Čudan link na iPhone 2.0, i druga zapažanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Čudan link na iPhone 2.0, i druga zapažanja

22.07.2008 | 14:21
Kopajuči malo po 2.0 sftwareu, naletio sam na zanimljiv link (koji se javlja kad je t-mobile kartica unutra, vipova nema tog linka)...

Pod Settings>Phone na dnu ima link T-Mobile web n walk koji vodi na stranicu www.t-mobile.hr/iphone
Inače ta stranica još nije u funkciji i redirekta na glavnu, ali zanimljivo je da je tamo

E sad danas čitam da iPhone dolazi 22.8 u jos 20 zemalja od 50 navedenih, ali nisu reklu u koje...
Što bi moglo značiti da več sftware 2.0 ima podršku za hrvatsku kao zemlju domačina, i da nam dolazi za oko mjesec dana?
Možda to i objašnjava situaciju da AppSupport ne treba patchiranje na 2.0?
Nedavno sam primjetio kako je i google poboljšao map coverage za hrvatsku, a tu je i itunes store...
Molim vaše istančane umove za komentare i mišljenja, hočemo li ga za točno mjesec dana vidjeti u našim trgovinama?
22.07.2008 | 18:21
Da li će se ponuditi na prodaju za mjesec dana, ne znam, ali sam siguran da ga nećemo vidjeti u trgovinama jer će vjerojatno (ako ostane ista proporcija kao u drugim zemljama) u HR doći nešto kao 5-6 komada koje će gladni ajfonisti razgrabiti još s kamiona na carinskom skladištu.

Eventualno se koji komad nađe kod tapkaroša.
22.07.2008 | 20:54
već ima iphonova3g u hrv samo se čeka da se totalno unlockaju ovak su beskoristni
22.07.2008 | 21:01
Kojom logikom bi do nas došli zaključani 3G modeli? Njih se ne može dobiti bez potpisanog ugovora, a onda to nema smisla. Opcija koja je prolazila za stari model (kupovina AT&T zaključanog, pa onda otključavanje) sada više ne prolazi jer se sada aktivacija ugovora obavlja na licu mjesta uz social security number i sve ostalo...
23.07.2008 | 01:01
Kojom logikom bi do nas došli zaključani 3G modeli? Njih se ne može dobiti bez potpisanog ugovora, a onda to nema smisla. Opcija koja je prolazila za stari model (kupovina AT&T zaključanog, pa onda otključavanje) sada više ne prolazi jer se sada aktivacija ugovora obavlja na licu mjesta uz social security number i sve ostalo...

Znaš da se balkanci uvijek nekako snadju... nije ni meni jasno kako, ali momak kojeg poznajem iz viđenja (i ne želim ga bolje poznavat jer uvijek ima pune ruke prljavih poslova, pa bolje da neznam koji su) mi je prije dva sata donio dva 3G-a da ih otključam (več aktivirani i jailbreakani sa cydiom na homescreenu)... uglavnom pitam ja kako i koliko para, on reče nije bitno kako, ali su bez ugovora i cijena je 700€ .
uglavnom ja ga otpilim i kažem mu da se strpi malo dok ne izadje unlock,a on cili razočaran kao govno američko kapitalističko usrano, bilo ga lakše nabavit nego otključat..
23.07.2008 | 10:39
Ako se ne varam mislim da je to ona stara balkanaska, kupi ifon, baci karticu i pravi se lud, i kad je aktiviran rodjaku u hrvatsku posaljes, on napravi sim unlock i sve radi, teoretski.

Kolko se sjecam, kad su mobiteli bili rjetkost, tak su se dopremali iz Dojčlanda, bauštelac kupi, baci karticu i dofura rodjaku, vrlo jednostavno.
23.07.2008 | 12:40
ova moja veza ima 50kom-direkt iz usa
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 14 minuta
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.48 Seconds

Provided by iJoomla SEO