torrents na iphonu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

torrents na iphonu

20.01.2009 | 20:35
Može li netko objasniti koje programe i na koji naćin pokrenuti download torrentsa na AJFON.Imam: već na fonu:finder,dtunes,terminal....cydia.Na youtube baš nisam našao neki zadovoljavajući filmić(dovoljno jasan za bosanca) .
20.01.2009 | 20:53
Nemoj prijatelju ovdje o torrentima, na kriz ce te razapeti

Ovdje svi "kupuju" software
20.01.2009 | 22:47
Torrenti su piratstvo a ima besplatnih aplikacija na itunes apps storeu tako da nema potrebe
20.01.2009 | 22:48
A možda je samo u edukativne svrhe?
20.01.2009 | 23:28
Kolko sam ja shvatio on zeli torrent client za iPhone. Postojalo je tako nesto za 1.1.X firmware, al nisam jos naisao na neko rjesenje za 2.X, vjerojatno jer je previse cuclalo bateriju i bilo neprakticno.
  • Dijete
  • Posjetitelj
20.01.2009 | 23:45
Cuclalo je bateriju, ali je meni bilo prakticno na 1.1.4, ali to je bilo prije ohohoho..

nego, od kad je torrent pirat? to je ko da netko kaže da je nož za mazanje putra na tost ilegalan jer ga neki koriste za mrcvarenje žrtvi.. ili slamka.. jadna slamka je na crnoj listi jer mi neki sišu krv na nju, al opet, nećemo generalno reć da je slamka u qrcu jer sasvim dobro paše uz istra bitter s tonikom..

ili da budemo bliži topiku, mp3 je zao i ilegalan..

torrent je jedan divan protokol ma koliko mi šutjeli o tome..

da, postojalo je za 1.1.4, ali dalje nisam pratio..
21.01.2009 | 03:59
Dijete dobro kaže - Torrenti sami po sebi nisu ilegalni, samo možda olakšaju "zle rabote" onima koji vole eksperimentirati "ispod tezge". Nekada su na takvom glasu bili Hotline serveri (sjajan protokol btw za to vrijeme), ali isto tako bilo je mnogo legalnih Hotline servera. Ovo je slično, samo za 21. stoljeće.

No, nije mi baš jasno zašto bi netko to radio s iPhonea? Nije li lakše pustiti stroj doma da na miru cucla što ti treba, a onda to samo prebaciti na iPhone kada bude gotovo?
21.01.2009 | 12:02
Ma na poslu imam mrežu(nečiju)pa da ne stoji u prazno 16 gb ,dok ja šišam ljude.Samo nemoj te o ilegalnom jer onda hrpa aplikacija na 50% iphona nije legalna (govorim o otključanim)....cydia.Al ak volite filozofirat ok možda nešto i naučim ,što se tiče curenja baterije ma ne curi nigdje pa AJFON je hermetički zatvoren(uštekam ga u štrom)fala bogu svugdje šuko utičnica.
21.01.2009 | 12:27
Aplikacije iz Cydie i Installera nisu ni na koji nacin ilegalne (osim par komada kojih ni nema u sluzbenim sourceovima). Ilegalno je jedino crackat neku placenu aplikaciju.
21.01.2009 | 13:03
dpasaric je napisao:
Dijete dobro kaže - Torrenti sami po sebi nisu ilegalni, samo možda olakšaju "zle rabote" onima koji vole eksperimentirati "ispod tezge". Nekada su na takvom glasu bili Hotline serveri (sjajan protokol btw za to vrijeme), ali isto tako bilo je mnogo legalnih Hotline servera. Ovo je slično, samo za 21. stoljeće.

No, nije mi baš jasno zašto bi netko to radio s iPhonea? Nije li lakše pustiti stroj doma da na miru cucla što ti treba, a onda to samo prebaciti na iPhone kada bude gotovo?

slazem se u potpunosti
21.01.2009 | 13:18
Šta će mo filozofirat cydiju da bi imao moraš ga Jailbreak a to je već samo posebi ,legalno?Ok vama je to glupost al kažem na poslu onako usput dok frčem hladnu trajnu ......... nemoram nosit komp.
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.01.2009 | 13:27
Takodjer sam u bivšoj firmi imao prebrz net neko vrijeme, ali su bili gnjavili ako bi nosili laptop (ajde, poslije su omekšali), a kako sam touch proučavao testirao sam dal ima smisla...

Ima smisla ako nekaj trebas skinut prek torrenta, a nemas dedicated mashinu za to dok si na terenu..
Loša stvar je zagrijavanje i što nije bilo omogućeno kao background proces..
21.01.2009 | 13:46
drlovric je napisao:

Ovdje svi "kupuju" software

Oprosti ali postajes naporan! Nesto kao Drazen kad ga ulovi hebanje u mozak cijelog foruma
21.01.2009 | 18:13
@Moschus:

Bojim se da tebi care nista nisam rekao, samo sam upozorio covjeka da starijim clanovima ovdje smeta kada netko spominje ilegalan software i priznaje da ga koristi.

Ovdje je cool koristiti ga i cutati o tome Naravno, usput osudjivati druge sot to isto rade...

Ne vidim nista lose sto sam covjeku skrenuo paznju da te warez teme ovdje nije pozeljne. Ili mozda jesu?

Btw, ne vidim NITI JEDNU mogucu primjenu torrenta u njegovoj situaciji a da je legalna, pogotovo u kombinaciji "kradem software ili filmove sa ukradenim internet prometom" spojivsi se na tudji AP nekome ce krasti i promet. Sam je rekao da ce se spojiti na NECIJU mrezu.

Jbt svi mene nesto kritiziraju u zadnje vrijeme, ali ja cu svejedno uvijek reci sto mislim, i ne doticu me se previse stavovi "piskicu/kakicu" osoba koje nisu dosljedne u nekim stvarima.

Dajte se vise izjasnite ili ste legalni ili niste

P.S. Covjek u threadu danas javno kaze skinuo sam film sa torrenta, trebaju mi titlovi, i svi cute, jer to je kao normalno. A ja sam dosadan i naporan kada potaknem tu temu o kojoj svi zadovoljno cute, jer rade te iste stvari koje osudjuju. Koje licemjerje...

Neko rece, "znam ja nas, jebo ti nas"
21.01.2009 | 18:20
sve je to uredu ali torrent servisi su legalni samo neke stvari koje ljudi stavljaju gore nisu , tako da su to sve stvari o kojima se moze razgovarati
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.01.2009 | 21:24
drlovric je napisao:

Btw, ne vidim NITI JEDNU mogucu primjenu torrenta u njegovoj situaciji a da je legalna, pogotovo u kombinaciji "kradem software ili filmove sa ukradenim internet prometom" spojivsi se na tudji AP nekome ce krasti i promet. Sam je rekao da ce se spojiti na NECIJU mrezu.

Mnogi developeri daju osim direktnih linkova i torrent linkove svojih aplikacija da ne bi trosili bandwith svojih siteova..

Vrlo često možeš naići distribucije linuxa koje se vode istim principom..

Dosta indie muzičara i filmaša promovira svoje uratke upravo preko torrenta..
22.01.2009 | 16:04

Šta, ne smijem svoje velike fajlove slati masi ljudi koji nemaju FTP, a da ih skinu kad žele i da im je svejedno ako započnu danas, a nastave sutra?
22.01.2009 | 16:52
Ma smijes MAK tko ti brani

Iako mi je Rapidshare jedno 38 puta elegantnije rjesenje i za tu namjenu, jer ne ovisis o seederima i bas skidas kada zelis i koristis puni bandwith tvoje internet konekcije.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)
  • dpasaric: Sve pet, ali nije li zanimljiva statsitika da je od zadnjih 30-ak (toliko pratimo na jednoj internoj grupi objave u medijima) sportaša, umjetnika i ostalih poznaith osoba koje su iznenada umrle, uzorak cijepljenih 100%. A znamo da je kod nas situacija bila cca 50:50, znači nešto lomi statistiku. Evo, samo to primjećujem.
  • smayoo: To što nije u javnosti poznato što je prethodilo njegovoj smrti, ne znači da nije prethodilo ništa čega bi ta smrt bila logičan i sasvim vjerojatan ishod. Moj pokojni stari je umro u 59. godini i svima koji ga nisu jako dobro znali je to bilo "iznenada". Nas koji smo mu bili bliski nije baš *iznenadilo*, iako nam je bilo teško i bolno.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO