Novi iPodi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi iPodi

06.09.2007 | 04:19
Novi nano me pomalo razočarao izgledom... izgleda kao da je neko \"classic\" (ne zvuči mi baš dobro, podsjeća me na Nescafe) stisnuo u preši... nekako su ekran i scrollwheel preveše nagurani...

Ali ostalo... 160 GB... (jel tu treba komentar) !!

A tek iPod touch.... sa WiFi-jem i Safarijem... (sad, dal je 16Gb premalo, neznam, ali nekako sam skeptičan prema HD-ovima u takvim uređajčićima)... ako iPhone neće biti dostupan još neko vrijeme, ovo mi se čini pravim izborom
06.09.2007 | 04:50
Nitko ne komentira cijenu iPhonea koja je pala za 200 USDa?
06.09.2007 | 05:14
MoschuS je napisao:
Nitko ne komentira cijenu iPhonea koja je pala za 200 USDa?

Sta je...............sad ce i kod nas past na 800 eura
06.09.2007 | 05:38
Ja sam prvo bio totalno zbunjen - na digg-u je cijela gomila iPod vijesti bila na vrhu, sve neki NOVI modeli i to kao da su odmah izbacili i one predviđene za iduću godinu i niš mi nije bilo jasno. Onda sam otišao na apple.com i tam je fino sve nacrtano!

Otprilike sto modela iPoda, ali samo jedan iPhone. Samo nek skidaju cijenu. Dok dođe kod nas biće za 199 kn i godinu pretplate - ha,ha.

Igor
06.09.2007 | 06:35
Hmm... dionice Appla su nakon objave pale za 5.13%... enznam što bi to trebalo značiti

Anyway, dobbra je vijest što kod nas iPhone neće biti 5000 nego valjda 4500 kn... kada dođe
06.09.2007 | 06:56
Sve današnje vijesti su zapravo dobre...

Shufflovi imaju fora boje - jedino mi je žao što više nema narandžastog.
Nano jest ružniji od starog, ali ima video i odličan softver.
iPod Classic - 160 giga?!?!
iPod touch - super je, ALI nije mi jasno za koga je to - danas svatko ima telefon i ne kužim tko bi želio imati u džepu odvojeno iPod od telefona? Možda za zemlje gdje neće biti iPhonea?

MusicStore preko wirelessa - sjajno, barem njima na zapadu.

I zapravo najbolja vijest je super nova cijena iPhonea!
06.09.2007 | 07:04
nano mi se generalno ne svidja...ali classic (ime mi je glupo) je impresivan karakteristikama...zicam svog susjeda i dajem mu pare da mi kupi jednog kada ide preko bare odmah
06.09.2007 | 10:45
Ali spustiti cijenu iPhonea za 200(!) dolara u tako kratkom roku, to je nevjerojatno... nitko to nije očekivao. Što je najbolje nitko se u prikazima iPhonea nije tužio na to da je skup, a tek sada... ionako uplašena konkurencija je sada unezvjerena!
  • Dijete
  • Posjetitelj
06.09.2007 | 22:09
Pa nema problema za diskom kad je flash disk u pitanju tako da nema razloga za skepsu..

Kolega Davor, ja sam primjer kome treba takav uređaj.. tako da ipak ima ljudi.. meni je trenutno neophodno imat poslovni telefon posebno, a posebno svoj neki uređaj koji mi služi za razonodu i (nadam se ) kontrolu umreženih mekića kroz kuću.. Dodatno, ne volim kad mi GSM troši bateriju pa nemam dovoljno za pogledat film do kraja ili još gore, gledat film u vlaku pa mi pukne baterija pa mi šef pere sve po spisku što mu nisam odgovorio na mejl

A sada tok misli..
Jao si ga onima koji si ne zaštite mrežu jer ću u čekaonicama, na pivi itd. surfat o njihovom trošku i pregledavat jubito.. ..
Želim news reader i torrent klijent.. news reader ne tak jako, ali torrent da tako da ne moram nosit komp na posao, već tuč-tač-tuč-tač u žepu.. dalje oću nekakav tekst editor da mogu pisat po njemu da kad kupim jedne godine ajfon da pišem smsove brže od Janice Kostelić.. oću da mi ponovo aktiviraju bank account u UKu da mogu tu i tam koju seriju kupit da ne moram skidat serije baš svaki put..
Želim da mi belkin napravi (ajde, bluetooth nije nužan, ali bit će možda koristan, makar.. ne treba mi) -- mikrofon, fotic i usb hub da si mogu spojit tuč-tač-tuč-tač na tastaturu ili nekaj drugo..

Kasica prasica će za par tjedana biti razbijena i ide se u šoping..

Dodatkovnik:

Dočekao sam uređaj koji želim od malena..
11.09.2007 | 03:33
Jel zna tko kad će se nove generacije iPodova počet prodavat u hrvatskoj, da ne naručujem izvana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, tino1, Anonimci (612)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa