.
-203

Hvala svima!!
01.11.2010 | 20:57
No, pa jesi li pogledao Error Console log? Što piše unutra?
02.11.2010 | 19:24
Pise ovo WTF

Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsILocalFile.persistentDescriptor]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: file:///Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/components/nsExtensionManager.js :: getAbsoluteDescriptor :: line 406" data: no]
Source File: file:///Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/components/nsExtensionManager.js
Line: 406

Meni nije puno pomoglo, mozda nekome hoce...

Tek sad sam primjetio da je ne mogu NIKAKAV addon instalirati u Firefox :/

Cak mi ne da uklniti niti vec instalirane, niti ih updejtati.

Cudno skroz
02.11.2010 | 21:17
Čuj, ima jedan site koji puno pomaže u ovakvim slučajevima. Možda si čuo za njega? Zove se www.google.com. Nije baš poznat, ali evo, zapiši si, da ne zaboraviš, za drugi put.

Otvoriš, dakle, taj Google, i ima onda tamo jedno veliko polje u koje upišeš "firefox error code 0x80004005" i klikneš onaj gumb "search" pokraj toga. On ti onda potraži gdje sve po internetu ima tih riječi. Ful zgodno, zar ne?

E, i onda klikneš prvi (nesponzorirani) link na popisu i, gle što tamo piše:

Use of firebug:
If you are using firebug, you should be aware that there are older versions that did not handle XHR in frames well. Firebug would be the sole cause of the last mentioned error.
triggering ajax from the firebug command line is sandboxed may cause this in certain cases
02.11.2010 | 22:57
Cak i kad ignoriram tvoj sarkazam, ispada da je tvoj post jedino sam sebi svrha

Bez obzira na ove info vezane za Firebug, to ne umanjuje problem da ja ne mogu niti JEDAN addon instalirati u Firefox.

Non stop mi javlja identicnu gresku. Reinstalacija browsera nije pomogla.

Zapisat cu si ovaj Google.com, mozda mi nekada i zatreba
02.11.2010 | 23:08
E ovo je rijesilo problem

Svaka cast Riba!! Puno hvala!!!
02.11.2010 | 23:25
To je isto preko onog sitea...akako se ono zove...google, da!

:-P

Glavno da je problem rijesen, iako je bilo jasno da ako nije do aplikacije onda mora biti do profila ili prefsa...
03.11.2010 | 00:07
Je, da, ali čovjeku je bilo jednostavnije da mi gubimo vrijeme za njega i prečitavamo Google hitove u potrazi za rješenjem njegovog problema. :/
03.11.2010 | 10:15
Hajde ne budi takav, da svi idu na Google mogli bi zatvoriti Jabučnjak.
03.11.2010 | 16:53
Ajoj, da, sorry, zaboravio sam na plaću koju primamo za taj posao.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 17 minuta
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Bertone, m@xym, ^SuperUnknown^, Anonimci (428)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO