nesto za undelete
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

nesto za undelete

• eucryl
  • Posjetitelj
25.02.2004 | 17:40
Hola!

Imali smo nesretan slucaj s iPodom. Dragi clan obitelji je jednostavno prestao davati znakove zivota i izgubljeni su svi podaci... Lako za muziku, to postoji backup po cdima i diskovima, ali fotke koje su se nalazile na ipodu su izgubljene za sva vremena.
Glupan kaki jesam, nisam prebacio fotke na ibooka, vec sam ih ostavio na ipodu...
Ali postoji nada da ih se izvuce sa jednog titanijuma (naime, sa Nikona sam stavio fotke na G4, sa G4 na ipod, a bio sam umoran pa na G3 nisu bile prebacene).. Folder na G4 sam obrisao i otisao iz zemlje (zemlja je ujedinjeno kravljevstvo srb..pardon engleza, skota, velsana i sjevernih iraca)...
I sada nakon povelikog, nevaznog uvoda, zanimam me da li postoji neki programcic koji bi obavio Undelete na toj G4 pa da ja objasnim svojoj dragoj gazdarici kako da mi spasi fotke...
Priti pliz...
25.02.2004 | 23:01
Dobro, je li crkao ili je netko obrisao sve sa njega? Mounta li se disk pa je prazan, ili je sve mrtvo? Kako znas da podataka vise nema?
Sto se spasavanja obrisanih fileova tica ja sam imao dobra iskustva sa Data Rescue utiliyjem:
www.prosofteng.com/products/data_rescue.php

I DiskWarrior bi trebao biti dobar...
  • eucryl
  • Posjetitelj
25.02.2004 | 23:04
na G4 su obrisani podaci, a ipod je od servisera potvrdjeno da je pokvaren

eto, pokusat cemo sa Data Rescue...

Riba, muchos gracias....

a glede ipoda, nece se mountat, koji put se mounta, ali nakon nekoliko sekundi nestane... i tak... ma katastrofa... stici ce novi...
25.02.2004 | 23:04
I Norton ima Undelete... ali nisam siguran da to radi ako se naknadno instalira.
25.02.2004 | 23:08
Norton smrdi.
26.02.2004 | 01:14
Ima nešto u tome... ja ga isto izbjegavam ako mogu, ali da ima tu opciju - ima!
26.02.2004 | 11:41
Zaboravi Norton. Sa Nortonom u X-u nikad nisam uspio nešto vratiti. Jedino u devetki.
  • eucryl
  • Posjetitelj
29.02.2004 | 00:53
Fora je oaj Data Rescue.. ali još nisam dobio feedback, da li je spasio meni važne podatke
  • eucryl
  • Posjetitelj
05.03.2004 | 12:50
Update!

Momci u servisu su se iskazali i spasili fotke direktno iz iPoda... sad se čeka zamjenska mašina...

Ja sam sretan!! Huja haj!!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • korisnik: A jučer je 71. proslavio Alain Prost ;)
  • korisnik: Sretan 71. Steveu, i mojoj mami :D
  • dpasaric: Jobs bi danas slavio 71. rođendan!
  • dpasaric: VanjuOS, pisao sam o tome u Mac Pro 5,1 ili 7,1 temi, potraži tamo
  • smayoo: Čestitam! ;)
  • VanjusOS: nedavno sam negdje vidio opis kako instalirati window na mac bez bootcampa, ali sada to ne mogu naći.
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: company recently confirmed a special announcement for March 4. Among the expected products are a low-cost MacBook and a new generation of Studio Display.
  • Gjuroo: Pokoj mu duši
  • smayoo: RIP :(
  • Air: RIP, otišla još jedna legenda -Robert Duvall
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO