Hakiran facebook
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hakiran facebook

08.09.2023 | 10:10
Neko mi je hakirao facebook. Zna li neko vratiti taj nalog, a da je sa Krka ili Rijeke, ili da je spreman doći u Malinsku? Sve što sam pokušao nije uspjelo.
  • kupus
  • Posjetitelj
08.09.2023 | 14:59
Kako znaš da je račun hakiran? Što si sve pokušao?

Dvije opcije imaš:

1.) Reset passworda, ako si siguran da taj netko nema pristup mailu povezanom s računom
2.) Novi račun, povezan s drugim mailom
09.09.2023 | 07:33
Treba mi pomoć na mom računaru, jer ja to ne znam. Sveašta sam pokušavao, pa ne ide.
11.09.2023 | 21:11
Da li ima neko ko je voljan uz naknadu doći kod mene i pokušati vratiti nalog za Facebook? Hakirao me je neki i....
Prilozi:
11.09.2023 | 21:21
Da li ti mobilni broj zavrsava na 78?
11.09.2023 | 21:25
Iz Malinske sam, Krk.
12.09.2023 | 08:44
Obrati malo pažnju, molim te. Je li to tvoj broj mobitela koji završava na 78? Ako je, je li ti stigao kod za otključavanje SMSom na mobitel?

Već si pitao može li netko doći do tebe, da netko može, već bi ti se javio, odnosno javit će ti se kad bude mogao.
12.09.2023 | 09:08
Smayoo, već sam naveo da to nije moj broj mobilnog telefona. A u jednom trenutku, bez obzira na sve moje skromno znanje o ovim stvarima, pojavio mi se u jednom trenutku i predbroj za državu 381 ispred, što znači da je haker iz Srbije. Pitam se, kakve koristi on ima od takvih stvari? Stalo mi je da vratim svoj FB nalog, jer kao književnik na taj način komuniciram sa mnogobrojnim ljudima.
12.09.2023 | 09:52
Jedini način za povrat hakiranog account-e je odlazak na ovu stranicu:

Facebook Hakirani i lažni accounti

i korak po korak odgovaranje na pitanja na ekranu (prva opcija ispod Hakirani accounti).

U najboljem slučaju vjerojatno ćeš morati slati presliku osobnog dokumenta (sken osobne iskaznice ili putovnice) da dokažeš svoj identitet, ako uspiješ doći do živog sugovornika sa druge strane, a u najgorem slučaju ćeš morati otvoriti novi Facebook account i javiti svim svojim prijateljima da ti je stari account ukraden.
12.09.2023 | 09:54
Nisi naveo, ali nema veze. Mislim da su ti mali izgledi da to riješiš u neko dogledno vrijeme Ne koristim Facebook uopće pa nemam pojma kako to točno ide kod njih, ali vjerojatno postoji procedura da im prijaviš da ti je netko hakirao account, pri čemu to moraš moći nekako dokazati (ne znam kako). Ono što sam siguran je - da to nije brzo, čak i ako bude uspješno.
Najlakše (iako nije najbolje) je napraviti novi account i direktno kontaktirati tvoje FB kontakte koje poznaješ osobno te ih zamoliti da kod sebe objave da imaš novi account.
12.09.2023 | 11:02
Facebook, špije Ne hvala!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 10 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.98 Seconds

Provided by iJoomla SEO