Zatvaranje Safarija u Tigru
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zatvaranje Safarija u Tigru

19.06.2005 | 01:35
Safari u Tigru se zatvara klikom na crveni X, ili apple-W kombinacijom ako je ostao samo jedan prozor.
Je li to samo kod mene? Je li to samo meni glupo?
19.06.2005 | 03:29
Da si rekao da se squita pritiskom na crveni gumb, rekao bih da ti je sistem poludio i zeli biti windowslike.

Ako ti je pal glupo sto se zadnji prozor zatvori kad stisnes \"zatvori me gumb\" (a Safari ostaje upaljen) onda ti moram reci da si poludio
19.06.2005 | 07:05
Nazalost, nisam poludio, nego se Safari jednako ponasa na apple-q, apple-w i klik na crveni X ako je ostao samo jedan prozor. A ponekad, i kad ih je ostalo dva-tri.
Iskljucio sam tabbed browsing, jer se s tom opcijom ukljucenom Safari gasio na apple-w. Dakle, zatvarali su mi se SVI prozori i program na apple-w s opcijom \"Enable tabbed browsing\"!!!
Sistem je 10.4.1, Safari je postavljen kao default RSS reader. Ali to nema veze, ponasa se jednako...
I to je ne samo glupo, vec vrlo glupo.
19.06.2005 | 13:59
Kod tebe je nešto gadno pošlo po krivu. Safari se ponaša sasvim normalno na 10.4.1.
19.06.2005 | 17:19
ajde, svratit cu do tebe u utorak. zajedno smo pametniji...
19.06.2005 | 21:39
Imao sam sličnih poteškoća u safariju. Naime prilikom kvitanja programa ili zatvaranja posljednjeg otvorenog safari prozora aplikacija bi se srušila i dobio bi poruku da se aplikacija srušila.. bla, bla, bla (ne sjećam se točno što je sve pisalo) i da li želim poslati poruku u Apple bla, bla, bla.

Međutim, problem je bio u tome što sam u safariju imao instaliran browser plugin aplikacije Speed Download. Nakon isključivanja plugina stvari su se vratile u normalu.
Nakon toga sam instalirao i probao zadnju verziju SD 3.0.5 koja je kompatibilna s Tigerom, but opet ista stvar - dakle do danjega zaboravimo Speed Download u kombinaciji s Safarijem.

Pa ako ti moja storija pomaze, tj. ako si instalirao Speed Download ili neki drugi sličan plugin za Safari - možda tu leži rješenje tvorjih problema.
20.06.2005 | 01:38
Bravo odlicno!
Skinuo sam 3.0.5 i stavio 3.0.10 (!) i sad se ne zatvara bezveze.
S tim da meni nije davao nikakvo upozorenje. Samo bi se zatvorio...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 30 minuta
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO