AppStore problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

AppStore problem

06.08.2013 | 01:37
ok, mozda i nije problem,ali da podelim sa vama,mozda nekom padne nesto napamet...
momak jedan sa drugog foruma ,je istu stvar imao,samo sa igricom nekom,koju nikad nije ubacio u Mac....meni se pojavio program za Twitter,koji inace i ne koristim,a i nemam ga...
fora je da i ako hocu da uradim Update,on mi ponudi drugi nalog,tj neki drugi mail,a ne moj nalog za AppStore(ovo vazi samo za ovaj Update,za ostale programe koje ja imam ,svaki Update normalno prodje,preko mog naloga....
....
p.s...pade mi napamet,da predjem na drugi hard na Lion....da vidim sta tamo kaze....
....
Ima i na Lionu,ali je mozda i logicno,posto su oba harda u jednom MacPro-u....
da li je moguce da sam mozda nekad imao,tj probao taj program sa nekog foruma piratski,i bez obzira sto sam ga izbrisao....AppStore to vidi.....
06.08.2013 | 04:55
Problem nije u AppStore, problem je u tebi.

Instalirao si piratsku igru ili program koji koristi Tweeter kao crack metodu pa ti je to samo nus pojava tvojih aktivnosti

Sjeti se sta si u zadnje vrijeem instalirao, makni, pa ce i taj update nestati. Ili nemoj
06.08.2013 | 08:20
predpostavio sam da je tako nesto.....a ko ce se setiti....
Hvala
06.08.2013 | 14:04
Hvala,nasao sam uz pomog ovog predlozenog programa(link ispod)....na jednoj particiji sam imao AngryBirds Rio....izbrisao sam ga,i nema vise update za Twitter...posto nekad zna da zeza ovaj link...evo i celog texta..mozda jos nekom zatreba...
When a stranger's Apple ID appears on your Mac in conjunction with an update for an app that you have never installed, you most likely have a pirated app on your Mac. The pirated app is not the app calling for the update. This pirated app has been cracked with the Mac App Store (MAS) receipt from usually a free app, often Angry Birds or Twitter, acquired by the person whose Apple ID you see and it is this receipt that is making the MAS believe that an app needs an update.

You may not have realized that it was a pirated app when you installed it. You may have believed that it was a trial version or a "free" version.

All MAS apps have a MAS receipt in their app bundle. Check any app acquired from the MAS; right click on the app's icon in your Apps folder and choose Show package contents. In the Contents folder is a _MASReceipt folder and in that folder is the coded MAS receipt. It has the Apple ID of the MAS account that bought/acquired the app from the MAS. It is that receipt that the MAS uses to alert you that an app has an update. There would not be a notice of an update with someone else's Apple ID showing in the MAS on your Mac, if there was not an app with a receipt from this person's account somewhere on your Mac.

Download the free app FindAnyFile (FAF);
apps.tempel.org/FindAnyFile/

This app is easier to use and seems to be more powerful than Spotlight. Open FAF and in the box type _MASReceipt and press Find. It should come up with a list of every app on the Mac with a MAS receipt. Compare the apps with receipts in FAF's list with your purchased apps list in the Mac App Store. The odd app out should be the pirated app.
discussions.apple.com/docs/DOC-5261
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 6 sati
  • Soffoklo: Vše o svemu ovdje - [link]
  • Soffoklo: CoreGraphics propust, za koji je objavljen PoC s malicioznim PDF-om, zakrpan je u iOS-u/iPadOS-u 26.7.1, macOS-u Tahoe 26.7.1 i Sequoia 15.8.1.
  • Junuz: Yonkis, dobro je dok te neupozorava.Znači da si vitalan pa sva 4 parametra
  • Junuz: Yonkis, nemožeš zanemariti poruke ove vrste, iskaču upozorenje.Medicinski gledano to ti je defacto massimo.Da nedetaljišem da je gps valjda stalno upaljen, nema veze zgrada drveće itd pogotovo u poređenju sa amazfit i xiaomi do trex 2 koje sam imao.Meni nesmeta puniti naveče pred spavanje.Ostalo procijeni sam.
  • Yonkis: Imam AW9 ali me samo zanimalo čime tj na koji način te upozorilo. Da znam i ja gledati jer dosta sam toga “isključio” ili zanemarujem. :)
  • Junuz: Yonkis, app zdravlje.Defaultna na watchu.Istina sat te prvih sedam dana skuplja podatke i radi kalibraciju.No za vrijeme boravka sam testirao dostupne funkcije i komparaciju sa medicinskim uređajima gdje je podudaranje u rezultatima umalo ili identičnoć
  • Yonkis: E to to pitam, kojom funkcijom/aplikacijom. Vrlo dobra stvar!
  • Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
  • Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
  • Krehacro: Riba koji nosis
  • Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. :) Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
  • drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin :)
  • Krehacro: pa nije samo trcanje
  • Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
  • Krehacro: I fitness i daily use
  • Riba: Za koju primarnu namjenu?
  • Krehacro: Mislim se izmedju garmin venu 4 ili apple watch 12
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.59 Seconds

Provided by iJoomla SEO