iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone zablokao i "nepopravljiv " je , POMOC MOLIM

27.09.2010 | 20:00
Cao narode. Imam jedan ogorman problem sa svojim 3-gs-om. Imam ga vec neko vrijme ima unlock i JB. 313 softver. i sve je radilo ok ko urica dok se nije desio nepromisljen trenutak i pritisnula se -resetiraj sve - tipka. tad je pokrenuo taj proces i jednostavno stao- logo je bio prikazan i nis drugo , i odnesem ga ja u ducan da ga se popravi kod tipa koji mi ga je prodao , nepitam za cjijenu koliko ce to biti , i dobijem ajmo reci polulosu informaciju."mob ne prima natrag u sebe 3.1.3 nego samo 4.0.2 ali posto nema JB za to ja ga molim da pokusa nesto da ucini s njim da ipak popravi . i sad dobivam jako losu informaciju da je nepopravljiv, zao mi je sto nemam bas bas detaljni tehnicke informacije , imat cu ih sutra ka popricam s njim , ali u grubo sto mi je rekao jest to da mob nece prima softver u sebe i da izbacuje neke dvije greske te da je "nepoprevljiv". eto ljudi , zanima me samo ako itko igdje u hrvatskoj postoji da zan to rijesiti pomozite ako treba dovest cu se do vas samo da se to rijesi, hvala vam unaprijed!!
27.09.2010 | 21:07
Ovako napamet, pošto nemam sve informacije. Telefon bi trebalo pogledati, staviti u DFU mode i instalirati na njega koju verziju firmware-a već želiš.

Pošto je 3GS onda je optimalno instalirati 4.01 i lijepo imaš uređaj koji podržava multitask i sve novije stvari, a usput ga možeš i jailbreak i unlock.

Ako si u Rijeci mogu ti i pogledati telefon.

Eto nadam se da sam koliko toliko pomogao.

Pozdrav,
27.09.2010 | 21:58
ma prijatelju jel mi vjerujes da sam spreman ti ga poslati iz zadra sad da pogledas sto je s njim koliko sam ocajan. taj "majstor" kod kojeg je kaze da nemoze nis staviti u njega da odbija sve , sad jeli to suplja neka ili ne neznam , sve cu detalje znati sutra
27.09.2010 | 22:10
Jeli ima tko iz zadra na ovoj stranici da se razumije u ovaj problem . molim vas pomozite !!!!!
27.09.2010 | 22:14
Ako je 3GS onda ti nece samo tako ic u njega software. Bolje receno, sad vise nece nikako, jer ako je unutra 4.0.2 onda nista starije od toga vise ne ide unutra, jedino ako si slucajno spremio SHSH dok si bio na 3.1.3 (kliknuo na "Make my life easier u Cydiji). Jedina nada ti je 4.1 jailbreak
27.09.2010 | 22:18
u njemu je bio 3.1.3 u tome i jest citava poanta ove zavrzlame .
27.09.2010 | 22:19
dapace ja bi bio presretan sa 4.0.1. JB i unlock sam kako da to ucinim ??????????????????????
27.09.2010 | 22:21
Znam da je bio na 3.1.3, ali neznam jesi li kliknuo na "Make my life easier u Cydiji dok je jos bio na tom softwareu, jer ako nisi onda nema pomoci dok ne izade jailbreak za novi software. To bi, po svemu sudeci trebalo biti uskoro
27.09.2010 | 22:22
Molim te da bolje procitas moj prvi post. Na kraju ne pisem o 4.0.1, nego o 4.1!
27.09.2010 | 22:26
pardon u pravu si nisam vidio. ne nisam koristio tu opciju koju spominjes. znaci ipak ima neke nade da uskoro dođe JB ua najnoviji softver ???? i unloc naravno jer nisam na t-mobile mrezi
27.09.2010 | 22:28
Da, i to dosta brzo, jer obicno release dode par dana nakon demoa
27.09.2010 | 22:53
ok , hvala vam puno na informacijama , a sad ono glavno ; IMA LI TKO IZ ZADRA ILI OKOLICE DA MI POMOGNE S TIM ?? mozda iz Splita ili Šibenika , ma samo da to rijesim , molim vas !!
27.09.2010 | 23:56
Ja sam imao sličan slučaj, a iz tog stanja nakon "Resetiraj sve" sam izašao držeći tipku Home i Power dok se logo nije izgubio. Onda se je restartao i sve ok. Napisao sam to ovdje negdje na forumu još neki dan.

Klikni u vezi Resetiraj sve

Što se jailbreak tiče važno je pratiti dobre upute. Jedne od dobrih možeš naći ovdje:

Klikni u vezi jailbreak

Drugi put svakako prvo ohladi glavu i nemoj žurit, a naročito nemoj svog ljubimca davat "stručnjacima" jer većina ne zna ništa više o tome nego ti sam.
Nadam se da ćeš ga uspjeti učiniti popravljivim!
28.09.2010 | 00:48
Hvala puno javim se sutra kad ga dobijem u ruke pa cu pokusati nesto smuckati ako se dade sto spasiti. iako mi je skroz nelogicna izjava tog "majstora" -nemoze se instalirati nista u njega-, mislim da apple nije bas napravio takvo smece da se tako kvari ipak vjerujem da je to nesto kvalitetno sto vecina ljudi potvrđuje pa se isto tako nadam da je moguce staviti nes na njega pa makar najnovije sto je izaslo pa cekati JB i unlock. hvala vam.
28.09.2010 | 01:28
Koliko vidim iz tvog pisanja važan ti je i unlock i jailbreak. E, sad sve zavisi što je taj "majstor" napravio. Unlock može biti problematičan pa čak i nemoguć ako je napravio update sa originalnom iOS i time updateo bootloader i baseband. Jailbreak je još uvijek moguć, ali unlock...

Od iOS 3.1.3 nije preporučljivo raditi update sa original iOS preko iTunesa nego prvobitno treba to hacknut pa tek onda instalirat. Time bootloader i baseband ostaju stari pa je lako unlockat.

Moj prijatelj je greškom instaliral 3.1.3 na svoj 3G pa je onda tko zna što još probaval i na kraju mu je prestao radit WiFi, a da ne govorim da je telefon ostao lockan. I sad je tek komad hardwarea možda dobar za rezervne dijelove. Doduše zato jer je kupljen u Singapuru pa sad nema SIM kartice da ga bar aktiviramo.

Nadam se da to kod tebe nije slučaj!
28.09.2010 | 10:28
Kad dobijes mob vidi da li prikazuje "Connect to iTunes" na ekranu...
Mozda je mob zaglavio u Restore modu pa ga taj "strucnjak" ne zna izbaciti...
28.09.2010 | 10:55
moze se to rjestiti, jest da je sranje.......ali se moze..

prvo, ako niis spremio SHSH, onda ga moras rucno spremiti, nakoh toga, moras editirati hostove i na kraj...recmo dignut na 4.0.1 i SVE RADI!!!!

ali moras cijelo čudo predradnji napraviti. Ja sma vec "rješio" tri takva telefona
29.09.2010 | 15:51
Također imam isti problem sa svojim 3gs-om,resetirao ga i podigao baseband 15.04.02,te sad isčekujem što prije unlock za 4.0.1.nadam se što prije,btw kupio sam ga prije tjedan dana i još ga nisam počeo koristiti kad sam ga resetirao na nagovor prijatelja "stručnjaka"!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Jedro, korisnik, marioart, Maxxy, miomika, Riba, tino1, Anonimci (575)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO