T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO

05.09.2010 | 20:44
najviše zabrinjava što t-mobile, za razliku od prijašnjih modela, uopće nigdje nema postavljeno ništa vezano za četvorku... barem neki teaser u stilu "on dolazi", pa i bez datuma ako im je to problem.. ovakva indiferentnost je ono što me zabrinjava i što ide u prilog temi ovog topica.. .nadam se da samo brijem i da će do nove godine četvorka bit u našim džepovima.. al opet.. iako appleu ne treba neki posebni marketing... nedostatak istog na oglasnim prostorima t-mobilea stvarno zabrinjava
05.09.2010 | 22:24
zabac nemoj da ti pokažem što su dalmoši točnije dugopoljci.........pa ti onda više neće past na pamet uspoređivat me sa srbima........malo se raspitaj odakle dolaze perišić i neseri..........a što se tiče iphonea 4 da ga T-Mobile prodaje zkj onda nisu objavili na svojim stranicama ili putem različiti medija barem neku natupnicu dolaska,a ne samo predbilježbu koja stoji mjesecima.........
05.09.2010 | 23:11
@boriskr za temu nije ni krivo pojavljivanje stranica pa eto... mogu jedino i ja potvrdit da se na iPhoneu ne vidi desni rub.
08.09.2010 | 21:35
@mjpero kaj se odma srdis. Ono je bio samo prijedlog. I nisam te/njega s nikim usporedjivao.
Cek malo, pa kaj ti imas duple prijave na Jabucnjaku.
Ono je islo @danijelr15, a ne tebe. Kam se guras. LOL
PS. Meni je dea bil dalmos i dajem si za pravo da neja velim i protv njih. LOOOL

Dobro kad smo vec zabrijali mimo teme onda more jedan vic:

Stari splicanin, hajdukovac na samrtnoj postelji ceka da Bog dojde po njega.
Oko njega se kupili sinovi, kceri, zetovi, snahe.
Sad stari jedva mise rukom i zove najstarijeg sina,ovaj dojde i nagne se nad starog a stari veli:
-Moja posljednja zelja je da mi donesete dinamov sal.
Svi sse uspuhali i ustrcali, a najstariji opet starome:
-Pa ti si hajdokovac od rodjenja, nisi ni jednu utakmicu propustio, di ces sad dinamov sal.
Stari vel:
-To mi je posljednja zelja i hocu da je ispunite.
Nist, ustrcali se sinovi po Splitu i jedva nasli sal i donesli ga starome.
Stari si je stavio sal oko vrata i rekao:
-Bolje da umre jedan njihov ne go nas!
09.09.2010 | 10:52
samo da se nadovežem na ovaj tmobile topic.
u subotu samo pitao t-mobile tete na tmobile štandu u jednom šoping centru i vele da iphone 4 dolazi sredinom 9. mjeseca.

eto.
pozz
09.09.2010 | 11:04
sinke je napisao:
samo da se nadovežem na ovaj tmobile topic.
u subotu samo pitao t-mobile tete na tmobile štandu u jednom šoping centru i vele da iphone 4 dolazi sredinom 9. mjeseca.

eto.
pozz

A sredina samo što nije...

Živi bili pa vidjeli...
09.09.2010 | 11:26
znači od danas 6-7 dana do dolaska u T-Mobile prodaju...........ajde neka dođe već jednom.....
09.09.2010 | 11:33
Tomek je napisao:

A sredina samo što nije...

Živi bili pa vidjeli...

bome da.
nazalost u mom slucaju, ja cu ga moc uzeti tek za 13 mjeseci
vezan sam ugovorom...
11.09.2010 | 01:28
sinke je napisao:
bome da.
vezan sam ugovorom...

pa kaj se brineš burki. taman će tada doći kod nas
14.09.2010 | 12:08
danijelr15 je napisao:
sinke je napisao:
bome da.
vezan sam ugovorom...

pa kaj se brineš burki. taman će tada doći kod nas

hehe goood one
17.09.2010 | 09:45
Jutros mi je u elektronski poštanski sandučić stigla poruka slijedećeg sadržaja:
iPhone_dolazi.png

Slijedeća bi trebala biti obavijest da mogu doći preuzeti svoj novi iPhone 4 koji sam rezervirao još prije dosta vremena.
17.09.2010 | 09:59
15.09.2010. ja sam dobio ovakav odgovor iz T-Mobilea:

"... uređaj se očekuje krajem ovog mjeseca."

E pa sad, sjednemo i čekamo...
17.09.2010 | 10:56
baš mi je žao ovog frenda od mjpero kojega su obavijestili da mu umjesto iPhone-a 4 daju 3GS, a znamo da je on jedan od velikih korisnika.
17.09.2010 | 17:36
aj danijelr15 šuti može najžešče je kaj prvo prednost imaju postoječi korisnici a onda naručitelji a i zanimljivo je to da u poruci nisu naveli datum dolaska.....tako da to opet može potrajati
17.09.2010 | 19:50
Imaju dvije informacije (navodno provjerene). Jedna je da ga T-mobile prodaje od 24.09.2010. i druga od 27.09.2010.
Nije ni to daleko......pričekajmo!
19.09.2010 | 22:04
hahaha malo sam tražio po oglasima i jedan mi je oglas zapeo u oči točnije datum dostunosti......24.9. www.njuskalo.hr/apple-iphone/apple-iphon...mobile-oglas-1640503 vjerojatno će tada doći u prodaju
  • korisnikU2
  • Posjetitelj
21.09.2010 | 13:47
Da Apple iPhone 4 službeno od 24.09. u prodaju kod nas, potvrđeno !
21.09.2010 | 13:56
ma gle buraz, ja ti ne vjerujem. taj frend od mjpera je stariji tip i ne interesiraju ga te pizdarije. kaj bi on lagao
21.09.2010 | 14:53
Danas sam bio u T-Mobile prodajnom centru i lijepo san pitao za iPhone 4 i rekla mi je da službeno ne smiju ništa najavljivti sve dok prvi iPhone 4 ne stignu na skladište. Tako da se za sada neslužbeno očekuju da će stići ili u petak ili u ponedjeljak.
22.09.2010 | 15:55
Eto sada doista SLUŽBENO, prodaja kreće u petak 24.9 eto i linka: www.t-mobile.hr/iphone/
22.09.2010 | 15:58
ma nemoguće! to bi značilo da je mjpero u krivu i da je njegov ozbiljan prijatelj bezveze uzeo 3GS.
22.09.2010 | 16:21
Pa eto stigli prvi iPhone 4 na skladište i od PETKA 24.9. postaju dostupni. Taman prije odlaska u bijeli svijet.

Ja iPhone
22.09.2010 | 18:44
Krivo, prodaja krece u cetvrtak u 21.00 u savskoj (kod Cibone) za one koji su se pretplatili, a za istinu u petak u 8:00 u cijeloj RH.
23.09.2010 | 14:31
Prije odprilike sat vremena nazvala me frendica iz T-Mobile centra da sutra ujutro mogu doći po svoj iPhone 4 32Gb crni.

Tko sretniji od mene. Cijena za 32Gb otključani je 8.200,00 kn

Ja iPhone
23.09.2010 | 14:47
cijene objavljene na mackorisnik.com

iphone 4 16gb u tarifi i75 3498kn u tarifi i150 2898kn u tarifi i300 1298kn u tarifi i500 198kn cijena samog uredjaja je: 7398kn

iphone 4 32gb u tarifi i75 4198kn u tarifi i150 3598kn u tarifi i300 2098kn u tarifi i500 898kn cijena samog uredjaja je: 8198kn
24.09.2010 | 17:48
zabac je napisao:
Krivo, prodaja krece u cetvrtak u 21.00 u savskoj (kod Cibone) za one koji su se pretplatili, a za istinu u petak u 8:00 u cijeloj RH.

vidio ekipu jucer...
24.09.2010 | 17:58
Jucer, kada? Prodaja je krenula u ponoc, mozda su imali poslije ponoci. U 21.00 je pocela kao festa. Sluzbena prodaja je 24.09.2010., valjda 00:01 sat. Rekao mi je neki decko u T-Comu danas prije podne.
25.09.2010 | 14:47
Pa vidil sam ekipu i hostese ispred... U 20.50h
25.09.2010 | 15:59
Cijene su paprenjak, obzirom da to više i nije hit - mjesec, dva pa će počet rumori za peticu.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 26 minuta
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Damirst, marioart, Maxxy, robee, tino1, Anonimci (444)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.03 Seconds

Provided by iJoomla SEO