T68 i program za sms
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T68 i program za sms

07.09.2003 | 17:37
Pozdrav!

Trebao bi mi neki program za skidanje sms poruka sa mobitela u kompjuter, pa da ih sacuva kao .txt file..

hvala unaprijed

sasa
07.09.2003 | 23:51
Hmm, ne mogu garantirati, ali mislim da bi GSM Remote mogao to moci:
www.traud.de/gsm/remote/index.html
08.09.2003 | 00:19
Da se nadovežem:

www.aha.ru/~nick77/

www.idexpress.fi/en/gsm/simexpress.html
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
09.09.2003 | 11:11
Imam T68i. SMS-ove backupiras na racunalo ttako da u opcijama svake poruke izaberes "print", "ispis" ili vec sto... pa onda posaljes preko bluetootha. AKo si tako setirao Bluetooth Exchange na Macu (a ja jesam) onda ce ti se poslano pojaviti na desktopu u formatu "SMS.vmg" i svaka sljedeca kao "SMS#1.vmg" itd.
Na zalost, ne mozes SVE SMS-ove jednokratno eksportirati.
Ista je stvar i sa slikama napravljenima kamericom: jedna po jedna.
09.09.2003 | 12:08
ima samo jedan problem.... ja nemam bt na kompjuteru......
09.09.2003 | 23:24
imas li IR ? Ja sam sa "registriranom" inacicom SimExpressa postigao relativno dobre rezultate...
10.09.2003 | 13:26
kako si to izveo? imam ir i imam "registriranu" inacicu SimExpressa
10.09.2003 | 15:36
Sad se tocno ne sjecam, bilo je to prije vise od godinu dana... Imam jos uvijek negdje taj T68 pa cu pogledati cim stignem.
11.09.2003 | 12:50
sta prije to bolje...
fala puno!!!
12.09.2003 | 16:45
sasa, moram ti se iskreno ispricati, jednostavno sam zaboravio, a bio sam uvjeren da sam exportirao sms-ove...davno je to bilo

na kraju ispada da sam exportirao samo phonebook u .txt file...
13.09.2003 | 12:05
pa ja cu poludit... a jel znas mozda koji program za pc?
13.09.2003 | 17:09
Za PC ima Mobile Agent (www.eflame.com/fma/), nisam ga osobno isprobao.
  • Vanjuška
  • Posjetitelj
14.09.2003 | 03:15
Pitanje - meni se strasno dopao T68, ali - cuo sam da nakon sto se ostavi par SMSova u telefonu (ne izbrisem ih odmah), da mob postane sporiji u radu. Je li to istina? Navikao sam na Nokiu i njezinu jednostavnost i brzinu, dok me recimo Siemens uzasava sto se tice brzine i gui-ja.

Dakle, kakvo je stanje sa T68?

SMS? Brzina? GUI? Bluetooth?
Bilo kakva zamjerka?
14.09.2003 | 12:23
ma mobitel ti je ludnica!!! Ali istina je to sa porukama... Samo sta ja imam 100% popunjenu memoriju telefona (70 poruka) i oko 40% popunjenu karticu pa je i logicno da ce biti sporiji. Do 50% nema ralike u brzini.. Meni je sada napet T610 pa cu ovoga najvjerojatnije prodavati.

P.S. tomo ja cu danas probati onaj program za pc pa cu ti javit jel radi ili ne.
  • Anonimus
  • Posjetitelj
17.09.2003 | 19:19
evo danas sam napokon uspio prebaciti sve poruke iz mobitela u .html... ali samo na pc-u. Mobile Agent ne radi u VPC.. sve sam zivo probao i nisam uspio.
eto samo toliko. puno hvala svima i ovaj program preporucujem svima jer je stvarno odlican (zasto to za mac ne postoji?????)
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
19.09.2003 | 01:40
Moram priznati da je telefon odlican. Jedino cekam implementaciju u MacOSX-u u kojemu bi se preko bluetootha on mountao na desktop kao disk, pa da iz Findera mogu kopati po folderima s fajlovima, a slike - koje to dopuste - i preimeenovati, masovno kopirati unutra ili van, krcati teme i zvukove u pripadajuce direktorije, unutra ili van.
Mislim da to i nije koncept koji ne bi ocekivao kao prirodan od macusera, iako sumnjam da ce tako i biti: mobiteli izlaze iz mode sve u 16... pa nece biti vremena/motiva da to netko bas tako napravi za ovaj, ili neki drugi drugi mobitel koji udje u modu. Koliko shvacam, ovaj izvrsni telefon sada medju up-to-date-sminkerima postaje ekstremno out, pogotovo u usporedbi s mrcinama kao sto su T610 ili P800.
Sasi: a zasto ne kupis jeftiniji mobitel koji nema bt? T300, na primjer.
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
19.09.2003 | 01:46
Just one more thing: ima jedan besmisleni bug u eksportiranju SMS-ova preko BT-a. Dugi SMS-ovi, sto bi kao ovom moptelu bio feature, pri eksportiranju moptel zavrte u beskrajnu petlju, pa mozes birati da ti crkne baterija ili da ga resetiras.
Dakle, exportirljive su samo malomislene kratke poreuke od 160 znakova, ali je zanimljivo sto - kad ih otvoris - lijepo vidis i potpune headere.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

brashnaiputra, florijan, Riba, Anonimci (1059)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO