I mi Vučića za trku imamo! :-D
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

I mi Vučića za trku imamo! :-D

24.04.2024 | 19:21
Da narmalno je da nisam mislio na tebe, kad sam spominjao autora

Nego kad smo bili kod Turudića, mislim da je Puhovski danas dao najbolju procjenu ovog "problema"

"SDP je prošao loše i tu je Milanović više odmogao nego pomogao. Imali su i premalo materijala za svoj program. Proglašenje Turudića glavnim problemom Hrvatske je loš vic. Ne možete nakon dva tjedna galama i mitinga držati ljude mjesecima u uvjerenju da je smjena Turudića glavni problem."
24.04.2024 | 20:39
Ono što ljude može animirati da izađu na izbore su emotivni elementi. Ili gnjev, revolt, ili euforija, ili inat, ili... Zdrav razum sigurno ne, jer njime raspolaže manje od 10% populacije.
24.04.2024 | 21:42
SDP vec dugo prolazi lose. Krivi su si sami. Od ustasa i peartizana se vise neda zivjeti.
Ona Mrak Sataras ima fasisticku retoriku “ili si s nama ili si protiv nas”. Ona bi i s DP-om koalirala samo da je kontre AP sto najljigavije sto postoji.

HDZ ide dalje s DP-om, a AP ide u EU.
25.04.2024 | 02:02
jura22 kaže:
SDP vec dugo prolazi lose. Krivi su si sami. Od ustasa i peartizana se vise neda zivjeti.
Ona Mrak Sataras ima fasisticku retoriku “ili si s nama ili si protiv nas”. Ona bi i s DP-om koalirala samo da je kontre AP sto najljigavije sto postoji.

HDZ ide dalje s DP-om, a AP ide u EU.

Kako može AP ići u EU, kad smo mi u EU znači da nejde nikam.
25.04.2024 | 02:04
smayoo kaže:
Ono što ljude može animirati da izađu na izbore su emotivni elementi. Ili gnjev, revolt, ili euforija, ili inat, ili... Zdrav razum sigurno ne, jer njime raspolaže manje od 10% populacije.

Slažem se s tvojom konstatacijom. Ako imaš vremena pogledaj moj zadnji post u kafanskom laprdanju, gdje se priča o tom problemu.
25.04.2024 | 05:40
Ne radi se grbav. AP ide u EU parlament.
09.06.2024 | 00:48
Evo nam danas i izbora za EU parlament!

Izlazite li?
09.06.2024 | 04:26
Nije dugo, samo 20 min. a duhovito je. Netko je govorio da smo isti s makinacijama kao komšije. Kakve se tamo stvari rade, mislim da niti Harry Potter, ne bi mogao pobjediti Vučića

09.06.2024 | 10:02
Ti si i dalje potpun opsjednut Srbijom? Ono razmišljam što te odvede tamo jer meni ne bi bilo na kraj pameti ići tražiti išta političkog sadržaja kod naših susjeda.

Je li ovo neki njihov Šprajc?
09.06.2024 | 10:03
E, cariblanco, pa daj se više skini sa susjedima. NIKAD U ŽIVOTU me nije moglo ni utješiti što je nekom drugom lošije nego meni. Ni u čemu. Fućka mi se kako je kod njih, to su problemi koje oni moraju rješavati. Mene samo zanima kako je kod nas. Kužiš?

Supruga i ja se upravo vratili s birališta. Ujutro je uvijek manja gužva. Poslije doručka, prije mise.
09.06.2024 | 13:21
dpasaric kaže:
Evo nam danas i izbora za EU parlament!

Izlazite li?

Bio sam, ali programi nikad manje veze s aktualnim problemima nisu imali.
09.06.2024 | 13:27
smayoo kaže:
E, cariblanco, pa daj se više skini sa susjedima. NIKAD U ŽIVOTU me nije moglo ni utješiti što je nekom drugom lošije nego meni. Ni u čemu. Fućka mi se kako je kod njih, to su problemi koje oni moraju rješavati. Mene samo zanima kako je kod nas. Kužiš?

Supruga i ja se upravo vratili s birališta. Ujutro je uvijek manja gužva. Poslije doručka, prije mise.

Sve je to ok i u pravu si, da to oni moraju rješiti. Ima jedna druga stvar, a to je da može susjedu planuti kuća, pa je i tvoja u opasnosti. Bolje dati susjedu dobar protu-požarni sistem, da se to ne desi, pa da je i tvoja kuća sigurna.Znači ne zanima te ni Srpski svet, niti zadnji njihov svesrpski sabor, s religijom na čelu ? Ne zanima te niti putovanje Dodika u Moskvu prije ovog sabora, a vjerovatno te ne zanima niti ova izjava koju je dao Vučić.

"U Hrvatskoj imate 20.000 Hrvata pravoslavne vjere. Zabranjuju predsjedniku Srbije da posjeti Jasenovac. Zamislite da ne možete da posjetite, da to bude zatvoreno mjesto, i svi šute. Zbog toga ćemo graditi i završiti što je moguće prije i brže i Donju gradinu i Beograd (muzeje o jasenovačkim žrtvama, nap. a.). Bit će uz Savu, Sava nam je leševe donosila, da svi vide kakvo je bilo stradanje srpskog naroda",
09.06.2024 | 15:47
Točno. Ne zanima me ništa od toga. Zanimaju me stvari na koje imam nekakav, kakav-takav, makar minimalan utjecaj.
09.06.2024 | 18:51
Ok, poštujem to i to je stvarno legitiman stav, na koji ti ama baš nitko ne bi mogao prigovoriti Ima jedan drugi stav, koji ti je poznat, možda si ga i citirao Možda i fulam, ali bit je ista.

"Kad su dolazili po židove, nisam bio židov i nije me to zanimalo, jer nisam židov. Kad su dolazili po komuniste, nisam komunist i nije me to zanimalo. Ali kad su počeli dolaziti kod mene, nije me imao tko obraniti "

Vidiš dragi Emile u tome je problem, koji ti možda sada ne vidiš. Mene sve ovo podsjeća na Gazimestan 1989, gdje je sloba slično govorio, da su mnoge bitke pred nama, a ne isključuje niti oružane. Ista je sada mantra, zadnjeg Srpskog sabora, gdje su svi Srbi pod jednim "komandantom" podpomognutim s vjerom ( patrijarh ) i to je ono što me brine. Ja vrlo dobro znam stanje u Srbiji ( koje ti neznaš ) i znam da tako ne razmišlja, bar polovina Srbije, koja je izopćena i oteta joj je država.

Tim noralnim ljudima u Srbiji treba naša pomoć, kako da im pomognemo da prvi čovjek Srbije, bude npr. šumadinac, a ne kao do sada ili Crnogorac,Bosanac ili prečanski Srbin. Srbija vapi za pomoći, a vi se pravite gluhi ili glupi

Da se razumijemo do kraja, Srbija niti 90_ih godina kad su počeli ratovi, nije bila Srbija, kakvu je većina medija želi prezentirati. I tada je u Srbiji bilo ljudi koji su normalno razmišljalji,ali njihova razmišljanja nisu imali kanale gdje bi to prezentirali...Ali imam osjećaj kad ovo pričam, kao da pričam .Don Quixot

Prijetnja može bit ozbiljna ( ovisi kako će Davoreve prognoze obistiniti ) a može da bude neozbiljna, pa da sve bude kao moja šala, kojoj se ja veselim. pusa svima koji me ne razmu
09.06.2024 | 20:04
dpasaric kaže:
Ti si i dalje potpun opsjednut Srbijom? Ono razmišljam što te odvede tamo jer meni ne bi bilo na kraj pameti ići tražiti išta političkog sadržaja kod naših susjeda.

Je li ovo neki njihov Šprajc?

Ovo drugo bolado je uverda za Kesića... Ako nisi čuo za Zorana Kesića, sigurno si čuo za Sergeja Lavrova, kaj ne
Bitno je da si ti kao držasvljan Hr. nisi čuo za Kesića ( koji je btw. brand normale, koje u Srbiji može sad postojati ) i tebe pobornika, Larvova i Medvedova, kao jedini koji govore istinu, ja ću se izuzeti iz ovog pitanja, jer ....kad sam se ja bunio, nije bilo nikog da me obrani. ?

Fakat mi je čudno, da čovjek koji zna sve NATO generale, koji govore " suvislno" nema niti jednog generala s druge strane, da ga prezentira ( Air te je to pitao ) a da nezna tko je to Zoran Kesić
09.06.2024 | 20:25
Natipkao sam tu svašta nešto, pa, nakon što sam pročitao i razmislio dvaput, sve obrisao. Bolje da ovdje stanemo.
13.06.2024 | 00:24
Nemam pojma tko je Zoran Kesić i neću sada guglati da bih saznao tko je. Nikada nisam naišao niti na jednu meni bitnu vijest u koju je bio uključen netko tog imena pa ne vidim to kao neko čudo da ne znam tko je on.

S druge strane, jednom davno, dok sam još radio na TV, voditelj u studiju nije mogao doći k sebi da ne znam tko je Lino Červar (bio je gost), pa sam tek kasnije saznao da je rukometni trener koji je dosta poznat. Ok, sve pet, ne pratim to, to je kao da ja njih pitam kako ne znaju tko je Syd Mead, a to često ne zna niti dobar dio ljudi uže u dizajnerskoj branši.
10.09.2024 | 01:43
Nisam siguran gdje da objavim ovaj podatak ? Možda je najbolje u ovoj temi, gdje je Davorev heroj i gdje sve kaže u brk u EU, a vjerovatno bi rekao bilo gdje, odlučio se na ovaj po meni ponižavajući staus ! Kaj je presušila pipa kod putina ili je nešto drugo u pitanju ???

www.index.hr/vijesti/clanak/kolakusic-na..._izdvojeno_d_vijesti
15.09.2024 | 22:43
Evo opet pokušaj atentata na naranđastog !!! Vučko takvih pokušaja ima na tjednom nivou. Treba li se Vučko zabrinuti, da ga ovaj ne stigne ?
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 2 minuta
  • Zdravac: Ja sam očekivao da će biti nas više sa Macbook Air M
  • IgorD: Ja koristim 7 od 14, najbolje da ne diram ništa u anketi ;)
  • drlovric: Najvise nas ima Macbook Pro sa M procesorima. Iznenadjen sam iskreno, ali veliki umovi valjda slicno razmisljaju :D
  • Piko: ups, ..... tipfeler ... ali čak je o cool ovako ;)
  • Piko: M kao Mototola 680x0 :) ....
  • Bertone: ... iako bi ispravnije bilo Intel PC, AMD PC ili ARM PC ;)
  • Bertone: Anketa je diskriminirajuća jer se pod PC hardver navodi samo Windows PC, a ne i Linux PC pa molim ispraviti na Windows/Linux PC :D
  • Yonkis: Ajmo ispočetka sa anketom. :)
  • ZeljkoB: Anketa bi trebala biti multiple choice, osim ako se ne misli sto koristim upravo sada :)
  • Tito: S obzirom na broj glasova... 4 korisnika. Nije neka brojka.
  • drpongrac23: Iznenađuje me u anketi veliki udio Mac Studio korisnika
  • Gjuroo: Ankete na Jabučnjaku su mi oduvijek omiljeni dio. To je dio gdje netko zbilja želi čuti tvoje mišljenje :)
  • Bertone: Bio sam brzoplet i krivo kliknuo,... što sad?
  • Borisone: Nevalja jer je isključiva (samo jedan od ponuđenih izbora).
  • drpongrac23: Napokon nova anketa, nakon 100 godina, ali je zato izvrsna!!!!
  • Zdravac: a možda je car play jedinica bolja opcija
  • Zdravac: trajanje baterije nije bitno, biti će spojen sa punjačem
  • Zdravac: Ima li netko iPad mini viška da mu bezveze stoji? Trebao bih nešto da montiram na motor za navigaciju i da radi continuity funkcija
  • moragd: Mislio sam na atv plus.
  • moragd: Atv sa hrvatskim acountom? Imal neko info jel ce to raditi?
  • dpasaric: Nova anekta! :)
  • Kloba: Vidio sam to jutros. Reko neću staviti tu ako ispadne patka. Ipak, čini se da je ok izvor. Tko zna tko će završiti na giljotini zbog ovoga. Sjetćamo se pijanog vlasnika testnoga iPhonea 4 i kako je Jobs poslije tužo Gizmodo
  • kupus: Novi mb pro s m4 leakan [link]
  • Borisone: To je samo za fizičke osobe.
  • m@xym: Odnedavno znači prije par mjeseci. Ne pratim redovito njihove stranice, ali ne sjećam se da sam prošle godine to vidio. Radi se u njihovom "Easy upgrade" programu: [link]
  • Borisone: Ne tnam što je "odnedavno" ali u ožujku su mi javili da nude samo leasing preko Grenke.
  • m@xym: Borisone, to odnedavno nudi istyle.hr za Apple Watch, iPhone i Mac računala
  • kupus: tj ovaj [link]
  • kupus: [link]
  • kupus: evo borisone
  • Zdravac: Nisan sad isao provjeriti, ali zar nije Sancta Domenica iz ZG nudila?
  • Borisone: Za pravne osobe, a ne za fizičke osobe.
  • Borisone: Nudi li neka tvrtka u HR najam Mac računala? Nešto tipa mjesečno plaćanje, po isteku 2 ili 3 godine zamjena novim uz produženje ugovora.
  • marioart: photoshop za 89€, cijeli CC 430, paralels 60... hrpa nekih antivirusa... ja gledam na DE, mozda na US ima vise :) ... airpods pro 225€...
  • drlovric: Imal jos kakvih dobrih dealova za software, usluge i sl?
  • marioart: da se nadovezem... kako su sad Prime Days na Amazonu, moze se uzeti Family M365 na 15mj za 53€ ... ako nekome eventualno treba :)
  • smayoo: I ja kažem! :)
  • zoranowsky: Libre office FTW!
  • drlovric: Meni je jedna dobra dusa ovdje na Jabucnjaku poklonila MS Office. Neka bulk licenca je bila u pitanju, mislim nesto vezano za obrazovne ustanove. Radi godinama. Sad gledam ovu novu 2024. Skoro su pa identicne. Uopce ne znam niti sto je tu novoga :)
  • Borisone: Microsoft 365 Family (za 6 korisnika) je oko 60 eur kada je na akciji. A često je. Kupiš par komada i miran si par godina.
  • Zdravac: 150 € je ravno 2 godine pretplate na office 365, vjerujem da je to bolja opcija
  • drpongrac23: Ah, trebao je biti plačko!!!!
  • drpongrac23: @drlovric - ????????????????????????????????
  • drlovric: @drpongrac23: Kupujes? :)
  • Kloba: Jebote šta ove poplave rade po BiH, to je prestrašno... :(
  • drpongrac23: Evo i link [link]
  • drpongrac23: Izašao "MS Office 2024" za Mac i PC, kao standalone verzija, pa eto, ako koga zanima…
  • Bertone: Što se je dogodilo? 27 sati nitko ništa nije napisao na forumu :)
  • Yonkis: Dostupan 18.0.1 i za sve ostale apple uređaje (sat, iPad..)
  • zoranowsky: Thx!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

MacSlavko, Anonimci (555)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO