Ekipa, imam problema s aplikacijom subler, nemogu je uninstall nikako. Kada pokušam ikonu povući u trash, vraća se natrag, u dmg. paketu nema nikakav uninstall - i to me živcira.
Ima li netko nko rješenje, unaprijed zahvalan
Maknuo ga, našao sam na YouTubeu video prema kojem odem na Applications, ukucam željeni program, stisnem na plus odmah do save buttona, pa s lijeve strane prozora pod Kind odem na drop down menu gdje kliknem other. E tu potražim System Files i kliknem OK. Kada sam to napravio moram se osigurati da su system files "Are included". Kada pokrenem search, prikažu se svi fileovi povezani s aplikacijom, treba ih samo označiti i Move to trash.
Skroz dobro, prema liku bolje i od raznoraznih uninstall appova
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.