Soft unlock dostupan
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Soft unlock dostupan

03.01.2009 | 16:52
Vjerujem da je vecina vas to vidjela, ali svejedno ne mogu vjerovat da nigdje na jabucnjaku ni rijeci o tome nema

Dakle na novu godinu je izasao napokon soft unlock za iPhone 3G, kodnog imena yellowsn0w. Sve detalje i upute mozete naci na dev-teamovom blogu. Malo prije je bas izasla nova verzija (0.9.5) koja meni osobno odlicno radi s Vip karticom, dok sam se s proslim verzijama napatio ko mali mujo

Pa da vidimo koliko vas je, a koliko nije imalo srece sa zutim snijegom?
03.01.2009 | 23:32
Svi smo to vidjeli, a i čuo sam od Jupija koji moderira iPhone forum ovdje da će to probati ovih dana jer ima jedan zaključani uređaj. Očigledno nije bilo potrebe o tome pisati jer većina ljudi ovdje ima legalni iPhone kojemu crack ne treba. MacKorisnik je objavio vijest za one koji ne čitaju engleske stranice, a ako bude potrebe nešto bitno i novo reći o tome - već će se pisati o tome i ovdje...
04.01.2009 | 00:34
Upravo pisem nesto u vezi iphone manije na MacKorisniku i mogu samo reci HVALA BOGU da se o tome ne pise i na Jabucnjaku!
04.01.2009 | 16:00
Slažem se
Inače, tražim najkvalitetnije zaobilazno rješenje problema DFU moda na 10.5.6
Ima li netko kakav suvisao prijedlog a da nisu windowsi?

05.01.2009 | 11:08
Zamijenis .kext-ove za usb onima iz 10.5.5 ili starijim ili spojis iPhone preko usb huba. Kextove ces lako nac na googleu ako nemas hub.
05.01.2009 | 13:09
lol
Kažeš, piece of cake... jesi li probao?
To mi je bila prva opcija ali kako čitam po forumima "navodno" dobiješ dedicated stoj za unlockanje iphonea... hehe
To mi nije opcija jer "navodno" ostali paketi poput FCS, Officea i inih ne rade stabilno...
I ima previše ovih "navodno"....ispalti se riskirati kernel panic i bootanje u safe modu i ostale nestabilnosti koje se dogadaju?
Ipak bi potražio neko "mekše" riješenje.
USB hub mi se čini ok.

06.01.2009 | 02:43
Nemam ja 10.5.6, ali ekipa s MK je potvrdila i za kextove i za hub da rade. Jedino ako ces kextove mijenjat ti preporucam da vratis stare nakon sto si gotov za svaki slucaj
10.01.2009 | 03:37
Evo kupio iphone 3g i namučio se sa yellowsn0w ,koji izvrsno radi al nije htio dok nisam isključio sim lock jer kad bi ga restartao svaki put me tražilo pin dok bih ja ukucao niš se nije dogodilo i maknem ja zaključavanje sim kartice ponovim postupak kad ono radi.Evo link za najednostavnije unlockanje 3g sa 2.2(5g77)version.Inače ja sam vip mreža:
10.01.2009 | 13:52
Pa lijepo ti pise u uputama da moras iskljucit PIN. S ukljucenim PINom ove bete jednostavno ne rade, to ce bit tek u finalnoj verziji.

Al postoji workaround. Ako imas neku drugu karticu s iskljucenim PINom, stavis prvo nju i cekas da se prijavi na mrezu i onda ju izvadis (bez da gasis mob naravno) i stavis ovu s PINom.
10.01.2009 | 16:45
a eto naučio sam i bez čitanja!!
16.01.2009 | 12:36
Hvala na ovom postu.

Uredno radi za tele2!
Posto tele2 iz nekog svog cudnog razloga ne dozvoljava iskljucivanje opcije trazenja pina prilikom ukljucenja telefona, najprije sam iPhone otkljucao koristeci Vip karticu, nakon toga umetnuo tele2 i radi ko urica!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

bah, Ender, grgaa, IgorD, Jedro, marioart, Maxxy, Riba, Anonimci (453)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO