Zaboravio me....
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zaboravio me....

14.03.2009 | 12:14
Postovanje,

naime, od kada sam instalirao Safari Beta, jabucnjak me vise ne pamti, nego se svaki puta moram ponovo ulogirat. Na ostalim forumima nemam nikakvih problema pa ne bih volio da je problem u Jabucnjaku.

Molim vas za pomoc.
14.03.2009 | 12:30
Da li imaš instaliran plug-in Cooliris? Ili neke druge plug-ine?

Inače "službeno" - ne dajemo support za beta browsere!
14.03.2009 | 13:23
Kod mene je ista stvar sa Safarijem. Ako moze, ja predlazem da pocekamo releae safarija da ne gubim vrijeme na necem sto se se rijesiti u koncnoj verziji. Mogu li otali potvrditi isti problem?
14.03.2009 | 14:34
Isti problem i kod mene!

1Password se ne ubacuje niti nudi brzo logiranje.

Jednostavno ga nema.

Ali isti problem ostala mjesta prijavljivanja na Safari 4 Beta.

Što bi rekla moja baka "strpljen spašen"
14.03.2009 | 14:48
I kod mene, ali povremeno.
Isto ne mogu ubaciti 1Password, premda je na MCu "Dotore" pokazao kako se to radi, no kod mene ne ospijeva.
BTW Riba probao OmniWeb i meni se dopada.
14.03.2009 | 15:54
Ajde doro. Zanimalo me da li je to problem samo kod mene ili i drugima s Betom se to dogada.
U svakom slucaju hvala i veselim se konacnoj verziji...
14.03.2009 | 16:14
Mene ne logira automatski ali mi popuni polja za username i password tako da samo moram kliknuti da me logira...
14.03.2009 | 17:58
Također...
14.03.2009 | 18:09
Čemu žurba? Gubljenje vremena na bete je besmisleno. Kada izađe final vidjeti ćemo da li će taj problem ostati.
14.03.2009 | 18:18
Za mene je to samo konverzacija
i naravno nema žurbe, doći će sve na svoje mjesto!
14.03.2009 | 18:20
Riba je napisao:
Mene ne logira automatski ali mi popuni polja za username i password tako da samo moram kliknuti da me logira...

Kod mene isto!
14.03.2009 | 21:21
dpasaric je napisao:
Čemu žurba? Gubljenje vremena na bete je besmisleno. Kada izađe final vidjeti ćemo da li će taj problem ostati.

Tako je! Najbolje je i da nitko ne izlazi iz stanova i kuća jer tko zna što mu se može dogoditi.
15.03.2009 | 02:41
Pa tko ti brani, koristi bete slobodno, tj. izađi iz stana , ali nitko ne treba očekivati da ima smisla nešto debagirati jer se u beti nečega pojavio problem.
15.03.2009 | 17:51
A reci ti meni srećo, koja je FINALNA verzija OS X-a ?
15.03.2009 | 21:15
Ljubavi, svaka release verzija nekog softvera moze biti referenca za tražiti bugove. Bete to nisu, čak i kada su public bete kao ovaj Safari.
15.03.2009 | 23:59
Neću sada u semantiku, samo ću čekati izjavu stila "Apple radi bolje bete"
16.03.2009 | 12:43
Ahhh, ma kada si od mene čuo da pićim po betama? Zadnja beta koju sam instalirao i koristio bio je Mac OS X 1.0 beta i to zato jer sam bio super-znatiželjan kako će izgledati potpuno novi OS. Moguće da sam instalirao i kakvu public betu Starcrafta, više se ne sjećam. Nisam čak niti WoW isprobavao na beta serverima.

Bete su fora i često korisne, pogledao sam i betu novog Safarija, ali onda nastavio koristiti objavljenu verziju iako mi je u novom Safariju sve izgledalo ok. I mogu razumijeti one koji vole koristiti bete i tu nema ništa loše, ali nema smisla debagirati webove prema beti nekog browsera. To sada govorim i kao čisto poslovno iskustvo jer mi u KO svaki web koji predamo moramo provjeriti da radi na barem 4-5 bitnih browsera. Ponekad je taj proces usklađivanja kompatibilnosti duži od samog rada na izvedbi i dizajnu.
13.06.2009 | 23:39
Sada kada je izasla i konacna verzija Safaria, Jabucnjak jos uvijek ne pamti mene kao korisnika vec se svaki put moram ponovo logirati. Sta mi je ciniti?

Hvala
14.06.2009 | 11:15
Pozabavit ću se tim večeras i javiti rezultate!
14.06.2009 | 11:31
dpasaric je napisao:
Ahhh, ma kada si od mene čuo da pićim po betama? Zadnja beta koju sam instalirao i koristio bio je Mac OS X 1.0 beta i to zato jer sam bio super-znatiželjan kako će izgledati potpuno novi OS. Moguće da sam instalirao i kakvu public betu Starcrafta, više se ne sjećam. Nisam čak niti WoW isprobavao na beta serverima.

Bete su fora i često korisne, pogledao sam i betu novog Safarija, ali onda nastavio koristiti objavljenu verziju iako mi je u novom Safariju sve izgledalo ok. I mogu razumijeti one koji vole koristiti bete i tu nema ništa loše, ali nema smisla debagirati webove prema beti nekog browsera. To sada govorim i kao čisto poslovno iskustvo jer mi u KO svaki web koji predamo moramo provjeriti da radi na barem 4-5 bitnih browsera. Ponekad je taj proces usklađivanja kompatibilnosti duži od samog rada na izvedbi i dizajnu.

probaj s drugim browserom.
14.06.2009 | 12:57
Evo, sada Safari 4 više nije beta, ali bug je ostao. Nadam se da je nešto trivijalno i da će Riba brzo naći workaround.
14.06.2009 | 15:27
gljiva1000 je napisao:
Sada kada je izasla i konacna verzija Safaria, Jabucnjak jos uvijek ne pamti mene kao korisnika vec se svaki put moram ponovo logirati. Sta mi je ciniti?

Hvala

Rješenje:

cookies.png

Nakon logiranja možete vratiti ovu postavku na default, barem dok ne expira cookie.

Tražim rješenje koje će možda raditi i bez potrebe da se ovo dira.
14.06.2009 | 16:30
Hm, pa default i je "Always" i stalno mi je na tome - ili si mislio na nešto drugo?
14.06.2009 | 20:31
Meni je default bio na "Only from sites I visit", kada sam prebacio na Always proradilo je kao i na drugim browserima gdje je već bilo podešeno na Always.
14.06.2009 | 22:28
Probao sam i to, pa restart, pa na always, ali ništa...
14.06.2009 | 22:54
Što kažu ostali?
14.06.2009 | 23:12
Mene automatski logira bez problema, a imam postavljeno na Only from sites I visit u pref...
14.06.2009 | 23:43
Za sada radi.
U početku je samo trebalo kliknuti jer je imao ime i lozinku.I sad me sam ulogirao.
14.06.2009 | 23:45
Dakle opet ništa nije jasno...
15.06.2009 | 01:55
Postavio sam na Always i sada mi radi.

Hvala na pomoci.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 24 minuta
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.
  • Riba: Obrati paznju na nepoznate osobe poput mog oca koji ne uzima lijekove kako je propisano, odbija ici na kontrole, jedva je izvukao zivu glavu nakon srcanog udara pred par godina i jos hoda naokoo unatoc tome sto se cak i cijepio. Znanost bi se trebala na takve slucajeve usredotociti. :)
  • dpasaric: Samo primjećujem uzorak. Do sada je 100% kod domaćih i stranih poznatih osoba koje su iznenada umrle. Ponavljam, možda je zaista slučajnost, ali sada već postaje statistički zanimljivo.
  • Riba: Covjek je vjerojatno pocinio suicid ili izravno ili neizravno alkoholom, nije tu potrebna velika znanost.
  • dpasaric: Sjajan umjetnik je to bio. Velika šteta.:( I gle, opet moramo primjetiti slučajnost koja povezuje sve "prerano" umrle. :( Nadam se da će znanost potražiti uzroke takvoj statistici.
  • smayoo: RIP, Matija :(. Stvarno prerano.
  • dpasaric: Večeras u 19 sati po našem vremenu Appleov #WWDC25 keynote!
  • Maxxy: RIP Matija Dedić :(

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO