21.07.2026 | 11:49
Pozdrav,
U zadnje vrijeme primijetio sam kako se poslovnice "laganini" zatvaraju. Links ... da ne nabrajam.
Imam prijatelja koji je prije bio ko neki voditelj ili što već baš u Links trgovini, pričao je sa nekim ljudima koji još rade tamo i kaže kako im se promet smanjio, drastično.
Plaćaju oglašavanja, evo vidim i na Facebook-u stalno im izleti neka glupasta reklama.
Bio sam u Links trgovini u Splitu da vidim nešto, izbor jad i čemer, većinom narudžba-čekanje-isporuka.
Druge trgovine još gore.
Čak i iStyle je skoro prazan, većinom mobilni uređaji, periferija za računala i mobitele, zaštite ... ali računala, jako slabo i jako skupo.
Susjed umjesto novog kupio korišteni laptop, jedan poznanik isto ... baš gledam oglase, smanjila se ponuda čak i tamo.
Kao dvokraka vaga ili vaga s utezima, prvo je otišla na jednu stranu, a sada počinje ići na drugu a sredine niti na vidiku.
I u dobrim starim vremenima nije baš izbor bio kao u zapadnim zemljama ali ovo sada očaj.
Trenutno ljudi su više bazirani na mobilne uređaje a kompjuteri, pa i nije baš da ljudi kupuju kao i prije.
Možda griješim, možda je situacija kao i prije ali ...