iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM

27.09.2010 | 20:00
Cao narode. Imam jedan ogorman problem sa svojim 3-gs-om. Imam ga vec neko vrijme ima unlock i JB. 313 softver. i sve je radilo ok ko urica dok se nije desio nepromisljen trenutak i pritisnula se -resetiraj sve - tipka. tad je pokrenuo taj proces i jednostavno stao- logo je bio prikazan i nis drugo , i odnesem ga ja u ducan da ga se popravi kod tipa koji mi ga je prodao , nepitam za cjijenu koliko ce to biti , i dobijem ajmo reci polulosu informaciju."mob ne prima natrag u sebe 3.1.3 nego samo 4.0.2 ali posto nema JB za to ja ga molim da pokusa nesto da ucini s njim da ipak popravi . i sad dobivam jako losu informaciju da je nepopravljiv, zao mi je sto nemam bas bas detaljni tehnicke informacije , imat cu ih sutra ka popricam s njim , ali u grubo sto mi je rekao jest to da mob nece prima softver u sebe i da izbacuje neke dvije greske te da je "nepoprevljiv". eto ljudi , zanima me samo ako itko igdje u hrvatskoj postoji da zan to rijesiti pomozite ako treba dovest cu se do vas samo da se to rijesi, hvala vam unaprijed!!
27.09.2010 | 21:07
Ovako napamet, pošto nemam sve informacije. Telefon bi trebalo pogledati, staviti u DFU mode i instalirati na njega koju verziju firmware-a već želiš.

Pošto je 3GS onda je optimalno instalirati 4.01 i lijepo imaš uređaj koji podržava multitask i sve novije stvari, a usput ga možeš i jailbreak i unlock.

Ako si u Rijeci mogu ti i pogledati telefon.

Eto nadam se da sam koliko toliko pomogao.

Pozdrav,
27.09.2010 | 21:58
ma prijatelju jel mi vjerujes da sam spreman ti ga poslati iz zadra sad da pogledas sto je s njim koliko sam ocajan. taj "majstor" kod kojeg je kaze da nemoze nis staviti u njega da odbija sve , sad jeli to suplja neka ili ne neznam , sve cu detalje znati sutra
27.09.2010 | 22:10
Jeli ima tko iz zadra na ovoj stranici da se razumije u ovaj problem . molim vas pomozite !!!!!
27.09.2010 | 22:14
Ako je 3GS onda ti nece samo tako ic u njega software. Bolje receno, sad vise nece nikako, jer ako je unutra 4.0.2 onda nista starije od toga vise ne ide unutra, jedino ako si slucajno spremio SHSH dok si bio na 3.1.3 (kliknuo na "Make my life easier u Cydiji). Jedina nada ti je 4.1 jailbreak
27.09.2010 | 22:18
u njemu je bio 3.1.3 u tome i jest citava poanta ove zavrzlame .
27.09.2010 | 22:19
dapace ja bi bio presretan sa 4.0.1. JB i unlock sam kako da to ucinim ??????????????????????
27.09.2010 | 22:21
Znam da je bio na 3.1.3, ali neznam jesi li kliknuo na "Make my life easier u Cydiji dok je jos bio na tom softwareu, jer ako nisi onda nema pomoci dok ne izade jailbreak za novi software. To bi, po svemu sudeci trebalo biti uskoro
27.09.2010 | 22:22
Molim te da bolje procitas moj prvi post. Na kraju ne pisem o 4.0.1, nego o 4.1!
27.09.2010 | 22:26
pardon u pravu si nisam vidio. ne nisam koristio tu opciju koju spominjes. znaci ipak ima neke nade da uskoro dođe JB ua najnoviji softver ???? i unloc naravno jer nisam na t-mobile mrezi
27.09.2010 | 22:28
Da, i to dosta brzo, jer obicno release dode par dana nakon demoa
27.09.2010 | 22:53
ok , hvala vam puno na informacijama , a sad ono glavno ; IMA LI TKO IZ ZADRA ILI OKOLICE DA MI POMOGNE S TIM ?? mozda iz Splita ili Šibenika , ma samo da to rijesim , molim vas !!
27.09.2010 | 23:56
Ja sam imao sličan slučaj, a iz tog stanja nakon "Resetiraj sve" sam izašao držeći tipku Home i Power dok se logo nije izgubio. Onda se je restartao i sve ok. Napisao sam to ovdje negdje na forumu još neki dan.

Klikni u vezi Resetiraj sve

Što se jailbreak tiče važno je pratiti dobre upute. Jedne od dobrih možeš naći ovdje:

Klikni u vezi jailbreak

Drugi put svakako prvo ohladi glavu i nemoj žurit, a naročito nemoj svog ljubimca davat "stručnjacima" jer većina ne zna ništa više o tome nego ti sam.
Nadam se da ćeš ga uspjeti učiniti popravljivim!
28.09.2010 | 00:48
Hvala puno javim se sutra kad ga dobijem u ruke pa cu pokusati nesto smuckati ako se dade sto spasiti. iako mi je skroz nelogicna izjava tog "majstora" -nemoze se instalirati nista u njega-, mislim da apple nije bas napravio takvo smece da se tako kvari ipak vjerujem da je to nesto kvalitetno sto vecina ljudi potvrđuje pa se isto tako nadam da je moguce staviti nes na njega pa makar najnovije sto je izaslo pa cekati JB i unlock. hvala vam.
28.09.2010 | 01:28
Koliko vidim iz tvog pisanja važan ti je i unlock i jailbreak. E, sad sve zavisi što je taj "majstor" napravio. Unlock može biti problematičan pa čak i nemoguć ako je napravio update sa originalnom iOS i time updateo bootloader i baseband. Jailbreak je još uvijek moguć, ali unlock...

Od iOS 3.1.3 nije preporučljivo raditi update sa original iOS preko iTunesa nego prvobitno treba to hacknut pa tek onda instalirat. Time bootloader i baseband ostaju stari pa je lako unlockat.

Moj prijatelj je greškom instaliral 3.1.3 na svoj 3G pa je onda tko zna što još probaval i na kraju mu je prestao radit WiFi, a da ne govorim da je telefon ostao lockan. I sad je tek komad hardwarea možda dobar za rezervne dijelove. Doduše zato jer je kupljen u Singapuru pa sad nema SIM kartice da ga bar aktiviramo.

Nadam se da to kod tebe nije slučaj!
28.09.2010 | 10:28
Kad dobijes mob vidi da li prikazuje "Connect to iTunes" na ekranu...
Mozda je mob zaglavio u Restore modu pa ga taj "strucnjak" ne zna izbaciti...
28.09.2010 | 10:55
moze se to rjestiti, jest da je sranje.......ali se moze..

prvo, ako niis spremio SHSH, onda ga moras rucno spremiti, nakoh toga, moras editirati hostove i na kraj...recmo dignut na 4.0.1 i SVE RADI!!!!

ali moras cijelo čudo predradnji napraviti. Ja sma vec "rješio" tri takva telefona
29.09.2010 | 15:51
Također imam isti problem sa svojim 3gs-om,resetirao ga i podigao baseband 15.04.02,te sad isčekujem što prije unlock za 4.0.1.nadam se što prije,btw kupio sam ga prije tjedan dana i još ga nisam počeo koristiti kad sam ga resetirao na nagovor prijatelja "stručnjaka"!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 21 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, Ender, hal9000, marioart, Piko, smayoo, Anonimci (564)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO