AutoCad 2021 molba
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AutoCad 2021 molba

06.04.2024 | 13:33
odmah da kazem da nema veze sa piraterijom....treba mi sa zvanicne stranice AutoCad 2021 za cerku,zbog faksa,a malo stariji Mac...
imamo ga na MacBook Unibody,ali ce njega prodati,jer je uzela neki Air,a nekom greskom smo izbrisali instalaciju....
na zvanicnoj starnici za Studentski download su povukli 2021...jer su stavili 2024..2025...ima jos 2023,2022...ali oni nece da rade...
ona ima. legalni studenski nalog za pristup AutoCad-u...
ako neko negde mozda cuva zvanicnu Instalaciju 2021,bio bi zahvalan da je baci na neki Upload...
i ako neko zna,moze li se nekako sa jednog Mac-a klonirati vec instalirani AutoCad 2021
pozdrav
06.04.2024 | 18:37
uvek me interesovalo koliko je upotrebljiv AutoCAD na Mac-u. ne mora sve one finese, recimo kao neki prosecan rad, eto konkretno jel upotrebljivo za studije. i koja je neka prosecna konfiguracija na kojoj to moze da radi. imam sina studenta pa ga usmeravam ka jabukama.
06.04.2024 | 18:43
Hvala Puno...skinem kad dođemo kući
06.04.2024 | 18:44
Ender kaže:
uvek me interesovalo koliko je upotrebljiv AutoCAD na Mac-u. ne mora sve one finese, recimo kao neki prosecan rad, eto konkretno jel upotrebljivo za studije. i koja je neka prosecna konfiguracija na kojoj to moze da radi. imam sina studenta pa ga usmeravam ka jabukama.

Lično nemam pojma ..ona je tek 1 godina faksa...mogu da kažem kad malo odmakne sa faksom i korišćenjem programa...
Verovatno ima ovde ljudi koji već znaku šta kako..
07.04.2024 | 11:08
Ender kaže:

Kad su tek, prije 12-13 godina (ponovno) izdali AutoCAD za Mac, to je izgledalo ovako:

www.jabucnjak.hr/clanci/softver/autocad-...mac-moe-li-gore.html

Danas (i posljednjih 5-6 godina) je to, srećom, iza nas. Trenutno koristim AutoCAD 2024 za Mac, profesionalno, svakodnevno, vrlo napredno (osim 3D) i odgovorno tvrdim da danas AutoCAD za Mac radi bolje od AutoCADa za Windows na usporedivom hardveru. Od verzije 2023 AutoCAD je universal binary (ima native kôd za ARM procesore).

Postoje još uvijek neke stvari koje nisu na Macu implementirane, a to se sve svodi da VisualLISP ekstenzije (dakle na funkcije koje se oslanjaju na Windows API). Meni u mom poslu ništa od toga ne fali.
07.04.2024 | 11:10
Također, ako nekom na Macu treba AutoCAD alternativa (bitno) niže cijene, svakom mogu preporučiti ARES Commander koji nudi, za jednu godišnju licencu, funkcionalni softver na sve tri desktop platforme (Windows, Mac, Linux) i obje mobilne (iOS i Android). Dakle, može se instalirati softver koliko hoćeš puta, a koristiti se može samo jedna instanca istodobno (radi se online login).
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO