Imam problem sa mail-on u pitanju je yahoo acc,svako malo mi trazi da se logujem tj ne moze da prihvati-zapamti pass, dok kada otvorim mail preko safarija tada funkcionise kako treba.U pitanju je ML
To je stara Mailova boljka. Svojedobno je to jako često radio s T-com accountima. Moj je zaključak da pomoći nema, a utjeha je da će proći kako je i došlo.
Ja imam isti problem i isto samo sa Yahoo acc. Povremeno zabounca i pita password i uvećini slučajeva kliknem na ok i nakon toga je neko vrijeme dobro, a ponekad jedino pomaže zatvaranje Maila i ponovo pokretanje. Isto mi se događa i na MacBook Pro i na iMacu.
Kao što smayoo piše, to je do Maila i čini se da nema pomoći dok Apple ne popravi stvar.
Istina, ni ja nisam nikad imao problema sa @iCloud.com tj. @me.com računom, malo sa T-Com, a najviše sa Yahoo.
EDIT
Da nadodam da nisam imao problema do sada ni sa Gmailom, tako da nije ono što bi mogli neki odmah pomisliti
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.