Mail app problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mail app problem

02.04.2013 | 20:59
Dakle,
žena i ja na istom računalu imam svaki svoj account i danas odjednom Mail app na njenom accountu ne želi poslati mailove. Svi mailovi su u outboxu i nikako ih se ne može poslati.
Restartao sam aplikaciju više puta. čak sam i Macbook restartao ali nema pomaka.
Ono što je simptomatično je da stalno traži password za jedan gmail account, iako smo 100% sigurni da smo ga već barem 30 puta točno upisali. Nakon što mi je dojadilo to upisivanje passworda maknuo sam taj gmail account iz aplikacije ali on i dalje traži taj password.
Kod mene Mail app normalno radi i nema nikakvih problema.
Hvala na pomoći.
02.04.2013 | 21:11
Da li i ti koristiš gmail? - Čuo sam da google ima nekih problema zbog prelaska na novo sučelje (iako ne znam kak je to povezano, ali...)
02.04.2013 | 21:21
Da, ja isto koristim Gmail i sve radi.
Zaboravio sam napisati da Mail aplikacija stalno vrti "sent", ali ne šalje ništa!
02.04.2013 | 21:24
1. Kad pokuša poslati poštu iz outboxa pa ne uspije, u onom prozoru koji se pojavi, između ostalog, piše i točan razlog zašto nije uspio. Ako ti se ne da tumačiti, daj screenshot.

2. Koji server koristite za slanje mailova sa ženinog accounta, a koji s tvog? Ako se radi o smtp serveru vašeg ISP-a, možda su promijenili adresu ili režim pristupa (znam da je nedavno T-com nešto mijenjao). Možda ste promijenili ISPa nedavno, a zaboravili promijeniti SMTP server da koristi onaj od novog ISP-a?

3. Ako je uključen SSL za SMTP, isključite ga. (Preferences, Accounts, odaberi account s lijeva pa desno pod SMTP iz padajućeg izbornika odaberi "Edit SMTP list", onda tamo odaberi onaj SMTP koji ti je bio odabran na padajućem izborniku, pa dolje prebaci na Advanced i tamo je kvačica za isključiti SSL).
03.04.2013 | 00:29
Sve sam probao i ne ide.
Mailovi uredno dolaze u inbox ali ne žele iz outboxa!
Nisam primjetio da bi se nekakav prozor pojavio kod slanja iz outboxa...
03.04.2013 | 00:34
Zaboravih reći da se "sent" stalno vrti...
03.04.2013 | 00:44
samo bi se nadovezao da i ja imam problema sa gmailom, prvo vidio sam da mi se netko registrirao na FB ( ne moj, već nečji drugi) sa tim računom, odmah sam išao promjeniti lozinku, i sad neće ni meni da se spoji
03.04.2013 | 11:26
Uspio sam riješiti problem. Skinuo sam sve accounte iz aplikacije i ponovno ih dodao i sada sve radi.
I dalje ne znam što se dogodilo, ali bitno mi je da aplikacija sada radi uredno.
Hvala svima na pomoći.
03.04.2013 | 14:19
evo da i ja kažem da sam uspio spojiti račun, aktivirao sam da putem SMS dobijem kod kada mijenjam šifru + još neku provjeru koja se mora unijeti ako se radi mail.app na OSX ili na iOS-u apple mail
04.04.2013 | 19:14
Što više ne vrijedi da ti Mail.app obriše sve mailove kada ukloniš account? Znalo je biti suza zbog toga...
05.04.2013 | 09:26
Pa ako je gmail onda je vjerojatno i IMAP pa mu je svejedno. Pretpostavljam.
05.04.2013 | 10:19
Riba kaže:
Što više ne vrijedi da ti Mail.app obriše sve mailove kada ukloniš account? Znalo je biti suza zbog toga...

Odakle ti takva informacija?
Uklanjanje računa iz aplikacije mi nikad nije ništa pobrisalo na mail poslužitelju.
05.04.2013 | 10:38
Ne na poslužitelju, nego lokalno, na Macu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 19 minuta
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO