2G (ziphone unlock) 1.4 -> 2.x ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

2G (ziphone unlock) 1.4 -> 2.x ?

28.09.2008 | 12:57
malo sam projurio po forumu i možda ja to ne kužim ali nisam našao odgovor da li je moguće. jedino što viđam po oglasima 2G iphone sa navodno 2.0?

dakle, da li mogu 2G iphone sređen sa ziphone u verziji 1.4 dignuti na 2.0 i kako?

ono što sam mogao naći po netu je da ekipa to radi na slijedeći način:
itunes 8 -> upgrade 2.x -> pwnage 2.0 i kao radi...
koliko sam skužio taj soft radi samo na PC.
također me interesira da li iblacklist i weTool postoje u varijanti 2.x

tnx.
28.09.2008 | 13:59
Marko dobio sam pvt poruku, ali nisam nikada radio takav upgrade (ja sam na 3G-u), pa mislim da će ti najbolji odgovor dati moderator iPhone foruma koji ima gomilu iskustva s tim stvarima...
28.09.2008 | 16:27
Možeš bez beda dignuti sa 1.1.4. na 2.1.
Telefon i ostale postavke će raditi.
Ostatak napravi po ovim uputama.
29.09.2008 | 14:00
ok, krenuo sam iz itunes raditi update i javio mi je ovo... da ne spominjem da ne bi baš da mi se sve pobriše.
kaj sad? jel to lažnjak?
sync_problem.jpg
30.09.2008 | 14:06
nitko s time nije imao problema?
30.09.2008 | 16:31
bok!

Ja sam baš neki dan napravio upgrade sa 1.1.4 na 2.0 i sve mi radi bez greške. Sada nažalost imam drugi problem a taj je da postoji verzija 2.1 pa neznam da li je procedura ista kao i da sam na 1.1.4 pa sve otpočetka ili ima neka druga metoda.

Što se tiče tvojeg problema, nisam siguran ali izgleda mi kao da si išao na update u iTunesima a to nisi smio napraviti.

Dakle, Jupi ti je poslao odličan link i malo ga prouči, nećeš pogriješiti. Ja se baš ne raumijem u te stvari a uspio sam po sličnim uputama bez poteškoća napraviti upgrade.

Ako treba mogu ti dati još koju informaciju ali pored ovog linka bila bi suvišna.

Pozdrav
30.09.2008 | 16:37
ok, a kak treba napraviti upgrade na 2.x?
zar ne preko itunes pa onda sa pawnage srediti stvar?
30.09.2008 | 21:49
NE! jedna od stvari koju je većina ljudi spomenula je da se nikako ne smije raditi update preko iTunes! To se radi samo ako imaš legalno kupljen iPhone i original sim karticu unutra.

Pwnage tool odradi 90% posla i na kraju ideš na update u iTunes. ali ga pritiskom na tipku "option" ako imaš mac skreneš da ti ustvari napravi update sa fileom koji je pwnage tool kreirao i koji se nalazi na tvojem disku!

Ma, samo pogledaj onaj link i sve će ti biti jasno, objašnjeno ti je step by step.

Pozdrav
02.10.2008 | 15:03
huh... da, nisam to skužio...
al sad je sve ok, stvar radi...
jedino me smeta što ne mogu skidati aplikacije sa App store. da li će to biti omogućeno nakon što iPhone službeno izađe u RH? pretpostavljam da bi bilo moguće napraviti account bez obzira jesi li ga kupio preko t-coma ili ne.
naime ima nekoliko aplikacija koje su na 1.1.4 bile super a nema ih na 2.x
ona koja mi najviše fali je wetools. u istom programu je moguće uređivati i SMS i tel. pozive... ovako moram bajat okolo i skidat razne poluprograme.
za sms funkcionira iRealSMS ali nije free a za brisanje pojedinih poziva iz call log-a postoji ev. iLog koji također nije free.
šteta, Wetools je to rješavao u istoj aplikaciji i bio je free.
to je jedini razlog radi kojeg bi pomislio na downgrade.
također, installer je čudan, fali mu source-va koji onda ni ne rade...
šteta, snalazim se preko cydia-e.

enivej, hvala na uputama i ako netko ima ideju kako riješiti gornji problem u jednoj aplikaciji (ili free;) nek javi.

m.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 17 sati
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Borisone, Riba, tino1, Anonimci (560)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO