iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM

27.09.2010 | 20:00
Cao narode. Imam jedan ogorman problem sa svojim 3-gs-om. Imam ga vec neko vrijme ima unlock i JB. 313 softver. i sve je radilo ok ko urica dok se nije desio nepromisljen trenutak i pritisnula se -resetiraj sve - tipka. tad je pokrenuo taj proces i jednostavno stao- logo je bio prikazan i nis drugo , i odnesem ga ja u ducan da ga se popravi kod tipa koji mi ga je prodao , nepitam za cjijenu koliko ce to biti , i dobijem ajmo reci polulosu informaciju."mob ne prima natrag u sebe 3.1.3 nego samo 4.0.2 ali posto nema JB za to ja ga molim da pokusa nesto da ucini s njim da ipak popravi . i sad dobivam jako losu informaciju da je nepopravljiv, zao mi je sto nemam bas bas detaljni tehnicke informacije , imat cu ih sutra ka popricam s njim , ali u grubo sto mi je rekao jest to da mob nece prima softver u sebe i da izbacuje neke dvije greske te da je "nepoprevljiv". eto ljudi , zanima me samo ako itko igdje u hrvatskoj postoji da zan to rijesiti pomozite ako treba dovest cu se do vas samo da se to rijesi, hvala vam unaprijed!!
27.09.2010 | 21:07
Ovako napamet, pošto nemam sve informacije. Telefon bi trebalo pogledati, staviti u DFU mode i instalirati na njega koju verziju firmware-a već želiš.

Pošto je 3GS onda je optimalno instalirati 4.01 i lijepo imaš uređaj koji podržava multitask i sve novije stvari, a usput ga možeš i jailbreak i unlock.

Ako si u Rijeci mogu ti i pogledati telefon.

Eto nadam se da sam koliko toliko pomogao.

Pozdrav,
27.09.2010 | 21:58
ma prijatelju jel mi vjerujes da sam spreman ti ga poslati iz zadra sad da pogledas sto je s njim koliko sam ocajan. taj "majstor" kod kojeg je kaze da nemoze nis staviti u njega da odbija sve , sad jeli to suplja neka ili ne neznam , sve cu detalje znati sutra
27.09.2010 | 22:10
Jeli ima tko iz zadra na ovoj stranici da se razumije u ovaj problem . molim vas pomozite !!!!!
27.09.2010 | 22:14
Ako je 3GS onda ti nece samo tako ic u njega software. Bolje receno, sad vise nece nikako, jer ako je unutra 4.0.2 onda nista starije od toga vise ne ide unutra, jedino ako si slucajno spremio SHSH dok si bio na 3.1.3 (kliknuo na "Make my life easier u Cydiji). Jedina nada ti je 4.1 jailbreak
27.09.2010 | 22:18
u njemu je bio 3.1.3 u tome i jest citava poanta ove zavrzlame .
27.09.2010 | 22:19
dapace ja bi bio presretan sa 4.0.1. JB i unlock sam kako da to ucinim ??????????????????????
27.09.2010 | 22:21
Znam da je bio na 3.1.3, ali neznam jesi li kliknuo na "Make my life easier u Cydiji dok je jos bio na tom softwareu, jer ako nisi onda nema pomoci dok ne izade jailbreak za novi software. To bi, po svemu sudeci trebalo biti uskoro
27.09.2010 | 22:22
Molim te da bolje procitas moj prvi post. Na kraju ne pisem o 4.0.1, nego o 4.1!
27.09.2010 | 22:26
pardon u pravu si nisam vidio. ne nisam koristio tu opciju koju spominjes. znaci ipak ima neke nade da uskoro dođe JB ua najnoviji softver ???? i unloc naravno jer nisam na t-mobile mrezi
27.09.2010 | 22:28
Da, i to dosta brzo, jer obicno release dode par dana nakon demoa
27.09.2010 | 22:53
ok , hvala vam puno na informacijama , a sad ono glavno ; IMA LI TKO IZ ZADRA ILI OKOLICE DA MI POMOGNE S TIM ?? mozda iz Splita ili Šibenika , ma samo da to rijesim , molim vas !!
27.09.2010 | 23:56
Ja sam imao sličan slučaj, a iz tog stanja nakon "Resetiraj sve" sam izašao držeći tipku Home i Power dok se logo nije izgubio. Onda se je restartao i sve ok. Napisao sam to ovdje negdje na forumu još neki dan.

Klikni u vezi Resetiraj sve

Što se jailbreak tiče važno je pratiti dobre upute. Jedne od dobrih možeš naći ovdje:

Klikni u vezi jailbreak

Drugi put svakako prvo ohladi glavu i nemoj žurit, a naročito nemoj svog ljubimca davat "stručnjacima" jer većina ne zna ništa više o tome nego ti sam.
Nadam se da ćeš ga uspjeti učiniti popravljivim!
28.09.2010 | 00:48
Hvala puno javim se sutra kad ga dobijem u ruke pa cu pokusati nesto smuckati ako se dade sto spasiti. iako mi je skroz nelogicna izjava tog "majstora" -nemoze se instalirati nista u njega-, mislim da apple nije bas napravio takvo smece da se tako kvari ipak vjerujem da je to nesto kvalitetno sto vecina ljudi potvrđuje pa se isto tako nadam da je moguce staviti nes na njega pa makar najnovije sto je izaslo pa cekati JB i unlock. hvala vam.
28.09.2010 | 01:28
Koliko vidim iz tvog pisanja važan ti je i unlock i jailbreak. E, sad sve zavisi što je taj "majstor" napravio. Unlock može biti problematičan pa čak i nemoguć ako je napravio update sa originalnom iOS i time updateo bootloader i baseband. Jailbreak je još uvijek moguć, ali unlock...

Od iOS 3.1.3 nije preporučljivo raditi update sa original iOS preko iTunesa nego prvobitno treba to hacknut pa tek onda instalirat. Time bootloader i baseband ostaju stari pa je lako unlockat.

Moj prijatelj je greškom instaliral 3.1.3 na svoj 3G pa je onda tko zna što još probaval i na kraju mu je prestao radit WiFi, a da ne govorim da je telefon ostao lockan. I sad je tek komad hardwarea možda dobar za rezervne dijelove. Doduše zato jer je kupljen u Singapuru pa sad nema SIM kartice da ga bar aktiviramo.

Nadam se da to kod tebe nije slučaj!
28.09.2010 | 10:28
Kad dobijes mob vidi da li prikazuje "Connect to iTunes" na ekranu...
Mozda je mob zaglavio u Restore modu pa ga taj "strucnjak" ne zna izbaciti...
28.09.2010 | 10:55
moze se to rjestiti, jest da je sranje.......ali se moze..

prvo, ako niis spremio SHSH, onda ga moras rucno spremiti, nakoh toga, moras editirati hostove i na kraj...recmo dignut na 4.0.1 i SVE RADI!!!!

ali moras cijelo čudo predradnji napraviti. Ja sma vec "rješio" tri takva telefona
29.09.2010 | 15:51
Također imam isti problem sa svojim 3gs-om,resetirao ga i podigao baseband 15.04.02,te sad isčekujem što prije unlock za 4.0.1.nadam se što prije,btw kupio sam ga prije tjedan dana i još ga nisam počeo koristiti kad sam ga resetirao na nagovor prijatelja "stručnjaka"!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 26 minuta
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO