bilo bi od simpaticno da se tapatalk integrira u forum!
koliko sam upoznati treba uploadati plugin na odredjeno mjesto na serveru i kraj price! par minuta posla! ako se adminima bude dalo... link
mislim da biste to pitanje trebali postaviti na za to predviđenoj temi pa možda dobijete i odgovor: www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/76277-prijedlozi.html, a koliko se sjećam već je takav prijedlog postavljen i mislim da je Riba rekao da će i to uskoro uvesti...
mislim da biste to pitanje trebali postaviti na za to predviđenoj temi pa možda dobijete i odgovor: www.jabucnjak.hr/forum/jabucnjak/76277-prijedlozi.html, a koliko se sjećam već je takav prijedlog postavljen i mislim da je Riba rekao da će i to uskoro uvesti...
Ima li netko ideju zašto notifikatori na iOS aplikaciji Tapatalk ne dolaze? Možda sam na nešto krovo napravio, ali činjenica je da ga notification center vidi kao app i da su opcije u aplikaciji aktivne po tom pitanju, ali evo niti jedan notifikator nije stigao još od jučer.
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.