20.11.2011 | 13:58
saint kaže:
Koliko ja znam iPad BB radi saamo na 3G i 3 Gs,i4 ces samo brickovati sa iPad BB. Zadnje informacije su da se vise nemoze ni 3Gs otkljucati sa iPad BB jer navodono toshiba pravi cipove za zadnju seriju sto onda dovodi do Bricka telefona. Prije nego se upustis u to dobro istrazi. Ja nisam nikada vidio i4 sa ipad BB

Mislio sam da je moguće da se stavi taj baseband na ip4. Osobno nikad nisam stavljao taj baseband jer se radi o očitoj degradaciji mogućnosti mobitela.
saint kaže:
Evo na koji nacin mozes srediti tvoj problem.
support.apple.com/kb/ht1937
Mreza na kojoj je telefon podrzava unlock sto znaci ako imas papire i mob nije kupljen nesto ispod ruke(nepoznato porijeklo) onda kontaktiraj maticnu mrezu i vidi koliko kosta unlock.Objasnis da si se preselio u zemlju koja nema zvanicni apple store a zelis i dalje da koristis aparat do povratka ...... mozda i prodje.
Ovo što si rekao ne predstavlja istinu.
Na appleovoj stranici piše da operater nudi otključavanje. I nudi ga, pod svojim uvjetima.
Da je tako kako ti kažeš, stotine i stotine ljudi bi išle u t-mobile i masovno otključavali svoje iphoneove, jer tako piše na appleovoj stranici. Ali dosad javnosti nije poznat niti jedan slučaj da je t-mobile ikome otključao iphone a da isti nije bio kupljen po PUNOJ cijeni.
Isto tako i sunrise ima uvjete, a uvjet je da je prošlo 24 mjeseca od kupnje mobitela što se mora dokazati računom. Sve lijepo piše na njihovoj stranici.
E i da- sunrise nakon ta 24 mjeseca zaračunava i naknadu za otključavanje koja iznosi 300 CHF.