OS X update gluparije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

OS X update gluparije

09.04.2016 | 19:21
Kada release notes updatea operativnog sustava sadrže ovakve stvari, znaš da je sve otišlo kvragu:

This update:
Adds the ability to passcode-protect notes containing personal data in Notes
Adds the ability to sort notes alphabetically, by date created, or date modified in Notes
Adds the ability to import Evernote files into Notes
Adds support for sharing Live Photos between iOS and OS X via AirDrop and Messages
Addresses an issue that may cause RAW images to open slowly in Photos
Adds the ability for iBooks to store PDFs in iCloud, making them available across all your devices
Fixes an issue that prevented loading Twitter t.co links in Safari
Prevents JavaScript dialogs from blocking access to other webpages in Safari
Fixes an issue that prevented the VIPs mailbox from working with Gmail accounts
Fixes an issue that caused USB audio devices to disconnect
Improves the compatibility and reliability of Apple USB-C Multiport Adapters
09.04.2016 | 20:22
Jbg. Podilaženje masi.
09.04.2016 | 21:00
To je za 10.11.4?
Mislio bih da se te stvari podrazumjevaju i da su već odavno unutra (to spada na neke Betee, a ne na 4. iteraciju 10.11)...

Not so awesome .
10.04.2016 | 07:30
smayoo kaže:
Jbg. Podilaženje masi.

Masi Notes korisnika?
10.04.2016 | 07:47
Ja koristim Notes pa što?
10.04.2016 | 08:13
Je li rijec o OS updateu od gigabajta ili updateu aplikacije?
10.04.2016 | 08:50
Nemam pojma. Ja sam na 10.10.3 i ne idem na kapetana do kupovin enovog fotića. s 10.6.8. sam prešao na 10.10.3 zbog novog fotića koji nije bio podržan u PS CS6.
10.04.2016 | 21:34
Notes je morao dobiti ove update zbog iOS-a, jer su uveli mogućnost pass/TouchID zaštitu određenog Notes zapisa na iOS-u, a kako bi isti mogao otključati na Macu uveli su to i na Macu. E sad od cijelog OS X update samo ih je par (od kojih neki nisu ovdje niti navedeni) baš za OS X i svi se tiču ispravljanja nekog buga ili sigurnosti, ostalo je kozmetika za iOS like iskustvo
11.04.2016 | 07:07
Tako sam i sumnjao, konacno opipljiv dokaz da je OS X podredjen iOSu
11.04.2016 | 07:40
Dobro jutro. Isto kao što je (zapadni, barem) svijet općenito podređen masovnom ukusu i mediokritetskoj razini sposobnosti i interesa.
11.04.2016 | 11:01
A da tek istok vidis...
11.04.2016 | 11:06
Pa ispada da smo još samo mi normalni- donekle.
11.04.2016 | 12:02
Svatko je sam sebi normalan. U tome je najveći zajeb...
11.04.2016 | 15:37
Zasto je toliko vazno sto drugi misle o nama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
11.04.2016 | 18:36
Meni nije.
12.04.2016 | 05:45
Zasto bi bio zajeb to sto je svatko sebi normalan ako nas nije briga sto drugi misle o nama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
12.04.2016 | 08:59
Zato što ne živi svatko od nas na svom otoku.
BTW, Žabac, ne bilo ti teško, molim te odi u podešenja od Tapatalka i makni taj spam signature. Hvala.
12.04.2016 | 16:20
Ježi ga, to sam već micao, ali sa svakom nadogradnjom se ponovno nasere. A i Tapatalk je govno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 10 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO