Moze li mi netko pomoci.
Instalirao sam El Capitan i kad gurnem CF karticu s citaca u komp on mi automatski otvara program Foto.
Htio bih tu funkciju iskljuciti.
hvala
Kad ubaciš CF karticu i Photos app se podigne samo odznači "Open Photos for this device" koji se nalazi kraj ikone od tog uređaja u gornjem lijevom kutu od Photos aplikacije.
1. Ubaci karticu.
2. Uključi program "Image capture"
3. Lijevo dolje u kutu imaš opciju koji app da se pokreće kada ubaciš tu karticu. Vidi sliku. http://i.imgur.com/cefyLdT.png
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.