Hja... Da se ikad u životu odlučim baviti kriminalom, uvijek bih izabrao onaj oblik gdje je žrtva - financijska institucija, nego onaj gdje je žrtva stara i nemoćna baka.
Hja... Da se ikad u životu odlučim baviti kriminalom, uvijek bih izabrao onaj oblik gdje je žrtva - financijska institucija, nego onaj gdje je žrtva stara i nemoćna baka.
Zdravac: Hvala @Riba, sam bog pa ima milijun tutorijala za Mikrotik. Snašao sam se (IP->Firewall->Mangle pa passthrough rule
Riba: Zdravac, imam ja nekoga, ali nije na Jabucnjaku. Tj. je ali nije redovan.
Zdravac: jel ima ovdje neki IT Admin, da se kuži u Mikrotik (RouterOS)?
Ender: Ovde je meni najinteresantniji ovaj deo na kraju: "The team is also in charge of a project to develop a noninvasive blood sugar sensor." Ovo ako uspeju i ugrade u Apple Watch, za duig niz godina ce biti naj-najveca kompanija na svetu.
Yonkis: [link] Apple executive not leaving but retiring
JOHN: Kad se svi razbacuju…..Electrolux perilica rublja, 5-6 godina stara, radi ali se malo žale ležajevi. Cijena je takva da pojede sve skupa što se nudilo za črni petek!
Bertone: Što je slijedeće,... svinjske polovice (jednom rastrančirane) i grabova drva jednom kalana?
damir0408: iMac 24, jednom upaljen s 2g jamstva hitno i povoljno prodajem
QKYMON: PRodajem miš jednom korišten, kupljen prije 30 dana... .[link]
smayoo: 1548 PDV za godinu dana. Ako si mislio da bi mogao biti neki spektakularan popust, kao za normalan softver, nemam ti što drugo reći, nego - dream on.
stefanjos: smyaoo koliko je autocad bio ako smijemo znat