Tapatalk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tapatalk

24.03.2014 | 16:34
Radi i na androidu...jel moram kakav acc za njega raditi?
24.03.2014 | 16:40
Ne moraš, ja nisam. Samo sam odabrao Jabučnjak i onda sam se ulogirao na forum.
ID valjda objedini sve stranice pod jednim kosničkim računom.
24.03.2014 | 18:10
Ev me tapatalk
24.03.2014 | 19:38
Zast nema slike avatara? Postavio sam je, ali se ne prikazuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
24.03.2014 | 19:39
Gle, sad se pokazala. Samo sam post novi postavio. LOL

24.03.2014 | 19:43
Tapatalk se rusi na iOS-u ako klimnem na Ribin avatar. Na ostalima ne. Zasto? Magija? Urota i zavjera? Djes bio devesprve? Ili nesto trece.

24.03.2014 | 19:43
Isprobavam Tapatalk

24.03.2014 | 19:47
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.
24.03.2014 | 19:51
Pa to se makne u setingu Tapatalka. Ja sam maknuo.
24.03.2014 | 19:55
Radi!
24.03.2014 | 20:47
Samo isprobavan. Pozzz

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
24.03.2014 | 21:05
Super radi na androidu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
24.03.2014 | 21:44
CooL kaže:
Ja i dalje nemam ponudeno u push notificatin jabučnjak! Zašto?

Napisao je Riba na vikalici maločas - do daljnjeg nije moguće.
24.03.2014 | 21:46
Riba kaže:
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox
24.03.2014 | 21:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox

Srećom može se isključiti u globalnoj konfiguraciji, nadam se da će i raditi.
24.03.2014 | 22:47
Malo sam prčkao po forumu preko Tapatalk-a klinac ide ne plivanje pa je prčkkanje trajalo 1h) i primjetio da ždere bateriju na IP5 iOS 6.
Da li je netko primjetio isto tako nešto?
24.03.2014 | 22:51
Baš i ja gledam, dosta mi papa bateriju... IP5S 7.1
24.03.2014 | 23:12
Na mom 4s-u sa šesticom sve 5, jedino ne vidim avatare na jabučnjaku
tapatalk pro verzija

edit: ha, počeli se polako pojavljivati, nisu svi, ali bože moj..
25.03.2014 | 06:24
Treba ih ponovno dodati (avatare) u Tapatalk. Ja dodao svoj i pojavio se nakon prvog objavljenog posta.
E da, ja imam onu besplatnu verziju, a nisam proučavao, kakva je razlika?
25.03.2014 | 11:02
Svašta, u drugim forumima nisam ponovno stavljao slikicu, a radi...??

Pro vs. ne pro, sad više ni ja ne znam, znam jedino da je prije kad sam ju instalirao bila veca razlika,
sad valjda ima neki foto editor i šta ja znam kakve gluposti (teme, picks,...)
Glavno da ne prikazuje reklame, radije platim par dolara pa da imaju dečki i cure u Quorodu za kavu...
25.03.2014 | 16:54
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
25.03.2014 | 18:13
Evo i mene preko Tapatalka
25.03.2014 | 21:46
rusty kaže:
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
Yup, kao da sam na modemu a ne na WiFi/LTE. Ne vidim bas da nesto trosi bateriju. Mozda jer sam na "dark theme"?
26.03.2014 | 08:49
kod mene na Adroidu radi normalno....
26.03.2014 | 10:45
Jabučnjak i kod mene sporije učitava na tapatalku.
26.03.2014 | 19:01
Sad forum ima smisla i na malim ekranima. Da se i slika staviti bezbolno.
04.04.2014 | 06:28
meni je i dalje Jabučnjak spor preko tapatalka. Ostali forumi rade brzo. Također sam primjetio da se telefon full grije kada koristim tu aplikaciju.
04.04.2014 | 06:44
Grije se i troši bateriju. Meni na iP5 radi OK. Ne znam kako drugi forumi rade, ali ovaj naš je prihvatljivo brz (prži nego preko Safari-a).
04.04.2014 | 06:52
imao sam taj tapatalk prije za VW club croatia ali nisam bas aktivan tu i tam pogledam slike neke, no kada koristim jabucnjak na njemu sve super, cim se probam prijaviti na VW club croatia mi se tapatalk crasha i nikako nemogu na njihov forum. Ali jabucnjak radi, so thumbs up
04.04.2014 | 09:42
U centru Rijeke na (nazovimo to 4G konekciji - max 10Mbit speed down) kada napravim refresh jabucnjaka mu trebarecimo 20tak sekundi da mi napravi refresh. Nije bitno da li me čekaju 4 nova posta ili 14, jednako se ponaša. Zagrijavanje i baterija mi nisu toliki problem koliko me smeta daj delay za razliku od foruma primjerice macworlda ili nekog drugog koji se refresha unutar 5 sekundi.

ne kužim
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 15 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO