Tapatalk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tapatalk

24.03.2014 | 16:34
Radi i na androidu...jel moram kakav acc za njega raditi?
24.03.2014 | 16:40
Ne moraš, ja nisam. Samo sam odabrao Jabučnjak i onda sam se ulogirao na forum.
ID valjda objedini sve stranice pod jednim kosničkim računom.
24.03.2014 | 18:10
Ev me tapatalk
24.03.2014 | 19:38
Zast nema slike avatara? Postavio sam je, ali se ne prikazuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
24.03.2014 | 19:39
Gle, sad se pokazala. Samo sam post novi postavio. LOL

24.03.2014 | 19:43
Tapatalk se rusi na iOS-u ako klimnem na Ribin avatar. Na ostalima ne. Zasto? Magija? Urota i zavjera? Djes bio devesprve? Ili nesto trece.

24.03.2014 | 19:43
Isprobavam Tapatalk

24.03.2014 | 19:47
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.
24.03.2014 | 19:51
Pa to se makne u setingu Tapatalka. Ja sam maknuo.
24.03.2014 | 19:55
Radi!
24.03.2014 | 20:47
Samo isprobavan. Pozzz

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
24.03.2014 | 21:05
Super radi na androidu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
24.03.2014 | 21:44
CooL kaže:
Ja i dalje nemam ponudeno u push notificatin jabučnjak! Zašto?

Napisao je Riba na vikalici maločas - do daljnjeg nije moguće.
24.03.2014 | 21:46
Riba kaže:
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox
24.03.2014 | 21:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox

Srećom može se isključiti u globalnoj konfiguraciji, nadam se da će i raditi.
24.03.2014 | 22:47
Malo sam prčkao po forumu preko Tapatalk-a klinac ide ne plivanje pa je prčkkanje trajalo 1h) i primjetio da ždere bateriju na IP5 iOS 6.
Da li je netko primjetio isto tako nešto?
24.03.2014 | 22:51
Baš i ja gledam, dosta mi papa bateriju... IP5S 7.1
24.03.2014 | 23:12
Na mom 4s-u sa šesticom sve 5, jedino ne vidim avatare na jabučnjaku
tapatalk pro verzija

edit: ha, počeli se polako pojavljivati, nisu svi, ali bože moj..
25.03.2014 | 06:24
Treba ih ponovno dodati (avatare) u Tapatalk. Ja dodao svoj i pojavio se nakon prvog objavljenog posta.
E da, ja imam onu besplatnu verziju, a nisam proučavao, kakva je razlika?
25.03.2014 | 11:02
Svašta, u drugim forumima nisam ponovno stavljao slikicu, a radi...??

Pro vs. ne pro, sad više ni ja ne znam, znam jedino da je prije kad sam ju instalirao bila veca razlika,
sad valjda ima neki foto editor i šta ja znam kakve gluposti (teme, picks,...)
Glavno da ne prikazuje reklame, radije platim par dolara pa da imaju dečki i cure u Quorodu za kavu...
25.03.2014 | 16:54
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
25.03.2014 | 18:13
Evo i mene preko Tapatalka
25.03.2014 | 21:46
rusty kaže:
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
Yup, kao da sam na modemu a ne na WiFi/LTE. Ne vidim bas da nesto trosi bateriju. Mozda jer sam na "dark theme"?
26.03.2014 | 08:49
kod mene na Adroidu radi normalno....
26.03.2014 | 10:45
Jabučnjak i kod mene sporije učitava na tapatalku.
26.03.2014 | 19:01
Sad forum ima smisla i na malim ekranima. Da se i slika staviti bezbolno.
04.04.2014 | 06:28
meni je i dalje Jabučnjak spor preko tapatalka. Ostali forumi rade brzo. Također sam primjetio da se telefon full grije kada koristim tu aplikaciju.
04.04.2014 | 06:44
Grije se i troši bateriju. Meni na iP5 radi OK. Ne znam kako drugi forumi rade, ali ovaj naš je prihvatljivo brz (prži nego preko Safari-a).
04.04.2014 | 06:52
imao sam taj tapatalk prije za VW club croatia ali nisam bas aktivan tu i tam pogledam slike neke, no kada koristim jabucnjak na njemu sve super, cim se probam prijaviti na VW club croatia mi se tapatalk crasha i nikako nemogu na njihov forum. Ali jabucnjak radi, so thumbs up
04.04.2014 | 09:42
U centru Rijeke na (nazovimo to 4G konekciji - max 10Mbit speed down) kada napravim refresh jabucnjaka mu trebarecimo 20tak sekundi da mi napravi refresh. Nije bitno da li me čekaju 4 nova posta ili 14, jednako se ponaša. Zagrijavanje i baterija mi nisu toliki problem koliko me smeta daj delay za razliku od foruma primjerice macworlda ili nekog drugog koji se refresha unutar 5 sekundi.

ne kužim
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 17 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO