Novi iPodi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi iPodi

06.09.2007 | 04:19
Novi nano me pomalo razočarao izgledom... izgleda kao da je neko \"classic\" (ne zvuči mi baš dobro, podsjeća me na Nescafe) stisnuo u preši... nekako su ekran i scrollwheel preveše nagurani...

Ali ostalo... 160 GB... (jel tu treba komentar) !!

A tek iPod touch.... sa WiFi-jem i Safarijem... (sad, dal je 16Gb premalo, neznam, ali nekako sam skeptičan prema HD-ovima u takvim uređajčićima)... ako iPhone neće biti dostupan još neko vrijeme, ovo mi se čini pravim izborom
06.09.2007 | 04:50
Nitko ne komentira cijenu iPhonea koja je pala za 200 USDa?
06.09.2007 | 05:14
MoschuS je napisao:
Nitko ne komentira cijenu iPhonea koja je pala za 200 USDa?

Sta je...............sad ce i kod nas past na 800 eura
06.09.2007 | 05:38
Ja sam prvo bio totalno zbunjen - na digg-u je cijela gomila iPod vijesti bila na vrhu, sve neki NOVI modeli i to kao da su odmah izbacili i one predviđene za iduću godinu i niš mi nije bilo jasno. Onda sam otišao na apple.com i tam je fino sve nacrtano!

Otprilike sto modela iPoda, ali samo jedan iPhone. Samo nek skidaju cijenu. Dok dođe kod nas biće za 199 kn i godinu pretplate - ha,ha.

Igor
06.09.2007 | 06:35
Hmm... dionice Appla su nakon objave pale za 5.13%... enznam što bi to trebalo značiti

Anyway, dobbra je vijest što kod nas iPhone neće biti 5000 nego valjda 4500 kn... kada dođe
06.09.2007 | 06:56
Sve današnje vijesti su zapravo dobre...

Shufflovi imaju fora boje - jedino mi je žao što više nema narandžastog.
Nano jest ružniji od starog, ali ima video i odličan softver.
iPod Classic - 160 giga?!?!
iPod touch - super je, ALI nije mi jasno za koga je to - danas svatko ima telefon i ne kužim tko bi želio imati u džepu odvojeno iPod od telefona? Možda za zemlje gdje neće biti iPhonea?

MusicStore preko wirelessa - sjajno, barem njima na zapadu.

I zapravo najbolja vijest je super nova cijena iPhonea!
06.09.2007 | 07:04
nano mi se generalno ne svidja...ali classic (ime mi je glupo) je impresivan karakteristikama...zicam svog susjeda i dajem mu pare da mi kupi jednog kada ide preko bare odmah
06.09.2007 | 10:45
Ali spustiti cijenu iPhonea za 200(!) dolara u tako kratkom roku, to je nevjerojatno... nitko to nije očekivao. Što je najbolje nitko se u prikazima iPhonea nije tužio na to da je skup, a tek sada... ionako uplašena konkurencija je sada unezvjerena!
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.09.2007 | 22:09
Pa nema problema za diskom kad je flash disk u pitanju tako da nema razloga za skepsu..

Kolega Davor, ja sam primjer kome treba takav uređaj.. tako da ipak ima ljudi.. meni je trenutno neophodno imat poslovni telefon posebno, a posebno svoj neki uređaj koji mi služi za razonodu i (nadam se ) kontrolu umreženih mekića kroz kuću.. Dodatno, ne volim kad mi GSM troši bateriju pa nemam dovoljno za pogledat film do kraja ili još gore, gledat film u vlaku pa mi pukne baterija pa mi šef pere sve po spisku što mu nisam odgovorio na mejl

A sada tok misli..
Jao si ga onima koji si ne zaštite mrežu jer ću u čekaonicama, na pivi itd. surfat o njihovom trošku i pregledavat jubito.. ..
Želim news reader i torrent klijent.. news reader ne tak jako, ali torrent da tako da ne moram nosit komp na posao, već tuč-tač-tuč-tač u žepu.. dalje oću nekakav tekst editor da mogu pisat po njemu da kad kupim jedne godine ajfon da pišem smsove brže od Janice Kostelić.. oću da mi ponovo aktiviraju bank account u UKu da mogu tu i tam koju seriju kupit da ne moram skidat serije baš svaki put..
Želim da mi belkin napravi (ajde, bluetooth nije nužan, ali bit će možda koristan, makar.. ne treba mi) -- mikrofon, fotic i usb hub da si mogu spojit tuč-tač-tuč-tač na tastaturu ili nekaj drugo..

Kasica prasica će za par tjedana biti razbijena i ide se u šoping..

Dodatkovnik:

Dočekao sam uređaj koji želim od malena..
11.09.2007 | 03:33
Jel zna tko kad će se nove generacije iPodova počet prodavat u hrvatskoj, da ne naručujem izvana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 17 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Borisone, dperec, Ender, Riba, rusty, Anonimci (1255)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO