Stranica za pracenje snizenja aplikacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Stranica za pracenje snizenja aplikacija

27.06.2013 | 17:47
Moguce da vecina vec zna za ovo ali evo ja sam naletio pa mi se svidjelo, a moguce da ima vise takvih.

Uglavnom applesliced.com prati kretanje cijena hardvera i softvera (podsjeca me na nekadasnji dealmac.com), ali posebno je zanimljivo dio gdje prate snizenja aplikacija na App Storeu. Zgodno je jer svaki dan ima nekoliko aplikacija koje budu nekoliko dana besplatne pa ih ugrabim za iPad, ali prate se cijene i desktop aplikacija kao i hardvera koga to zanima.
27.06.2013 | 18:45
Hvala!
27.06.2013 | 18:59
Malo OT, ali me Ribin post podsjetio na ovu aplikaciju koja radi istu stvar, ali sa artiklima sa Amazona. Nekom može biti korisno pa evo: Prices Drop Monitor for Amazon (free) http://www.delitestudio.com/app/prices-drop-monitor-for-amazon/
28.06.2013 | 00:24
Riba kaže:
Moguce da vecina vec zna za ovo ali evo ja sam naletio pa mi se svidjelo, a moguce da ima vise takvih.

Uglavnom applesliced.com prati kretanje cijena hardvera i softvera (podsjeca me na nekadasnji dealmac.com), ali posebno je zanimljivo dio gdje prate snizenja aplikacija na App Storeu. Zgodno je jer svaki dan ima nekoliko aplikacija koje budu nekoliko dana besplatne pa ih ugrabim za iPad, ali prate se cijene i desktop aplikacija kao i hardvera koga to zanima.

Najljepša igrica ikada, je free ( to je ustvari umjetničko djelo ) applesliced.com/app?n=nihilumbra
28.06.2013 | 12:19
Bas sam se jucer malo poigrao s time.
28.06.2013 | 17:26
Ima još jedna slična usluga na appchronicles.com/category/apps-gone-free/
Isto tako ima i app za iPhone i iPad koja se zove Apps Gone Free koja svaki dan javlja koje aplikacije su free.
01.07.2013 | 14:15
OK, gle sad ovo...

applesliced.com/browse/accessories/softw...1&x=120&y=36

Screen_shot_2013_07_01_at_13.png

Dakle, vele da je MS Office 2011, iLife 11 i Parallels 8, sve po $0. A gdje? Kako se dođe do toga? Uklikam tu bilo što od toga, otvori se nova stranica, tamo nema nijedan pametan link. Ima ogroman gumb "See it!", kliknem na njega i vrati me na naslovnicu od applesliced.com . WTF?
01.07.2013 | 14:57
Ocito da nije bilo azurirano u tom trenutku,evo sada sa cijenama
2013_07_01_01.png
01.07.2013 | 15:20
Ne, nego ako dođeš na stranicu Operom, izbaci cijene 0. S FireFoxom je sve OK.
01.07.2013 | 17:53
Gledajući po linkovima za sniženje, naletio sam na ovo. applesliced.com/mac-mini-with-os-x-serve...p;y=26&savezip=1 pa , može li mi netko reći o čemu se radi ?
01.07.2013 | 18:11
smayoo kaže:
Ne, nego ako dođeš na stranicu Operom, izbaci cijene 0. S FireFoxom je sve OK.

Isto je i sa Safarijem, cijene 0$, ali nemreš kupit, a Firefox prvo pokaže cijene i popuste, ali ako odabereš neki od paketa onda dobiješ isti rezultat kao i u Safariju, cijena 0$ popust 100% i gledaj i čudi se jer nema ni jednog navedenog prodavača
01.07.2013 | 19:22
Što, dakle? Patka?
01.07.2013 | 20:34
Pogledao upravo sad i meni na safariju i operi pokazuje prave cijene,a ne nula $,dok za onaj link što je dao jzelko mi oba browsera pokazuju nula $ za minija .
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 55 minuta
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO