iChat za leopard (izbrisan!)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iChat za leopard (izbrisan!)

15.02.2010 | 22:56
.

1.-Izbrisao sam iChat , kako da ga ponovo snimim?

2.-Čini mi se da mi je combo update za Leopard zeznuo
Line in te ga više nema , dal se može kako vratit natrag ili sl?

Hvala!

.
16.02.2010 | 00:40
1) Ako nemaš odakle uzeti samo taj file, jedini legalni način jest instalirati OS uz "zadrži postavke", pa će ga ponovo staviti, a sve ostalo bi moralo ostati isto. No, kako je to malo too-much radi samo toga, radije neka ti ga netko maila. Inače, možeš i pronaći baš taj package na DVD-u, pa onda instalirati samo iChat, ali to je "prljava" procedura.

2) Koji stroj je u pitanju?
16.02.2010 | 00:53
.

eMac G4 na 1,25 GHz i " giga rama !!

.
16.02.2010 | 00:54
.

2 giga rama !

.
16.02.2010 | 02:29
Leopard bi trebao raditi OK na eMacu 1.25GHz. Nisam sreo taj problem, jesi proguglao na tu temu?

Nisam našao nešto baš tog tipa, ali ovo je recept ako nema zvuka uopće:

www.justanswer.com/questions/2twrq-i-hav...-10-4-11-what-have-i
16.02.2010 | 12:23
.

Inače sam provel kojih par sati pokušavajući nešto popravit i otkrit,
neželim bit samo ljenčina koja čeka odgovor !

Isprobal sam savjet sa ovog tvog linka , čini mi se da mi se nakon toga lijepše podigo OS X ali ne i Line in opcija !
Inače ugrađen mic. radi isto kao i Output signal zvuka samo taj nesretni Line in nemogu odabrat jer je nesto !!!

.
16.02.2010 | 18:11
Kaj se tiče iChata, legalno pomaže samo instalacija. U tvom slučaju bi to bilo archive and install opcija pa ti sve ostane netaknuto. Ja sam na poslu koristil eMac 1.25 GHz s 1 Gigom rama i na njemu je leopard radil sasvim korektno.
Druga mogućnost za iChat bi bila da s pacifistom raspakiraš cijelu instalaciju i onda samo zvekneš iChat. Moram se odmah ograditi od ovog savjeta, to mi je Riba savjetoval jednom ranije pa možda da se on oglasi glede ovog, ja nemam nikakva iskustva po tom pitanju..
16.02.2010 | 18:13
Nemam ni ja samo znam da ljudi to rade.
www.charlessoft.com/
20.02.2010 | 22:01
.

Uspio sam rješit problem s programom Pacifist , koj sam izbjegavo jer svugdje čitam kako je to jako komplicirano !

....ubiti mi je lijepo otvorio CD/DVD i izlistao programe , lijepo sam odabrao instalirat iChat i radi , a preko iChata u audio postavkama sam uspio rješit problem Line in opcije ,tako da sam u njemu odabrao Line in a ne internal microphone.
Ta opcija je povezana sa glavnom audio opciom u System preferences!

Eto ljudi budite oprezni sa iChatom !

Još jednom Hvala svima na pomoči !

.
06.10.2010 | 01:41
Evo samo da dodam link na konem sam bio skinuo program Pacifist :
www.charlessoft.com/

PozdraF!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 19 minuta
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO