Firebug na Macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Firebug na Macu

01.11.2010 | 19:25
Nikako mi ne uspijeva instalirati Firebug na Firefoxu za Mac.

Nece pa nece

Ima li neko kakvih iskustava??

Error

Firefox could not install the file at

addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloa....xpi?src=addondetail

because: Unexpected installation error
Review the Error Console log for more details.
-203

Hvala svima!!
01.11.2010 | 20:57
No, pa jesi li pogledao Error Console log? Što piše unutra?
02.11.2010 | 19:24
Pise ovo WTF

Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsILocalFile.persistentDescriptor]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: file:///Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/components/nsExtensionManager.js :: getAbsoluteDescriptor :: line 406" data: no]
Source File: file:///Applications/Firefox.app/Contents/MacOS/components/nsExtensionManager.js
Line: 406

Meni nije puno pomoglo, mozda nekome hoce...

Tek sad sam primjetio da je ne mogu NIKAKAV addon instalirati u Firefox :/

Cak mi ne da uklniti niti vec instalirane, niti ih updejtati.

Cudno skroz
02.11.2010 | 21:17
Čuj, ima jedan site koji puno pomaže u ovakvim slučajevima. Možda si čuo za njega? Zove se www.google.com. Nije baš poznat, ali evo, zapiši si, da ne zaboraviš, za drugi put.

Otvoriš, dakle, taj Google, i ima onda tamo jedno veliko polje u koje upišeš "firefox error code 0x80004005" i klikneš onaj gumb "search" pokraj toga. On ti onda potraži gdje sve po internetu ima tih riječi. Ful zgodno, zar ne?

E, i onda klikneš prvi (nesponzorirani) link na popisu i, gle što tamo piše:

Use of firebug:
If you are using firebug, you should be aware that there are older versions that did not handle XHR in frames well. Firebug would be the sole cause of the last mentioned error.
triggering ajax from the firebug command line is sandboxed may cause this in certain cases
02.11.2010 | 22:57
Cak i kad ignoriram tvoj sarkazam, ispada da je tvoj post jedino sam sebi svrha

Bez obzira na ove info vezane za Firebug, to ne umanjuje problem da ja ne mogu niti JEDAN addon instalirati u Firefox.

Non stop mi javlja identicnu gresku. Reinstalacija browsera nije pomogla.

Zapisat cu si ovaj Google.com, mozda mi nekada i zatreba
02.11.2010 | 23:08
E ovo je rijesilo problem

Svaka cast Riba!! Puno hvala!!!
02.11.2010 | 23:25
To je isto preko onog sitea...akako se ono zove...google, da!

:-P

Glavno da je problem rijesen, iako je bilo jasno da ako nije do aplikacije onda mora biti do profila ili prefsa...
03.11.2010 | 00:07
Je, da, ali čovjeku je bilo jednostavnije da mi gubimo vrijeme za njega i prečitavamo Google hitove u potrazi za rješenjem njegovog problema. :/
03.11.2010 | 10:15
Hajde ne budi takav, da svi idu na Google mogli bi zatvoriti Jabučnjak.
03.11.2010 | 16:53
Ajoj, da, sorry, zaboravio sam na plaću koju primamo za taj posao.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 26 minuta
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dperec, Riba, smayoo, tgrebena@gmail.com, Anonimci (1161)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO