iPhone 4 16GB s Puno problema
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 4 16GB s Puno problema

19.11.2011 | 20:48
Pričao sam sa prijateljem u švicarskoj ali teško je to dosta, jer tamo svi mogu uzeti za par eura na pretplatu iphone 4 za siću novi. Nije mi sad toliko hitno za novce ali najgore sto ovako stoji kupi prašinu, ali ne pada mi napamet prodavati ga za siću. Gledao sam ovo rješenje da ga otključaju trajno ali previše mi je dati 200€ za to. Nadam se da će nekakav unlock uskoro izaći.
Ali čudno mi otkuda da nitko ništa ne najavljuje?
20.11.2011 | 00:14
po mom mišljenju rekao bih da unlock neće izići nikada.
i ovo što si pročitao za 200€, piše ti da je out of stock, dakle nije moguće...
ali ako ti je to toliko bitno, i ne želiš ga prodat, ništa brate, diži na 6.15.00...
20.11.2011 | 00:59
Pa zar se 4 moze dignuti na iPad BB 6.15.00 ? Ako moze kako?
20.11.2011 | 03:25
može se dignut, ne znam točno kako.
potraži sam, na iclarified ima sigurno neki dobar tutorijal. (iako ti ja to osobno nebi preporučio, sa 6.15 više štete neg koristi, pogotovo sada kad je još jailbreak tethered)
20.11.2011 | 10:49
Koliko ja znam iPad BB radi saamo na 3G i 3 Gs,i4 ces samo brickovati sa iPad BB. Zadnje informacije su da se vise nemoze ni 3Gs otkljucati sa iPad BB jer navodono toshiba pravi cipove za zadnju seriju sto onda dovodi do Bricka telefona. Prije nego se upustis u to dobro istrazi. Ja nisam nikada vidio i4 sa ipad BB
20.11.2011 | 11:49
U mene je IPhone 3GS sa 6.15 i radi onako solidno. A gledo sam ni nigdje nisam uspio naci 6.15 za iPhone 4
20.11.2011 | 12:18
Vec sam ti rekao da je to varijanta samo za 3G i 3Gs,ja licno nisam nigdje vidio ni stavljao iPad BB na i4.Ali mozda je Hackerivs nesto radio ili zna nesto vise. Koliko sam ja upoznat to nije moguce.
20.11.2011 | 12:57
Evo na koji nacin mozes srediti tvoj problem.

support.apple.com/kb/ht1937

Mreza na kojoj je telefon podrzava unlock sto znaci ako imas papire i mob nije kupljen nesto ispod ruke(nepoznato porijeklo) onda kontaktiraj maticnu mrezu i vidi koliko kosta unlock.Objasnis da si se preselio u zemlju koja nema zvanicni apple store a zelis i dalje da koristis aparat do povratka ...... mozda i prodje.
20.11.2011 | 13:24
E ti je isto probelm od telefona nemam nista. Jer sam ga kupio polovnoga
20.11.2011 | 13:58
saint kaže:
Koliko ja znam iPad BB radi saamo na 3G i 3 Gs,i4 ces samo brickovati sa iPad BB. Zadnje informacije su da se vise nemoze ni 3Gs otkljucati sa iPad BB jer navodono toshiba pravi cipove za zadnju seriju sto onda dovodi do Bricka telefona. Prije nego se upustis u to dobro istrazi. Ja nisam nikada vidio i4 sa ipad BB

Mislio sam da je moguće da se stavi taj baseband na ip4. Osobno nikad nisam stavljao taj baseband jer se radi o očitoj degradaciji mogućnosti mobitela.

saint kaže:
Evo na koji nacin mozes srediti tvoj problem.

support.apple.com/kb/ht1937

Mreza na kojoj je telefon podrzava unlock sto znaci ako imas papire i mob nije kupljen nesto ispod ruke(nepoznato porijeklo) onda kontaktiraj maticnu mrezu i vidi koliko kosta unlock.Objasnis da si se preselio u zemlju koja nema zvanicni apple store a zelis i dalje da koristis aparat do povratka ...... mozda i prodje.

Ovo što si rekao ne predstavlja istinu.
Na appleovoj stranici piše da operater nudi otključavanje. I nudi ga, pod svojim uvjetima.

Da je tako kako ti kažeš, stotine i stotine ljudi bi išle u t-mobile i masovno otključavali svoje iphoneove, jer tako piše na appleovoj stranici. Ali dosad javnosti nije poznat niti jedan slučaj da je t-mobile ikome otključao iphone a da isti nije bio kupljen po PUNOJ cijeni.

Isto tako i sunrise ima uvjete, a uvjet je da je prošlo 24 mjeseca od kupnje mobitela što se mora dokazati računom. Sve lijepo piše na njihovoj stranici.
E i da- sunrise nakon ta 24 mjeseca zaračunava i naknadu za otključavanje koja iznosi 300 CHF.
20.11.2011 | 14:20
Nebih se slozio sa tvojom konstatacijom,moj shura koji ima njemacko drzavljanstvo morao je poslom da napusti zemlju na 2 godine.Otisao je poslovnicu(mslim D-telecom) i trazio da mu otkljcaju mobitel.Uz neku nadoknadu od 80eura su to uradili za 10 minuta.iPhone je uzeo na pretplatu pod ugovorom na 2 godine.Nisam siguran ali mislim da je do isteka ugovora ostalo oko 8 mjeseci.E sada ima i ona on je drzavljanin te zemlje a imao je papire kojim potvrdjuje da mora napustiti zemlju i jos pored svega znam da je dugo korisnik te mreze.Sto znaci da nije nemoguce i da uvijek postoji nacin. I nemoj zanemariti cinjenicu da sam na kraju posta napisao "mozda prodje" sto znaci da nisam niti bih tvrdio da je nesto 100% sigurno ako i sam nisam tako nesto uradio ili probao.U slucaju jvinkovic-a se nema sta izgubiti pa zasto onda ne probati.
20.11.2011 | 15:26
naravno, neka proba jvinkovic, sumnjam da će uspjeti, a pogotovo ako nema nikakvih papira o porijeklu mobitela...
06.01.2012 | 18:14
evo nije da se hvalim i reklamiram ali baš sam se sjetio ovog topica sa ovim nejasnoćama na koga je iphone bio zaključan i tako to. i ja sam se počeo baviti provjeravanjem iphonea što nude neke stranice na internetu.
ako nekog zanima:

www.jabucnjak.hr/oglasi/iphone-ipod/ponu...e-database-3195.html
06.01.2012 | 23:13
Mogu samo reci da je ovo vise nego povoljna cijena,Na netu traze za ovakve informacije i do 30 eura.Nadam se da ces izaci u susret clanovima jabucnjaka(prijedlog-sugestija)
06.01.2012 | 23:16
evo za članove jabučnjaka može i za 30 kuna.

EDIT: samo za prvih par članova, inače mi se uopće ne isplati...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 22 sati, 42 minuta
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, Ender, Riba, tino1, ^SuperUnknown^, Anonimci (845)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO