iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM

27.09.2010 | 20:00
Cao narode. Imam jedan ogorman problem sa svojim 3-gs-om. Imam ga vec neko vrijme ima unlock i JB. 313 softver. i sve je radilo ok ko urica dok se nije desio nepromisljen trenutak i pritisnula se -resetiraj sve - tipka. tad je pokrenuo taj proces i jednostavno stao- logo je bio prikazan i nis drugo , i odnesem ga ja u ducan da ga se popravi kod tipa koji mi ga je prodao , nepitam za cjijenu koliko ce to biti , i dobijem ajmo reci polulosu informaciju."mob ne prima natrag u sebe 3.1.3 nego samo 4.0.2 ali posto nema JB za to ja ga molim da pokusa nesto da ucini s njim da ipak popravi . i sad dobivam jako losu informaciju da je nepopravljiv, zao mi je sto nemam bas bas detaljni tehnicke informacije , imat cu ih sutra ka popricam s njim , ali u grubo sto mi je rekao jest to da mob nece prima softver u sebe i da izbacuje neke dvije greske te da je "nepoprevljiv". eto ljudi , zanima me samo ako itko igdje u hrvatskoj postoji da zan to rijesiti pomozite ako treba dovest cu se do vas samo da se to rijesi, hvala vam unaprijed!!
27.09.2010 | 21:07
Ovako napamet, pošto nemam sve informacije. Telefon bi trebalo pogledati, staviti u DFU mode i instalirati na njega koju verziju firmware-a već želiš.

Pošto je 3GS onda je optimalno instalirati 4.01 i lijepo imaš uređaj koji podržava multitask i sve novije stvari, a usput ga možeš i jailbreak i unlock.

Ako si u Rijeci mogu ti i pogledati telefon.

Eto nadam se da sam koliko toliko pomogao.

Pozdrav,
27.09.2010 | 21:58
ma prijatelju jel mi vjerujes da sam spreman ti ga poslati iz zadra sad da pogledas sto je s njim koliko sam ocajan. taj "majstor" kod kojeg je kaze da nemoze nis staviti u njega da odbija sve , sad jeli to suplja neka ili ne neznam , sve cu detalje znati sutra
27.09.2010 | 22:10
Jeli ima tko iz zadra na ovoj stranici da se razumije u ovaj problem . molim vas pomozite !!!!!
27.09.2010 | 22:14
Ako je 3GS onda ti nece samo tako ic u njega software. Bolje receno, sad vise nece nikako, jer ako je unutra 4.0.2 onda nista starije od toga vise ne ide unutra, jedino ako si slucajno spremio SHSH dok si bio na 3.1.3 (kliknuo na "Make my life easier u Cydiji). Jedina nada ti je 4.1 jailbreak
27.09.2010 | 22:18
u njemu je bio 3.1.3 u tome i jest citava poanta ove zavrzlame .
27.09.2010 | 22:19
dapace ja bi bio presretan sa 4.0.1. JB i unlock sam kako da to ucinim ??????????????????????
27.09.2010 | 22:21
Znam da je bio na 3.1.3, ali neznam jesi li kliknuo na "Make my life easier u Cydiji dok je jos bio na tom softwareu, jer ako nisi onda nema pomoci dok ne izade jailbreak za novi software. To bi, po svemu sudeci trebalo biti uskoro
27.09.2010 | 22:22
Molim te da bolje procitas moj prvi post. Na kraju ne pisem o 4.0.1, nego o 4.1!
27.09.2010 | 22:26
pardon u pravu si nisam vidio. ne nisam koristio tu opciju koju spominjes. znaci ipak ima neke nade da uskoro dođe JB ua najnoviji softver ???? i unloc naravno jer nisam na t-mobile mrezi
27.09.2010 | 22:28
Da, i to dosta brzo, jer obicno release dode par dana nakon demoa
27.09.2010 | 22:53
ok , hvala vam puno na informacijama , a sad ono glavno ; IMA LI TKO IZ ZADRA ILI OKOLICE DA MI POMOGNE S TIM ?? mozda iz Splita ili Šibenika , ma samo da to rijesim , molim vas !!
27.09.2010 | 23:56
Ja sam imao sličan slučaj, a iz tog stanja nakon "Resetiraj sve" sam izašao držeći tipku Home i Power dok se logo nije izgubio. Onda se je restartao i sve ok. Napisao sam to ovdje negdje na forumu još neki dan.

Klikni u vezi Resetiraj sve

Što se jailbreak tiče važno je pratiti dobre upute. Jedne od dobrih možeš naći ovdje:

Klikni u vezi jailbreak

Drugi put svakako prvo ohladi glavu i nemoj žurit, a naročito nemoj svog ljubimca davat "stručnjacima" jer većina ne zna ništa više o tome nego ti sam.
Nadam se da ćeš ga uspjeti učiniti popravljivim!
28.09.2010 | 00:48
Hvala puno javim se sutra kad ga dobijem u ruke pa cu pokusati nesto smuckati ako se dade sto spasiti. iako mi je skroz nelogicna izjava tog "majstora" -nemoze se instalirati nista u njega-, mislim da apple nije bas napravio takvo smece da se tako kvari ipak vjerujem da je to nesto kvalitetno sto vecina ljudi potvrđuje pa se isto tako nadam da je moguce staviti nes na njega pa makar najnovije sto je izaslo pa cekati JB i unlock. hvala vam.
28.09.2010 | 01:28
Koliko vidim iz tvog pisanja važan ti je i unlock i jailbreak. E, sad sve zavisi što je taj "majstor" napravio. Unlock može biti problematičan pa čak i nemoguć ako je napravio update sa originalnom iOS i time updateo bootloader i baseband. Jailbreak je još uvijek moguć, ali unlock...

Od iOS 3.1.3 nije preporučljivo raditi update sa original iOS preko iTunesa nego prvobitno treba to hacknut pa tek onda instalirat. Time bootloader i baseband ostaju stari pa je lako unlockat.

Moj prijatelj je greškom instaliral 3.1.3 na svoj 3G pa je onda tko zna što još probaval i na kraju mu je prestao radit WiFi, a da ne govorim da je telefon ostao lockan. I sad je tek komad hardwarea možda dobar za rezervne dijelove. Doduše zato jer je kupljen u Singapuru pa sad nema SIM kartice da ga bar aktiviramo.

Nadam se da to kod tebe nije slučaj!
28.09.2010 | 10:28
Kad dobijes mob vidi da li prikazuje "Connect to iTunes" na ekranu...
Mozda je mob zaglavio u Restore modu pa ga taj "strucnjak" ne zna izbaciti...
28.09.2010 | 10:55
moze se to rjestiti, jest da je sranje.......ali se moze..

prvo, ako niis spremio SHSH, onda ga moras rucno spremiti, nakoh toga, moras editirati hostove i na kraj...recmo dignut na 4.0.1 i SVE RADI!!!!

ali moras cijelo čudo predradnji napraviti. Ja sma vec "rješio" tri takva telefona
29.09.2010 | 15:51
Također imam isti problem sa svojim 3gs-om,resetirao ga i podigao baseband 15.04.02,te sad isčekujem što prije unlock za 4.0.1.nadam se što prije,btw kupio sam ga prije tjedan dana i još ga nisam počeo koristiti kad sam ga resetirao na nagovor prijatelja "stručnjaka"!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 16 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO