Baterija 4s 16gb 5.0.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Baterija 4s 16gb 5.0.1

03.12.2011 | 16:04
Možda pak pričekam da izađe neka zakrpa 5.0.2 kako pišu neki mediji do kraja godine pa ako to ne riješi problem onda ga nosim natrag u t-centar na zamjenu za novi.
26.12.2011 | 14:18
Pozdrav. Imam problem sa baterijom na 4s, kao i dosta ljudi. Ovakva je situacije, nakon što se baterija napuni na 100% i isključim ga iz struje onda počinje zafrkancija. Npr. sinoć sam ga maknuo sa punjača i danas ujutro kada sam se probudio potrošilo se 40% baterija preko noći tj na standbyu. Isto tako pod postavkama gdje pise kada je zadnje punjenje bilo i od tad koliko je mob koristen i koliko je na standbyu isto je problem.. Kad ga napunim na 100% i nakon par sati pogledam u postavkama piše mi vrijeme standbya i korištenja jednako. Tako dok prijeđe 5 sati meni piše da je mobitel korišten 5 h, a zapravo je koristen nekoliko minuta. A o stanju baterije da ne pričam.
Imam osjećaj ko da je na IOS 5.0.0 to puno bolje radilo nego sad na 5.0.1. jer baterija mi doslovno drzi malo više od 1 dan, a da je zapravo stalno na standbyu.
Ima jos netko ovakav problem ? da pričekam 5.0.2 ili mijenjat ga u T-centar ?
27.12.2011 | 01:28
@kata123

svakako isključi sve aplikacije koje ti rade u pozadini, a onda ga i ponovno pokreni (restart) jer očito da ti nešto radi non-stop kad ti je vrijeme upotrebe i pripravnog stanja isto. Nakon toga pročitaj savjete u prethodnim postovima u vezi isključivanja moguće nepotrebnih opcija, a koje dodatno opterećuju bateriju.

Da je baterija ipak izdržljiva na iPhoneu (4)4S dokazuje moj eksperiment, kada je u airplane načinu rada baterija zaista može dugo trajati. Naravno, iPhone je komunikacijski uređaj i puno se oslanja na 3G i WiFi koji definitivno troše bateriju. Čak i kad je samo WiFi ukopčan baterija se puno brže troši, što samo dokazuje da je novi iOS 5 jako ovisan o vezi na mrežu svih mreža, a moguće da ta komunikacija još nije dovljno optimizirana.

WiFi doduše povremeno uključim kad mi treba prebaciti neke dokumente i slično, a mreža nam trenutno nije spojena na internet što ne sprečava iPhone da stalno pokušava:

IMG_1120.PNG

iPhone mi je u airplane načinu rada jer sam na brodu gdje inače nema signala, što naravno ne znači da savjetujem da ga tako držite. To zaista nebi imalo smisla zar ne?

To što piše da je iPhone bio spojen nakon zadnjeg punjenja je točno, morao sam sliku prebaciti na računalo, ali bio je spojen vrlo kratko vrijeme, nedovoljno da bi utjecalo na napunjenost baterije.
27.12.2011 | 11:27
Napravio sam potpuni restore na mobitelu, bez povlačenja podataka. Dobro se sad ponaša, prije spavanja sam ga maknuo sa punjača i danas ujutro je na 95% bio tako da je to oke.. Vidjet ću dal će bit problema dok ga sinkroniziram i stavim gore aplikacije.
31.12.2011 | 15:23
Provjeri koji software imaš, dal je 5.0.1 9A405 ili 9A406. Meni je 405 bil u banani jer se baterija praznila te mi je vrijeme upotrebe bilo isto ko i vrijeme standby-a. Napravil 5 puta restore prek iTunesa i ništa sve dok nije izašao tweakani 5.0.1 9A406 update te sam ga manualno restorao na taj soft preko iTunesa i sad odjednom sve radi kako treba. Baterija traje 2 dana standby i 11 sati upotreba, još je na 27%. Vidi što imaš pa probaj.
31.12.2011 | 16:37
jel taj 9A406 radi i na običnoj četvorci ili je samo za 4s
31.12.2011 | 16:42
Samo 4S
30.01.2012 | 15:48
Malo dojmova oko Usage / Standby vremena. Jučer navečer su mi vremena bila skoro jednaka (23:44h / 1 dan) i baterija na 59%. Što bi značilo kako je telefon bio u pogonu gotovo cijelo vrijeme. Mislim kako je tome kriv iPod App. U zadnje vrijeme dosta slušam muziku, a ne gasim taj App.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 4 sati
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, VanjusOS, ^SuperUnknown^, Anonimci (763)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds

Provided by iJoomla SEO