Soft unlock dostupan
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Soft unlock dostupan

03.01.2009 | 16:52
Vjerujem da je vecina vas to vidjela, ali svejedno ne mogu vjerovat da nigdje na jabucnjaku ni rijeci o tome nema

Dakle na novu godinu je izasao napokon soft unlock za iPhone 3G, kodnog imena yellowsn0w. Sve detalje i upute mozete naci na dev-teamovom blogu. Malo prije je bas izasla nova verzija (0.9.5) koja meni osobno odlicno radi s Vip karticom, dok sam se s proslim verzijama napatio ko mali mujo

Pa da vidimo koliko vas je, a koliko nije imalo srece sa zutim snijegom?
03.01.2009 | 23:32
Svi smo to vidjeli, a i čuo sam od Jupija koji moderira iPhone forum ovdje da će to probati ovih dana jer ima jedan zaključani uređaj. Očigledno nije bilo potrebe o tome pisati jer većina ljudi ovdje ima legalni iPhone kojemu crack ne treba. MacKorisnik je objavio vijest za one koji ne čitaju engleske stranice, a ako bude potrebe nešto bitno i novo reći o tome - već će se pisati o tome i ovdje...
04.01.2009 | 00:34
Upravo pisem nesto u vezi iphone manije na MacKorisniku i mogu samo reci HVALA BOGU da se o tome ne pise i na Jabucnjaku!
04.01.2009 | 16:00
Slažem se
Inače, tražim najkvalitetnije zaobilazno rješenje problema DFU moda na 10.5.6
Ima li netko kakav suvisao prijedlog a da nisu windowsi?

05.01.2009 | 11:08
Zamijenis .kext-ove za usb onima iz 10.5.5 ili starijim ili spojis iPhone preko usb huba. Kextove ces lako nac na googleu ako nemas hub.
05.01.2009 | 13:09
lol
Kažeš, piece of cake... jesi li probao?
To mi je bila prva opcija ali kako čitam po forumima "navodno" dobiješ dedicated stoj za unlockanje iphonea... hehe
To mi nije opcija jer "navodno" ostali paketi poput FCS, Officea i inih ne rade stabilno...
I ima previše ovih "navodno"....ispalti se riskirati kernel panic i bootanje u safe modu i ostale nestabilnosti koje se dogadaju?
Ipak bi potražio neko "mekše" riješenje.
USB hub mi se čini ok.

06.01.2009 | 02:43
Nemam ja 10.5.6, ali ekipa s MK je potvrdila i za kextove i za hub da rade. Jedino ako ces kextove mijenjat ti preporucam da vratis stare nakon sto si gotov za svaki slucaj
10.01.2009 | 03:37
Evo kupio iphone 3g i namučio se sa yellowsn0w ,koji izvrsno radi al nije htio dok nisam isključio sim lock jer kad bi ga restartao svaki put me tražilo pin dok bih ja ukucao niš se nije dogodilo i maknem ja zaključavanje sim kartice ponovim postupak kad ono radi.Evo link za najednostavnije unlockanje 3g sa 2.2(5g77)version.Inače ja sam vip mreža:
10.01.2009 | 13:52
Pa lijepo ti pise u uputama da moras iskljucit PIN. S ukljucenim PINom ove bete jednostavno ne rade, to ce bit tek u finalnoj verziji.

Al postoji workaround. Ako imas neku drugu karticu s iskljucenim PINom, stavis prvo nju i cekas da se prijavi na mrezu i onda ju izvadis (bez da gasis mob naravno) i stavis ovu s PINom.
10.01.2009 | 16:45
a eto naučio sam i bez čitanja!!
16.01.2009 | 12:36
Hvala na ovom postu.

Uredno radi za tele2!
Posto tele2 iz nekog svog cudnog razloga ne dozvoljava iskljucivanje opcije trazenja pina prilikom ukljucenja telefona, najprije sam iPhone otkljucao koristeci Vip karticu, nakon toga umetnuo tele2 i radi ko urica!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, mmolnar, Riba, smayoo, Anonimci (540)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO