Tapatalk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tapatalk

24.03.2014 | 16:34
Radi i na androidu...jel moram kakav acc za njega raditi?
24.03.2014 | 16:40
Ne moraš, ja nisam. Samo sam odabrao Jabučnjak i onda sam se ulogirao na forum.
ID valjda objedini sve stranice pod jednim kosničkim računom.
24.03.2014 | 18:10
Ev me tapatalk
24.03.2014 | 19:38
Zast nema slike avatara? Postavio sam je, ali se ne prikazuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
24.03.2014 | 19:39
Gle, sad se pokazala. Samo sam post novi postavio. LOL

24.03.2014 | 19:43
Tapatalk se rusi na iOS-u ako klimnem na Ribin avatar. Na ostalima ne. Zasto? Magija? Urota i zavjera? Djes bio devesprve? Ili nesto trece.

24.03.2014 | 19:43
Isprobavam Tapatalk

24.03.2014 | 19:47
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.
24.03.2014 | 19:51
Pa to se makne u setingu Tapatalka. Ja sam maknuo.
24.03.2014 | 19:55
Radi!
24.03.2014 | 20:47
Samo isprobavan. Pozzz

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
24.03.2014 | 21:05
Super radi na androidu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
24.03.2014 | 21:44
CooL kaže:
Ja i dalje nemam ponudeno u push notificatin jabučnjak! Zašto?

Napisao je Riba na vikalici maločas - do daljnjeg nije moguće.
24.03.2014 | 21:46
Riba kaže:
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox
24.03.2014 | 21:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox

Srećom može se isključiti u globalnoj konfiguraciji, nadam se da će i raditi.
24.03.2014 | 22:47
Malo sam prčkao po forumu preko Tapatalk-a klinac ide ne plivanje pa je prčkkanje trajalo 1h) i primjetio da ždere bateriju na IP5 iOS 6.
Da li je netko primjetio isto tako nešto?
24.03.2014 | 22:51
Baš i ja gledam, dosta mi papa bateriju... IP5S 7.1
24.03.2014 | 23:12
Na mom 4s-u sa šesticom sve 5, jedino ne vidim avatare na jabučnjaku
tapatalk pro verzija

edit: ha, počeli se polako pojavljivati, nisu svi, ali bože moj..
25.03.2014 | 06:24
Treba ih ponovno dodati (avatare) u Tapatalk. Ja dodao svoj i pojavio se nakon prvog objavljenog posta.
E da, ja imam onu besplatnu verziju, a nisam proučavao, kakva je razlika?
25.03.2014 | 11:02
Svašta, u drugim forumima nisam ponovno stavljao slikicu, a radi...??

Pro vs. ne pro, sad više ni ja ne znam, znam jedino da je prije kad sam ju instalirao bila veca razlika,
sad valjda ima neki foto editor i šta ja znam kakve gluposti (teme, picks,...)
Glavno da ne prikazuje reklame, radije platim par dolara pa da imaju dečki i cure u Quorodu za kavu...
25.03.2014 | 16:54
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
25.03.2014 | 18:13
Evo i mene preko Tapatalka
25.03.2014 | 21:46
rusty kaže:
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
Yup, kao da sam na modemu a ne na WiFi/LTE. Ne vidim bas da nesto trosi bateriju. Mozda jer sam na "dark theme"?
26.03.2014 | 08:49
kod mene na Adroidu radi normalno....
26.03.2014 | 10:45
Jabučnjak i kod mene sporije učitava na tapatalku.
26.03.2014 | 19:01
Sad forum ima smisla i na malim ekranima. Da se i slika staviti bezbolno.
04.04.2014 | 06:28
meni je i dalje Jabučnjak spor preko tapatalka. Ostali forumi rade brzo. Također sam primjetio da se telefon full grije kada koristim tu aplikaciju.
04.04.2014 | 06:44
Grije se i troši bateriju. Meni na iP5 radi OK. Ne znam kako drugi forumi rade, ali ovaj naš je prihvatljivo brz (prži nego preko Safari-a).
04.04.2014 | 06:52
imao sam taj tapatalk prije za VW club croatia ali nisam bas aktivan tu i tam pogledam slike neke, no kada koristim jabucnjak na njemu sve super, cim se probam prijaviti na VW club croatia mi se tapatalk crasha i nikako nemogu na njihov forum. Ali jabucnjak radi, so thumbs up
04.04.2014 | 09:42
U centru Rijeke na (nazovimo to 4G konekciji - max 10Mbit speed down) kada napravim refresh jabucnjaka mu trebarecimo 20tak sekundi da mi napravi refresh. Nije bitno da li me čekaju 4 nova posta ili 14, jednako se ponaša. Zagrijavanje i baterija mi nisu toliki problem koliko me smeta daj delay za razliku od foruma primjerice macworlda ili nekog drugog koji se refresha unutar 5 sekundi.

ne kužim
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 46 minuta
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO