Tapatalk
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tapatalk

24.03.2014 | 16:34
Radi i na androidu...jel moram kakav acc za njega raditi?
24.03.2014 | 16:40
Ne moraš, ja nisam. Samo sam odabrao Jabučnjak i onda sam se ulogirao na forum.
ID valjda objedini sve stranice pod jednim kosničkim računom.
24.03.2014 | 18:10
Ev me tapatalk
24.03.2014 | 19:38
Zast nema slike avatara? Postavio sam je, ali se ne prikazuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
24.03.2014 | 19:39
Gle, sad se pokazala. Samo sam post novi postavio. LOL

24.03.2014 | 19:43
Tapatalk se rusi na iOS-u ako klimnem na Ribin avatar. Na ostalima ne. Zasto? Magija? Urota i zavjera? Djes bio devesprve? Ili nesto trece.

24.03.2014 | 19:43
Isprobavam Tapatalk

24.03.2014 | 19:47
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.
24.03.2014 | 19:51
Pa to se makne u setingu Tapatalka. Ja sam maknuo.
24.03.2014 | 19:55
Radi!
24.03.2014 | 20:47
Samo isprobavan. Pozzz

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
24.03.2014 | 21:05
Super radi na androidu

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
24.03.2014 | 21:44
CooL kaže:
Ja i dalje nemam ponudeno u push notificatin jabučnjak! Zašto?

Napisao je Riba na vikalici maločas - do daljnjeg nije moguće.
24.03.2014 | 21:46
Riba kaže:
Već vidim da ću napraviti cron job koji ce brisati ovaj "Sent from..." string koji zagađuje forum.

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox
24.03.2014 | 21:54
smayoo kaže:
Riba kaže:

Zašto? Baš je fora...

Sent from my Mac using Firefox

Srećom može se isključiti u globalnoj konfiguraciji, nadam se da će i raditi.
24.03.2014 | 22:47
Malo sam prčkao po forumu preko Tapatalk-a klinac ide ne plivanje pa je prčkkanje trajalo 1h) i primjetio da ždere bateriju na IP5 iOS 6.
Da li je netko primjetio isto tako nešto?
24.03.2014 | 22:51
Baš i ja gledam, dosta mi papa bateriju... IP5S 7.1
24.03.2014 | 23:12
Na mom 4s-u sa šesticom sve 5, jedino ne vidim avatare na jabučnjaku
tapatalk pro verzija

edit: ha, počeli se polako pojavljivati, nisu svi, ali bože moj..
25.03.2014 | 06:24
Treba ih ponovno dodati (avatare) u Tapatalk. Ja dodao svoj i pojavio se nakon prvog objavljenog posta.
E da, ja imam onu besplatnu verziju, a nisam proučavao, kakva je razlika?
25.03.2014 | 11:02
Svašta, u drugim forumima nisam ponovno stavljao slikicu, a radi...??

Pro vs. ne pro, sad više ni ja ne znam, znam jedino da je prije kad sam ju instalirao bila veca razlika,
sad valjda ima neki foto editor i šta ja znam kakve gluposti (teme, picks,...)
Glavno da ne prikazuje reklame, radije platim par dolara pa da imaju dečki i cure u Quorodu za kavu...
25.03.2014 | 16:54
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
25.03.2014 | 18:13
Evo i mene preko Tapatalka
25.03.2014 | 21:46
rusty kaže:
primjetio sam da je Jabučnjak sporiji od ostalih foruma na tapatalku kada se radi refresh. jel netko primjetio to?
Yup, kao da sam na modemu a ne na WiFi/LTE. Ne vidim bas da nesto trosi bateriju. Mozda jer sam na "dark theme"?
26.03.2014 | 08:49
kod mene na Adroidu radi normalno....
26.03.2014 | 10:45
Jabučnjak i kod mene sporije učitava na tapatalku.
26.03.2014 | 19:01
Sad forum ima smisla i na malim ekranima. Da se i slika staviti bezbolno.
04.04.2014 | 06:28
meni je i dalje Jabučnjak spor preko tapatalka. Ostali forumi rade brzo. Također sam primjetio da se telefon full grije kada koristim tu aplikaciju.
04.04.2014 | 06:44
Grije se i troši bateriju. Meni na iP5 radi OK. Ne znam kako drugi forumi rade, ali ovaj naš je prihvatljivo brz (prži nego preko Safari-a).
04.04.2014 | 06:52
imao sam taj tapatalk prije za VW club croatia ali nisam bas aktivan tu i tam pogledam slike neke, no kada koristim jabucnjak na njemu sve super, cim se probam prijaviti na VW club croatia mi se tapatalk crasha i nikako nemogu na njihov forum. Ali jabucnjak radi, so thumbs up
04.04.2014 | 09:42
U centru Rijeke na (nazovimo to 4G konekciji - max 10Mbit speed down) kada napravim refresh jabucnjaka mu trebarecimo 20tak sekundi da mi napravi refresh. Nije bitno da li me čekaju 4 nova posta ili 14, jednako se ponaša. Zagrijavanje i baterija mi nisu toliki problem koliko me smeta daj delay za razliku od foruma primjerice macworlda ili nekog drugog koji se refresha unutar 5 sekundi.

ne kužim
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 27 minuta
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO