msn problem s spajanjem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

msn problem s spajanjem

24.11.2012 | 12:37
Sad baš i neznam jel ova tema dobro došla,jer se radi o windowslive massenger.Uglavnom imam ga na Lionu i radio mi je dobro.Od prije par dana ne želi se spojiti niti kad sam na poslu niti kad sam doma,tako da mislim da je problem do njega,inače sav ostali net radi ok.Nemam nikakav error nego si samo baci ovu poruku da se ne može spojiti....ima li netko kakvu ideju?
  • mileni
  • Posjetitelj
24.11.2012 | 14:27
MS je ukinuo MSN i spojio ga sa Skypeom. Dakle, skini skype i napravi login sa svojim MSN accountom.
24.11.2012 | 15:30
Nemoj reć... Odustali od Silverlighta, odustali od MSN-a? Što bi to trebalo značiti? Dolaze pameti?
  • mileni
  • Posjetitelj
24.11.2012 | 15:40
MSN je bio odlican od 2007 pa na ovamo. Nemam pojma kakva je mac verzija, nisam istu nikad ni upalio. Silverlight odlicna zamisao, katastrofalna izvedba, i bolje da su odustali. No nakon kupnje skypea, lako se moglo pretpostaviti sta ce biti sa MSN-om.

MS-u se klanjam na razvojnim alatima i tehnologijama, tu su minimalno 5 kopalja ispred konkurencije. No njihov velik problem je sto prelako odustaju od odredjenih tehnologija koje su sami uveli. Prelako. I to je jedan od razloga zasto se pokusavam sve vise i vise distancirati od njihovog razvojnog okruzenja. Svaku godinu-dvije moras uciti par novih stvari, sto ne bi bio nikakav problem kad bih znao da ce iste opstati barem neko vrijeme

P.S.
Jos uvijek nisu odustali od silverlighta. No nadam se da hoce. Sto prije to bolje.
25.11.2012 | 04:35
Imam i skype i sad sam probao s tim podacima i ne može naći u bazi podataka moj račun da se spojim?
25.11.2012 | 15:23
Imaš poseban link "connect using your msn account, ili tako nekako"
25.11.2012 | 16:15
poslednji Skype za Intel Mac...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 25 minuta
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO