Molimo, logirajte se

Samo članovi mogu sudjelovati u temama na ovome forumu. Morate se registrirati ili logirati ako želite aktivno sudjelovati.

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 37 minuta
  • JOHN: Kad se svi razbacuju…..Electrolux perilica rublja, 5-6 godina stara, radi ali se malo žale ležajevi. Cijena je takva da pojede sve skupa što se nudilo za črni petek! :)
  • Bertone: Što je slijedeće,... svinjske polovice (jednom rastrančirane) i grabova drva jednom kalana? :D
  • damir0408: iMac 24, jednom upaljen s 2g jamstva hitno i povoljno prodajem
  • QKYMON: PRodajem miš jednom korišten, kupljen prije 30 dana... .[link]
  • zoranowsky: THX Yonkis!
  • Yonkis: Malo zanimljivog štiva: [link]
  • stefanjos: hahaha, ma uzas koiko ganjaju tu cijenu. sram ih moze biti
  • kupus: kupujem magsafe2 punjač, može i zamjenski. kontakt porukom
  • smayoo: trebalo je pisati "1548 plus PDV"
  • smayoo: 1548 PDV za godinu dana. Ako si mislio da bi mogao biti neki spektakularan popust, kao za normalan softver, nemam ti što drugo reći, nego - dream on. :)
  • stefanjos: smyaoo koliko je autocad bio ako smijemo znat :D
  • stefanjos: hvala mbp2009! :)
  • Gjuroo: Lovriću, ne truj :)
  • drlovric: Siguran sam bio da ce i oni preci n apretplate, ali eto Affinity jos uvijek drzi obecanje :)
  • zoranowsky: THX Gjuroo! Treba ih podržati!
  • Gjuroo: @zoranowsky: Čestitam za Affinity!
  • ping: MacGPT licencu. Imao sam 2€ viška.
  • zoranowsky: I bio sam skroman s menart outletom, samo 3lp-a, 4 cd-a i 1 blu-ray
  • smayoo: AutoCAD licencu. Kao i svake godine, s Black Friday popustom :)
  • zoranowsky: Ja sam uzeo Affinity studio V2 upgrade
  • JOHN: kupio sam si neke varalice, novu rolicu i štap :)popust stvarnih 20%
  • JOHN: :) prijašnjoj počeli lageri odlazit, a zamjena oko 200 eura tak da……ovo je ajmo reč bila prilika.
  • JOHN: Ja upravo montiram novu perilicu rublja [link]
  • drlovric: Hevy se zove. Ako nekome treba.
  • drlovric: Free je top. Platio sam samo da podrzim autore. Godina $12za black friday. Necu dulje ni opstati u treningu. Napustim ja to brzo :)
  • Borisone: :-)
  • drlovric: @Broistone: Jebes karakter ako nije labilan :)
  • mbp2009: našima nije došla vijest da 30% znači da cijena ide za 30% dolje, ne gore
  • Borisone: A jesi karakter...
  • drlovric: Kupio sam app za gym na 50% :) Eto samo to sam uspio...
  • drlovric: Ljudi jeste li kupili ista na black friday? Ja nisam naletio na nista zanimljivo :/ Prvi put, valjda ikad...
  • mbp2009: @stefanjos nakon jos nekoliko preslusavanja, pjesma je odlicna, pohvale svima jos jednom
  • Kloba: [link]
  • Kloba: Ovo ispod je HNS site, a ovo iznad ti je baš za ulaznice:
  • Kloba: [link]
  • Kloba: Osim toga, naša zajednica tamo će ih pokupovati odmah. Ali dio se čuva za domovinu, to je sigurno. Na tvom mjestu nih stavio HNS u Bookmarks, nazvao broj telefona koji imaju pr iložen - pa vidio može li se išta učiniti za tebe kao hrvatsku žrtvu rata u BiH, možda da na tu kartu odigraš.
  • Kloba: Mogu ti javiti čim pročitam da su puštene u prodaju na netu. Tako to funkcionira. Zapravo to možeš i sam, jer ja dok to pročitam na nekom sajtu već su rasprodane ziher.
  • drlovric: Samo da se plasiramo sto bolje na natjecanju. Nikada nismo briljirali na tom Euru :) Ne znam kako ce ici za ulaznice, i hoce li se uopce moci doci do istih.
  • Kloba: To su neki moji snovi. A sada, slažeš li se ili ne - a ti napiši. :)
  • Kloba: Zlatne Lopte i službena legenda Reala.
  • Kloba: Uglavnom, ono što želim reći je da bih nakon Dalića za kojeg se iskreno nadam da će produljiti ugovor izbornika, jednog dana na klupu mogao zasjesti Luka. Ako bi itko znao čitati igru i raditi formacije, izvlačiti maksimum iz igrača i napaljivati ih na brže, više, bolje - onda je to tip koji je sudjelovao na devet velikih natejcanja (uključujući i ovaj Euro 2024) od njih 13, dobitnik Z
  • Kloba: A vidi Francuze - samljeli Gibraltar 14:0. Nema ko nije pogodio jbt... I tako se to treba doživljavati ako mislimo rasti. Ja bi Luku ostavio do kraja godine u Realu, pa da postane neki učenik za trenera u mlađim uzrastima tamo (sumnjam da će mu žena dati sa troje djece da seli u Saudijsku Arabiju, a klinci se taman navikli na Španjolsku), a on za lovom pohlepan nije.
  • Kloba: Slažem se potpuno. JOHN- nama je ovo 13. veliko natjecanje od ukupno njih 15 od naše samostalnosti. Susjedi preko Dunava i Karavanki slave prvi odlazak na EP nakon 24 godine. Naravno da je suludo optimistično očekivati postolje na svakom natjecanju, ali već smo u rangu reprezentacija kada se nije normalno ne kvalificirati. Mi sa slabijima stanemo na kočnicu
  • JOHN: :)
  • JOHN: Dečkima želim puno sreće i odlučnosti na Euru. Nikad nije sramota izgubiti, pogotovo ako se vidi da napadaš, tražiš priliku za udarac i u konačnici napucavaš fakin loptu u okvir
  • JOHN: Gledao tekmu. Generalno zadovoljan sam pobjedom, ali mogli je biti to bolje kada se analizira pobjednik s druge strane. Za razliku od prijašnjih utakmica u ovoj smmo ipak bili odlučniji i češće pucali u okvir gola. Bez obzira što je dobar dio udaraca bio direkt u golmana, bilo je i onih koje je vratar jako dobro skidao(pogotovo one dvije prilike od Brozovića)
  • Kloba: Slavim ja. :D
  • drlovric: Sretan nam EURO 24, tko slavi :)
  • korisnik: Pitaj što te zanima :D
  • smayoo: @drlovric: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%