2G (ziphone unlock) 1.4 -> 2.x ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

2G (ziphone unlock) 1.4 -> 2.x ?

28.09.2008 | 12:57
malo sam projurio po forumu i možda ja to ne kužim ali nisam našao odgovor da li je moguće. jedino što viđam po oglasima 2G iphone sa navodno 2.0?

dakle, da li mogu 2G iphone sređen sa ziphone u verziji 1.4 dignuti na 2.0 i kako?

ono što sam mogao naći po netu je da ekipa to radi na slijedeći način:
itunes 8 -> upgrade 2.x -> pwnage 2.0 i kao radi...
koliko sam skužio taj soft radi samo na PC.
također me interesira da li iblacklist i weTool postoje u varijanti 2.x

tnx.
28.09.2008 | 13:59
Marko dobio sam pvt poruku, ali nisam nikada radio takav upgrade (ja sam na 3G-u), pa mislim da će ti najbolji odgovor dati moderator iPhone foruma koji ima gomilu iskustva s tim stvarima...
28.09.2008 | 16:27
Možeš bez beda dignuti sa 1.1.4. na 2.1.
Telefon i ostale postavke će raditi.
Ostatak napravi po ovim uputama.
29.09.2008 | 14:00
ok, krenuo sam iz itunes raditi update i javio mi je ovo... da ne spominjem da ne bi baš da mi se sve pobriše.
kaj sad? jel to lažnjak?
sync_problem.jpg
30.09.2008 | 14:06
nitko s time nije imao problema?
30.09.2008 | 16:31
bok!

Ja sam baš neki dan napravio upgrade sa 1.1.4 na 2.0 i sve mi radi bez greške. Sada nažalost imam drugi problem a taj je da postoji verzija 2.1 pa neznam da li je procedura ista kao i da sam na 1.1.4 pa sve otpočetka ili ima neka druga metoda.

Što se tiče tvojeg problema, nisam siguran ali izgleda mi kao da si išao na update u iTunesima a to nisi smio napraviti.

Dakle, Jupi ti je poslao odličan link i malo ga prouči, nećeš pogriješiti. Ja se baš ne raumijem u te stvari a uspio sam po sličnim uputama bez poteškoća napraviti upgrade.

Ako treba mogu ti dati još koju informaciju ali pored ovog linka bila bi suvišna.

Pozdrav
30.09.2008 | 16:37
ok, a kak treba napraviti upgrade na 2.x?
zar ne preko itunes pa onda sa pawnage srediti stvar?
30.09.2008 | 21:49
NE! jedna od stvari koju je većina ljudi spomenula je da se nikako ne smije raditi update preko iTunes! To se radi samo ako imaš legalno kupljen iPhone i original sim karticu unutra.

Pwnage tool odradi 90% posla i na kraju ideš na update u iTunes. ali ga pritiskom na tipku "option" ako imaš mac skreneš da ti ustvari napravi update sa fileom koji je pwnage tool kreirao i koji se nalazi na tvojem disku!

Ma, samo pogledaj onaj link i sve će ti biti jasno, objašnjeno ti je step by step.

Pozdrav
02.10.2008 | 15:03
huh... da, nisam to skužio...
al sad je sve ok, stvar radi...
jedino me smeta što ne mogu skidati aplikacije sa App store. da li će to biti omogućeno nakon što iPhone službeno izađe u RH? pretpostavljam da bi bilo moguće napraviti account bez obzira jesi li ga kupio preko t-coma ili ne.
naime ima nekoliko aplikacija koje su na 1.1.4 bile super a nema ih na 2.x
ona koja mi najviše fali je wetools. u istom programu je moguće uređivati i SMS i tel. pozive... ovako moram bajat okolo i skidat razne poluprograme.
za sms funkcionira iRealSMS ali nije free a za brisanje pojedinih poziva iz call log-a postoji ev. iLog koji također nije free.
šteta, Wetools je to rješavao u istoj aplikaciji i bio je free.
to je jedini razlog radi kojeg bi pomislio na downgrade.
također, installer je čudan, fali mu source-va koji onda ni ne rade...
šteta, snalazim se preko cydia-e.

enivej, hvala na uputama i ako netko ima ideju kako riješiti gornji problem u jednoj aplikaciji (ili free;) nek javi.

m.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO