T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-Mobile neće prodavati iphone 4 NESLUŽBENO

31.08.2010 | 17:34
Iznenadila me vijest da Iphone 4 neće biti u prodaji zbog slabe mreže,strukture itd....ovako sobzirom da sam odustao od Iphone-a 4 iz SAD-a zbog rigoroznih zakona.......odlučio sam preko postoječih pretplatnika.......jedan prijatelj je dobio putem pošte ponudu od T-Mobile-a da uz produljenje ugovora na 24 mjeseca dobiva iphone 4 za 1 kunu.....ta ponuda limitirana je na največe korisnike mreže prvi 100 ili 1000 nisam ziher.....i sve je bilo uredu do danas kad mi je javio da su ga obavjestili da iphone 4 nije prošao na testiranjima i povlače ponudu i umjesto njih nude 3GS i da ga neče biti u prodaji.......sad me interesira dali je to istina i zašto, a ne da nam potanko objašnjavaju neke bizarne razloge.....i kako ovima koji su ga kupili primjerice iz njemačke ili drugih zemalja.....kako njma radi na hrvtskom teritoriju bez problema........
31.08.2010 | 18:25
Mislim da je to stvarno NESLUZBENO
31.08.2010 | 18:32
gle buraz lik je straiji tip neineresiraju ga te pizdarije......kj bi mi lagao a uostalom lik je jean od velikih korisnika i dobio je ponudu putem pošte i danas su ga obavijestili da povlače iphone 4 i da umjesto toga daju mu 3gs....zato sam i stavio to tu da vidim dali ima sličnih problema.....
31.08.2010 | 18:40
A znam, ali opet mozda je samo odgodjen. S druge strane ne bi me cudilo da se nesto takvo desi u Hrvatskoj od strane T-Mobile-a.
31.08.2010 | 18:41
Postoje špekulacije o reviziji da. Moguće da će doći tek kasnije...
LINK
31.08.2010 | 18:49
al opet iam par frendova kj su tak ludi pa su ga kupili u njemačkoj za 800 eura i sve ok šljaka.......jedino ona priča kj kruži za predhodne modele....da kao iphone 3g nije dobar za hrvatsko tržište
31.08.2010 | 20:29
Imam ga. Super radi. Nemam niti jednu zamjerku. Samo ga nisam jos testirao u HR
31.08.2010 | 21:10
mjpero je napisao:
sobzirom da sam odustao od Iphone-a 4 iz SAD-a zbog rigoroznih zakona

možeš molim te objasnit šta to znači? planiram kupovinu iPhona 4 u SAD-u, pa me zanimaju eventualna ograničenja i problemi...
31.08.2010 | 21:43
Možda je ovo razlog da su povukli ponudu zasad...
www.macnn.com/articles/10/08/31/would.co...end.of.case.program/

Kad ga sfiksaju, stigel bu ziher.... Nisam kupac i zapravo mi je svejedno, jer je u pitanju i skroz krivi operater, ali koga brine, eto...
31.08.2010 | 21:45
Ja sam jučer bio u T-Com prodajnom centru na Korzu i provjerio rezervaciju za iPhone 4 te ju još jednom napravio. Ni u jednom trenutku nije se dalo naslutit gore navedeno, osim što još ne znaju kada će iPhone 4 stići u Hrvatsku. Lako je moguće da bude odgođena prodaja, ali vjerujem da će kad tad stići i kod nas u HR.

Apple rulez
31.08.2010 | 22:05
gle moš kupiti slobodan uređaj za 600$, a one fore za 199$ ili 299$ je pretplata i rulja jednostavno nema hrabrosti uzetni na pretplatu i onda nekom prodat uređaj ili ga poklonit jer pri potpisivanju ugovora na 24 mjeseca potpisuješ i o materijalnoj odgovornosti čime se obvezuješ da nečeš prosljediti uređaj trečoj osobi.....SAD nije Hrvatska gdje svatko gleda kak da zajebe zakon.........XD
31.08.2010 | 22:26
mjpero je napisao:
gle moš kupiti slobodan uređaj za 600$, a one fore za 199$ ili 299$ je pretplata

ok, to znam, ali koji su to rigorozni zakoni i problemi koji se odnose na opciju slobodnog uređaja za 600$?
31.08.2010 | 23:30
što se tiče tog tu te zajebava zakon da svaka osoba može kupiti samo jedan uređaj kako bi spriječili prodaju u druge države putem online prodaje (ebay)....štite svoje tržište i svoje građane.........
31.08.2010 | 23:50
ok, znam i to. zapravo, piše da svaka osoba može kupiti po jedan mobitel dnevno do max. 10 komada.

znači, nema nikakvih problema s kupnjom slobodnog uređaja...
01.09.2010 | 00:11
Ne znam je li to istina, ali ja još od prošlog prosinca dobivam informacije od ljudi iz Vipneta kako će i oni krajem slijedeće (ove) godine imat iPhone u ponudi.

I da čkomim jer je to sve hush-hush.

Živi bili pa vidjeli....
01.09.2010 | 11:12
hmm... ja ne znam... kolegica od starog se već kao "predbilježila" za iPhone4 u TMobile-u...

možda ovi u TMobileu još nisu "spremni" logistički (npr. nisu još nabavili dovoljnu količinu mini SIM.ova ili kako se to već zove) dok ih u Vip-u imaju

ja bi bio sretan ko malo djete, od trepavice pa do pete, kada bi iPhone4 došao u Vip, jer ni za živu glavu ne želim preć u TMobile, a nekako sam skeptičan jailbrakeati i unlockati iPhone4, (3G jesam)...

i usput malo offtopic pitanje, jel došao iPhone4 u Italiju ili gdje već se blizu može nabaviti da nije kodiran na nikakvu mrežu...
ili to iz USA, nisam znao da se može nabavit free (ne kodirani) iPhone, i gdje ga nabavljate... na ebayu me malo strah, tipa da ne uvale običan iPhone4 kojeg su onda jailbrakeali ili nešto prčkali po njemu...

i vedrane imaš karma+ za ovu vijest, samo reci kolko je to pouzdano (kolko je dobar izvor) i kaj to znači krajem SLIJEDEĆE (ove)
dal krajem 2010 ili krajem 2011??! lol
01.09.2010 | 12:13
što se tiče T-Mobile-ovog zastuništva za iphone......riječ je da ugovor između apple-a i T-Mobile-a uskoro ističe pa se pojavljuje mogućnost drugih operatera da dobiju zastupništvo.......ugovor bi trebao isteči do kraja ove godine.....
01.09.2010 | 13:03
lukacro je napisao:
jel došao iPhone4 u Italiju ili gdje već se blizu može nabaviti da nije kodiran na nikakvu mrežu...
ili to iz USA, nisam znao da se može nabavit free (ne kodirani) iPhone, i gdje ga nabavljate... na ebayu me malo strah, tipa da ne uvale običan iPhone4 kojeg su onda jailbrakeali ili nešto prčkali po njemu...

došao je u Italiju: store.apple.com/it/browse/home/shop_ipho...phone?mco=OTY2ODA2OQ

što se kupnje u Americi tiče, to ti netko gore kupi pa pošalje ili donese, ne bih ja preko oglasa kupovao 4-ku...

što se VIP-a tiče, to bi trebalo biti krajem ove godine - navodno...
02.09.2010 | 20:40
mjpero, kako onda to da T-Mobile trenutno prodaje samo jedan model iPhone-a 3GS od 8 GB? hoćeš reći da T-Mobile ostaje bez svog najjačeg mobitela u ponudi te će ostatak 2010. prodavati plastične android i windows mobile telefončiće?
02.09.2010 | 23:36
Apple.hr je na svojim stranicama upravo počeo reklamirat iPhone4, a link za distributera vodi na T-Mobilove stranice. Na T-Mobile stranici kad klikneš na slikicu iPhone4 otvara se obrazac za slanje predbilježbe za kupovinu dotičnog telefona, pa mislim da je ova tema tek čavrljanje da nam vrijeme prodje.

Nadam se samo da će se u T-Mobileu moći kupit otključani iPhone4 kao što se mogao kupit i 3GS.
03.09.2010 | 09:38
Samo da se nadovezem na ovu temu da je sve moguće: www.iclarified.com/entry/index.php?enid=11476
03.09.2010 | 11:15
Ako je izgubio ekskluzivno pravo, ne znaci da ga nebudu kupovali. Za micro sim postoje i skare kao za slike. Tako da se moze bez problema prepraviti. Ili se Apple zeznul s tim micro simom. Ja cekam. Dosel bude. LOL
03.09.2010 | 11:22
gle znam što sam čuo, a za danijelr15 nazovi službu i bilo šta pa pitaj i niko ti neće dati tu informaciju....čovjek je dobio ponudu za iphone 4 uz produljenje ugovora....prihvatio je tu ponudu.....da bi ovi iz T-Mobile-a ga obavijestili da mu ga neće moći isporučiti jer je pao na nekakvim testiranjima i da mu umjesto toga nude 3gs......šta misliš da sam izmislio priču, a uostalom rečeno je da če biti u 9 mjesecu predstavljen.......danas je već 3.9. i trebao bi se pojaviti nekakav datum prezentacije u hrvatskoj kako je prošle godine bilo za 3GS...PA ČEMO VIDJETI DALI SAM BIO U KRIVU!!!
03.09.2010 | 17:55
Jel ima tko ikakvih saznanja hoće li taj iPhone više ili da jednostavno svi kupimo novi iPod Touch?
05.09.2010 | 13:55
Ja znam informaciju iz T-mobilea da ce doci oko 15.09. To je informacija iz ducana neki dan a i frendica mi radi u T-mobileu i veli da i oni tak govore klijentima...
05.09.2010 | 15:26
Ma dao Bog da ga nikad ne prodavali. Muka mi je već od svega. Nek svi pokupuju Nokije, HTC-ove i Motorole, produlje svoje ugovore i dive se gigahercima i proširivom memorijom. Treba odselit odavde čim prije.
05.09.2010 | 17:00
ajd ako ipak iPhone 4 bude u prodaji ovaj mjesec a kad će onda iPad zvanično u prodaju kod nas?
05.09.2010 | 18:08
Nije za ovu temu, ali tu se ne vidi desna strana posta papisem na br
zi odgovor jer ne vidim ostalo. Tek je u drugom redu poceo pisati
normalnom brzinom dok je u prvom redu pritisnuta tipka bila povec
ana oko sekunde.
05.09.2010 | 18:13
Evo sad ni svoje ne vidim do kraja, iako sam pisao u okviru i
na iPhonu.
05.09.2010 | 18:42
@danijelr15 imas pravo. Ti pokazi primjerom i odseli recimo u Srbiju. Oni su zaostali i neces imati brigu oko tehnike. Zderanje i lokanje su im u krvi. LOL
Ja se slazem kome Hrvatska nije dobra more teragi i u 3 pm kaj se mana tice. Ja ostajem i cekam telefon. Doci ce prije ili kasnije.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 4 sati
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

jmirakul, jura22, Riba, Anonimci (556)

Novo na Jabučnjaku

Teme