Novi iPodi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi iPodi

06.09.2007 | 04:19
Novi nano me pomalo razočarao izgledom... izgleda kao da je neko \"classic\" (ne zvuči mi baš dobro, podsjeća me na Nescafe) stisnuo u preši... nekako su ekran i scrollwheel preveše nagurani...

Ali ostalo... 160 GB... (jel tu treba komentar) !!

A tek iPod touch.... sa WiFi-jem i Safarijem... (sad, dal je 16Gb premalo, neznam, ali nekako sam skeptičan prema HD-ovima u takvim uređajčićima)... ako iPhone neće biti dostupan još neko vrijeme, ovo mi se čini pravim izborom
06.09.2007 | 04:50
Nitko ne komentira cijenu iPhonea koja je pala za 200 USDa?
06.09.2007 | 05:14
MoschuS je napisao:
Nitko ne komentira cijenu iPhonea koja je pala za 200 USDa?

Sta je...............sad ce i kod nas past na 800 eura
06.09.2007 | 05:38
Ja sam prvo bio totalno zbunjen - na digg-u je cijela gomila iPod vijesti bila na vrhu, sve neki NOVI modeli i to kao da su odmah izbacili i one predviđene za iduću godinu i niš mi nije bilo jasno. Onda sam otišao na apple.com i tam je fino sve nacrtano!

Otprilike sto modela iPoda, ali samo jedan iPhone. Samo nek skidaju cijenu. Dok dođe kod nas biće za 199 kn i godinu pretplate - ha,ha.

Igor
06.09.2007 | 06:35
Hmm... dionice Appla su nakon objave pale za 5.13%... enznam što bi to trebalo značiti

Anyway, dobbra je vijest što kod nas iPhone neće biti 5000 nego valjda 4500 kn... kada dođe
06.09.2007 | 06:56
Sve današnje vijesti su zapravo dobre...

Shufflovi imaju fora boje - jedino mi je žao što više nema narandžastog.
Nano jest ružniji od starog, ali ima video i odličan softver.
iPod Classic - 160 giga?!?!
iPod touch - super je, ALI nije mi jasno za koga je to - danas svatko ima telefon i ne kužim tko bi želio imati u džepu odvojeno iPod od telefona? Možda za zemlje gdje neće biti iPhonea?

MusicStore preko wirelessa - sjajno, barem njima na zapadu.

I zapravo najbolja vijest je super nova cijena iPhonea!
06.09.2007 | 07:04
nano mi se generalno ne svidja...ali classic (ime mi je glupo) je impresivan karakteristikama...zicam svog susjeda i dajem mu pare da mi kupi jednog kada ide preko bare odmah
06.09.2007 | 10:45
Ali spustiti cijenu iPhonea za 200(!) dolara u tako kratkom roku, to je nevjerojatno... nitko to nije očekivao. Što je najbolje nitko se u prikazima iPhonea nije tužio na to da je skup, a tek sada... ionako uplašena konkurencija je sada unezvjerena!
  • Anonimac
  • Posjetitelj
06.09.2007 | 22:09
Pa nema problema za diskom kad je flash disk u pitanju tako da nema razloga za skepsu..

Kolega Davor, ja sam primjer kome treba takav uređaj.. tako da ipak ima ljudi.. meni je trenutno neophodno imat poslovni telefon posebno, a posebno svoj neki uređaj koji mi služi za razonodu i (nadam se ) kontrolu umreženih mekića kroz kuću.. Dodatno, ne volim kad mi GSM troši bateriju pa nemam dovoljno za pogledat film do kraja ili još gore, gledat film u vlaku pa mi pukne baterija pa mi šef pere sve po spisku što mu nisam odgovorio na mejl

A sada tok misli..
Jao si ga onima koji si ne zaštite mrežu jer ću u čekaonicama, na pivi itd. surfat o njihovom trošku i pregledavat jubito.. ..
Želim news reader i torrent klijent.. news reader ne tak jako, ali torrent da tako da ne moram nosit komp na posao, već tuč-tač-tuč-tač u žepu.. dalje oću nekakav tekst editor da mogu pisat po njemu da kad kupim jedne godine ajfon da pišem smsove brže od Janice Kostelić.. oću da mi ponovo aktiviraju bank account u UKu da mogu tu i tam koju seriju kupit da ne moram skidat serije baš svaki put..
Želim da mi belkin napravi (ajde, bluetooth nije nužan, ali bit će možda koristan, makar.. ne treba mi) -- mikrofon, fotic i usb hub da si mogu spojit tuč-tač-tuč-tač na tastaturu ili nekaj drugo..

Kasica prasica će za par tjedana biti razbijena i ide se u šoping..

Dodatkovnik:

Dočekao sam uređaj koji želim od malena..
11.09.2007 | 03:33
Jel zna tko kad će se nove generacije iPodova počet prodavat u hrvatskoj, da ne naručujem izvana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • Yonkis: E to to pitam, kojom funkcijom/aplikacijom. Vrlo dobra stvar!
  • Junuz: Yonkis, upozorio me narušenim vitalnim funkcijama, za pluća znam da je naglasio broj udisaja naspram prosječnog i temperatura 1 od prosječne.Za kamenac se nesjećam ali je poruka bila da posjetim liječnika
  • Riba: Huawei GT Runner, dok mi ne dodje Pebble Round 2.
  • Krehacro: Riba koji nosis
  • Riba: Osim ago ga zaboravi napuniti. :) Meni je izbor jednostavan jer mi ne dolazi u obzir nista sto moram puniti cesce od jednom tjedno.
  • drlovric: Za normalan zivot kupi Apple watch. Ako si hardcore sportas, uzmi Garmin. Prvi put kada zaboravis novcanik ili mobitel, a imas Apple watch, bice ti drago sto nisi kupio Garmin :)
  • Krehacro: pa nije samo trcanje
  • Riba: Ako ti se ne puni sat svaki dan i treba ti za trcanje onda Garmin bez razmisljanja. Ako su ti bitne 'smart' funkcije i ne smeta te cesto punjenje, onda Apple.
  • Krehacro: I fitness i daily use
  • Riba: Za koju primarnu namjenu?
  • Krehacro: Mislim se izmedju garmin venu 4 ili apple watch 12
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO