Firebug na Macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Firebug na Macu

01.11.2010 | 19:25
Nikako mi ne uspijeva instalirati Firebug na Firefoxu za Mac.

Nece pa nece

Ima li neko kakvih iskustava??

Error

Firefox could not install the file at

addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloa....xpi?src=addondetail

because: Unexpected installation error
Review the Error Console log for more details.
-203

Hvala svima!!
01.11.2010 | 20:57
No, pa jesi li pogledao Error Console log? Što piše unutra?
02.11.2010 | 19:24
Pise ovo WTF

Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsILocalFile.persistentDescriptor]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: file:///Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/components/nsExtensionManager.js :: getAbsoluteDescriptor :: line 406" data: no]
Source File: file:///Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/components/nsExtensionManager.js
Line: 406

Meni nije puno pomoglo, mozda nekome hoce...

Tek sad sam primjetio da je ne mogu NIKAKAV addon instalirati u Firefox :/

Cak mi ne da uklniti niti vec instalirane, niti ih updejtati.

Cudno skroz
02.11.2010 | 21:17
Čuj, ima jedan site koji puno pomaže u ovakvim slučajevima. Možda si čuo za njega? Zove se www.google.com. Nije baš poznat, ali evo, zapiši si, da ne zaboraviš, za drugi put.

Otvoriš, dakle, taj Google, i ima onda tamo jedno veliko polje u koje upišeš "firefox error code 0x80004005" i klikneš onaj gumb "search" pokraj toga. On ti onda potraži gdje sve po internetu ima tih riječi. Ful zgodno, zar ne?

E, i onda klikneš prvi (nesponzorirani) link na popisu i, gle što tamo piše:

Use of firebug:
If you are using firebug, you should be aware that there are older versions that did not handle XHR in frames well. Firebug would be the sole cause of the last mentioned error.
triggering ajax from the firebug command line is sandboxed may cause this in certain cases
02.11.2010 | 22:57
Cak i kad ignoriram tvoj sarkazam, ispada da je tvoj post jedino sam sebi svrha

Bez obzira na ove info vezane za Firebug, to ne umanjuje problem da ja ne mogu niti JEDAN addon instalirati u Firefox.

Non stop mi javlja identicnu gresku. Reinstalacija browsera nije pomogla.

Zapisat cu si ovaj Google.com, mozda mi nekada i zatreba
02.11.2010 | 23:08
E ovo je rijesilo problem

Svaka cast Riba!! Puno hvala!!!
02.11.2010 | 23:25
To je isto preko onog sitea...akako se ono zove...google, da!

:-P

Glavno da je problem rijesen, iako je bilo jasno da ako nije do aplikacije onda mora biti do profila ili prefsa...
03.11.2010 | 00:07
Je, da, ali čovjeku je bilo jednostavnije da mi gubimo vrijeme za njega i prečitavamo Google hitove u potrazi za rješenjem njegovog problema. :/
03.11.2010 | 10:15
Hajde ne budi takav, da svi idu na Google mogli bi zatvoriti Jabučnjak.
03.11.2010 | 16:53
Ajoj, da, sorry, zaboravio sam na plaću koju primamo za taj posao.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 4 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.03 Seconds