knjigovodstveni software
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

knjigovodstveni software

07.09.2005 | 11:29
Otac mi je ekonomist i naučen je koristiti hrvatski knjigovodstveni software koji je naravno prilagođen našim zakonskim uvjetima and so on. Da li postoji kakav hrvatski knjigovodstveni software za Mac?
07.09.2005 | 15:31
Postoji - pogledaj na www.delovski.hr !
09.09.2005 | 11:52
Ajmo napraviti peticiju da Delovski svoj software prilagodi za OS X. Naravno da tvrdi da je nemoguće...
09.09.2005 | 12:15
Ne da mu se....vjerujem da ima dovoljno upita da bi se potrudio, ali pitam se koliko ljudi je to trazilo.
10.09.2005 | 00:33
GANDALf je napisao:
Ajmo napraviti peticiju da Delovski svoj software prilagodi za OS X. Naravno da tvrdi da je nemoguće...

Možemo se mi nedeljom sprdat s Igorom kak je prodana duša i kajjaznam. Sve pet, zezancija. Ali od peticije se ne živi. Kak je Riba reko, da ima interesa, sigurno bi napravio.
10.09.2005 | 12:50
Ako neće napraviti OS X verziju, to znači da napušta mac platformu. Sve je teže nabaviti ispravne OS 9 bootable macove, a classic neće još dugo.
11.09.2005 | 16:02
Nije stvar u tome hoce ili nece napraviti - svojedobno sam mu ja mogao naci barem desetak licenci, no ljudi dragi, jeste li vidjeli koje su svote bile onda u pitanju? Samo zbog tih cijena su ljudi odustali od toga i snasli se drugdje. Pa isti paket za windowse od treceg proizvodjaca je bio maksimalno 500kn.

Sada sa cijenom od soma eura za full paket po radnom mjestu jos uvijek trazi too much po mom misljenju. Da prilagodi cijenu i sve to malo podesi, svaka firma kod nas sa Macom bi si nabavila jednu licencu barem - ako ne i mrezne. IMHO.
12.09.2005 | 00:42
GANDALf je napisao:
Ako neće napraviti OS X verziju, to znači da napušta mac platformu. Sve je teže nabaviti ispravne OS 9 bootable macove, a classic neće još dugo.

Sve je blize finalnoj verziji za Windowse - koliko sam vidio, program izgleda pristojno na Windowsima
12.09.2005 | 11:13
sad bi ja najradiej nešto rekao APropos knjigovotstvenog software-a i FileMaker-a, ali se bojim da bi ispala reklama, zato bolje da šutim.....

ali po feedbacku s terena, soft je bio jako OK, ali je problem support
i naravno, radi na OS X-u
23.09.2005 | 19:28
Hi,

nakon sto sam u logu za svoj site vidio masu referera sa Jabucnjaka, morao sam se uclaniti.

Bouquet X - jednog dana - sad bez CodeWarriora ce to ic jos teze, ali zato sam jucer pustio van Windows verziju.

Jos je to neka vrsta Free Beta verzije. Jedino ogranicenje je 255 dokumenata po tipu - sve ostalo je funkcionalno. Uglavnom, ako se nekom da skinut Win verziju i probati, bio bih mu jako zahvalan.

Sto vise, sad mi pade na pamet - u nedjelju placam kavu svima koji dodju na Mac kavu povodom izlaska Win verzije.

Pozdrav,

Igor

ps. glavni site jos nije sredjen, ali je stvar na www.delovski.hr/win - stranice cu valjda tijekom vikenda dovrsiti, za sada se skine exe koji je SEA (2M) koji se rasiri u InstallBouquet.EXE (6M). Ostalo je ko Mac verzija.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 50 minuta
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO