Zaboravio me....
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zaboravio me....

14.03.2009 | 12:14
Postovanje,

naime, od kada sam instalirao Safari Beta, jabucnjak me vise ne pamti, nego se svaki puta moram ponovo ulogirat. Na ostalim forumima nemam nikakvih problema pa ne bih volio da je problem u Jabucnjaku.

Molim vas za pomoc.
14.03.2009 | 12:30
Da li imaš instaliran plug-in Cooliris? Ili neke druge plug-ine?

Inače "službeno" - ne dajemo support za beta browsere!
14.03.2009 | 13:23
Kod mene je ista stvar sa Safarijem. Ako moze, ja predlazem da pocekamo releae safarija da ne gubim vrijeme na necem sto se se rijesiti u koncnoj verziji. Mogu li otali potvrditi isti problem?
14.03.2009 | 14:34
Isti problem i kod mene!

1Password se ne ubacuje niti nudi brzo logiranje.

Jednostavno ga nema.

Ali isti problem ostala mjesta prijavljivanja na Safari 4 Beta.

Što bi rekla moja baka "strpljen spašen"
14.03.2009 | 14:48
I kod mene, ali povremeno.
Isto ne mogu ubaciti 1Password, premda je na MCu "Dotore" pokazao kako se to radi, no kod mene ne ospijeva.
BTW Riba probao OmniWeb i meni se dopada.
14.03.2009 | 15:54
Ajde doro. Zanimalo me da li je to problem samo kod mene ili i drugima s Betom se to dogada.
U svakom slucaju hvala i veselim se konacnoj verziji...
14.03.2009 | 16:14
Mene ne logira automatski ali mi popuni polja za username i password tako da samo moram kliknuti da me logira...
14.03.2009 | 17:58
Također...
14.03.2009 | 18:09
Čemu žurba? Gubljenje vremena na bete je besmisleno. Kada izađe final vidjeti ćemo da li će taj problem ostati.
14.03.2009 | 18:18
Za mene je to samo konverzacija
i naravno nema žurbe, doći će sve na svoje mjesto!
14.03.2009 | 18:20
Riba je napisao:
Mene ne logira automatski ali mi popuni polja za username i password tako da samo moram kliknuti da me logira...

Kod mene isto!
14.03.2009 | 21:21
dpasaric je napisao:
Čemu žurba? Gubljenje vremena na bete je besmisleno. Kada izađe final vidjeti ćemo da li će taj problem ostati.

Tako je! Najbolje je i da nitko ne izlazi iz stanova i kuća jer tko zna što mu se može dogoditi.
15.03.2009 | 02:41
Pa tko ti brani, koristi bete slobodno, tj. izađi iz stana , ali nitko ne treba očekivati da ima smisla nešto debagirati jer se u beti nečega pojavio problem.
15.03.2009 | 17:51
A reci ti meni srećo, koja je FINALNA verzija OS X-a ?
15.03.2009 | 21:15
Ljubavi, svaka release verzija nekog softvera moze biti referenca za tražiti bugove. Bete to nisu, čak i kada su public bete kao ovaj Safari.
15.03.2009 | 23:59
Neću sada u semantiku, samo ću čekati izjavu stila "Apple radi bolje bete"
16.03.2009 | 12:43
Ahhh, ma kada si od mene čuo da pićim po betama? Zadnja beta koju sam instalirao i koristio bio je Mac OS X 1.0 beta i to zato jer sam bio super-znatiželjan kako će izgledati potpuno novi OS. Moguće da sam instalirao i kakvu public betu Starcrafta, više se ne sjećam. Nisam čak niti WoW isprobavao na beta serverima.

Bete su fora i često korisne, pogledao sam i betu novog Safarija, ali onda nastavio koristiti objavljenu verziju iako mi je u novom Safariju sve izgledalo ok. I mogu razumijeti one koji vole koristiti bete i tu nema ništa loše, ali nema smisla debagirati webove prema beti nekog browsera. To sada govorim i kao čisto poslovno iskustvo jer mi u KO svaki web koji predamo moramo provjeriti da radi na barem 4-5 bitnih browsera. Ponekad je taj proces usklađivanja kompatibilnosti duži od samog rada na izvedbi i dizajnu.
13.06.2009 | 23:39
Sada kada je izasla i konacna verzija Safaria, Jabucnjak jos uvijek ne pamti mene kao korisnika vec se svaki put moram ponovo logirati. Sta mi je ciniti?

Hvala
14.06.2009 | 11:15
Pozabavit ću se tim večeras i javiti rezultate!
14.06.2009 | 11:31
dpasaric je napisao:
Ahhh, ma kada si od mene čuo da pićim po betama? Zadnja beta koju sam instalirao i koristio bio je Mac OS X 1.0 beta i to zato jer sam bio super-znatiželjan kako će izgledati potpuno novi OS. Moguće da sam instalirao i kakvu public betu Starcrafta, više se ne sjećam. Nisam čak niti WoW isprobavao na beta serverima.

Bete su fora i često korisne, pogledao sam i betu novog Safarija, ali onda nastavio koristiti objavljenu verziju iako mi je u novom Safariju sve izgledalo ok. I mogu razumijeti one koji vole koristiti bete i tu nema ništa loše, ali nema smisla debagirati webove prema beti nekog browsera. To sada govorim i kao čisto poslovno iskustvo jer mi u KO svaki web koji predamo moramo provjeriti da radi na barem 4-5 bitnih browsera. Ponekad je taj proces usklađivanja kompatibilnosti duži od samog rada na izvedbi i dizajnu.

probaj s drugim browserom.
14.06.2009 | 12:57
Evo, sada Safari 4 više nije beta, ali bug je ostao. Nadam se da je nešto trivijalno i da će Riba brzo naći workaround.
14.06.2009 | 15:27
gljiva1000 je napisao:
Sada kada je izasla i konacna verzija Safaria, Jabucnjak jos uvijek ne pamti mene kao korisnika vec se svaki put moram ponovo logirati. Sta mi je ciniti?

Hvala

Rješenje:

cookies.png

Nakon logiranja možete vratiti ovu postavku na default, barem dok ne expira cookie.

Tražim rješenje koje će možda raditi i bez potrebe da se ovo dira.
14.06.2009 | 16:30
Hm, pa default i je "Always" i stalno mi je na tome - ili si mislio na nešto drugo?
14.06.2009 | 20:31
Meni je default bio na "Only from sites I visit", kada sam prebacio na Always proradilo je kao i na drugim browserima gdje je već bilo podešeno na Always.
14.06.2009 | 22:28
Probao sam i to, pa restart, pa na always, ali ništa...
14.06.2009 | 22:54
Što kažu ostali?
14.06.2009 | 23:12
Mene automatski logira bez problema, a imam postavljeno na Only from sites I visit u pref...
14.06.2009 | 23:43
Za sada radi.
U početku je samo trebalo kliknuti jer je imao ime i lozinku.I sad me sam ulogirao.
14.06.2009 | 23:45
Dakle opet ništa nije jasno...
15.06.2009 | 01:55
Postavio sam na Always i sada mi radi.

Hvala na pomoci.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 48 minuta
  • dpasaric: Danas Apple ima objave novih proizvoda, jedva čekam! :)
  • cariblanco: Čekamo da "Kerum" kaže, da predivne rakete lete iznad Irana ;)
  • Yonkis: [link] - pjesma iz 1980 na tu temu
  • Air: Ove godine je čvrsto odlučio uzeti nobelovu nagradu za mir. Samo je pitanje koliko ratova će biti dovoljno da započne i završi?
  • Air: Trump je započeo rat sa Iranom kako bi ga završio i kako bi u svoju biografiju dodao još jedan završen rat.
  • drlovric: Poceo rat i u Iranu. Operacija se zove Epic Fury. Sve je live na YT. Nestvarno.
  • smayoo: Je li ikom jasno - zašto, pobogu? :huh:
  • drlovric: Talibani malo zaratili sa Pakistanom. Treci put ratuju sa nuklearom silom. Briga njih za Starcraft :)
  • korisnik: A jučer je 71. proslavio Alain Prost ;)
  • korisnik: Sretan 71. Steveu, i mojoj mami :D
  • dpasaric: Jobs bi danas slavio 71. rođendan!
  • dpasaric: VanjuOS, pisao sam o tome u Mac Pro 5,1 ili 7,1 temi, potraži tamo
  • smayoo: Čestitam! ;)
  • VanjusOS: nedavno sam negdje vidio opis kako instalirati window na mac bez bootcampa, ali sada to ne mogu naći.
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: company recently confirmed a special announcement for March 4. Among the expected products are a low-cost MacBook and a new generation of Studio Display.
  • Gjuroo: Pokoj mu duši
  • smayoo: RIP :(
  • Air: RIP, otišla još jedna legenda -Robert Duvall
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO