Unlock iPhone-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unlock iPhone-a

10.06.2008 | 20:08
Evo ovako, namjeravam kupit iPhone 16GB (tzv. ver.2.0)u Americi pa bi mi je rodak poslo , pa me sad zanima dal ima ko u Zagrebu ko bi mi ga mogo odkodirat ili barem pokazat zato što nemam iskustva s njime jos niti nista. Evo ako ima koja dobr duša koja mi je voljna pomoc molio bi da mi se javi na PP za pomoć. Hvala u naprijed!

Pozdrav!!!
10.06.2008 | 20:53
Ajde razmislli kako bi ti netko to mogao pokazati ako je uredjaj predstavljen sinoc a u prodaju ide za ravno mjesec dana?
10.06.2008 | 21:51
Vrag nikad ne spava. Frend je svojevremeno na buvljaku u Shenzhenu (jugoistočna Kina) kupio original zapakiran s hologramskom naljepnicom DVD "Prstenova družina" tjedan dana PRIJE svjetske premijere, i to za neku smiješnu cifru (par kuna) jer, kako mu reče trgovac "slabo ide jer nema kineskih titlova".
10.06.2008 | 22:17
Ma znam ja da je tek sinoć predstavljem javnosti, al mene zanima dal ima neko ko bi bio voljan pomoć. Pitam to zato da znam da ćekam da dođe kod nas službeno ili da ga uvezem.
11.06.2008 | 01:26
Boys je napisao:
Ma znam ja da je tek sinoć predstavljem javnosti, al mene zanima dal ima neko ko bi bio voljan pomoć. Pitam to zato da znam da ćekam da dođe kod nas službeno ili da ga uvezem.

Ne može ti ni sveti petar pomoć jer se NEZNA šta novi iPhone donosi, vjerojatno novi bootloader, baseband naravno i zakrpane sve dosadašnje exploite. tako da će se na unlock vjerojatno sačekati neko vrijeme. Računaj od početka prodaje 11.7 minimum 3 tjedna maximum 3 mjeseca . I btw nemalo će se rođak iznenaditi kad pođe kupiti iPhone kad ono.... potpišu ugovor na dvije godine za AT&T pa onda plati nosi ajfon
11.06.2008 | 20:50
Pa kaj se nemre kupit u slobodnoj prodaji?
  • Cap
  • Posjetitelj
11.06.2008 | 20:59
nebrini moze se kupiti samo mobitel samo odes u apple i kupis s karticom i kazes im da ces doma sam "kao" skolpit ugovor sa at&t
11.06.2008 | 21:23
Jbt, čovječe, pa ovdje sve vrvi od provjerenih inside informacija. Davore, bolan, napiši Jobsu da svrati na Jabučnjak da vidi što će se dešavati s Apple proizvodima u budućnosti...
11.06.2008 | 22:51
Ja sam cuo da ide i na dzemdo! Samo dodjes u Store, uzmes i obecas da ces platit na placi ili ako ti ulete dva para na kladari! Ovo je ziher, reko mi sinoc mali od Mikija a on valjda zna, baka mu je rodjena u NY!
12.06.2008 | 02:01
Ako je istina da će se službeno prodavati potpuno otključana verzija, onda to znači da će se moći doći i do tog unlockanog firmwarea i njega kasnije sprašiti u bilo koji iPhone. Sada još ostaje otvoreno kako doći do njega bez AT&T ili sličnog, gotovo uvijek nepovoljnog, ugovora. Slažem se sa Smayoom da je malo vjerojatno da će zabraniti prodaju strancima, to mi izgleda nekako neamerički u pogledu njihovog hiper-osjetljivog pravnog sustava. Što bi bilo iduće - da zabrane prodaju pederima? Pustimo da vrijeme učini svoje...
12.06.2008 | 09:31
dpasaric je napisao:
...Što bi bilo iduće - da zabrane prodaju pederima? ...

Ma neće, tko bi im onda kupovao iPhone...
12.06.2008 | 11:09
Riba je napisao:
dpasaric je napisao:

Pederu!

12.06.2008 | 13:23
Riba je napisao:
dpasaric je napisao:

Metroseksualci?
13.06.2008 | 12:10
Cap je napisao:
nebrini moze se kupiti samo mobitel samo odes u apple i kupis s karticom i kazes im da ces doma sam "kao" skolpit ugovor sa at&t

Jok jok neće ići, da bi kupio 3G iPhone morat ćeš na licu mjesta poptisati ugovor na dvije godine i obaviti aktivaciju tamo.

A što se tiče "zabrane" prodaje strancima .. ako imaš SSN i želju za kupit iphone u USA uvijet ti je da potpišeš pretplatu. Bio ti turak , bosanac, plaćat ćeš pretplatu. A ako nemaš SSN e bome bio ti amerićanac ili ne nema ajfona. Neznam netko je spominjao sudove ovo ono, stvar bi se itekako održala na sudu.
13.06.2008 | 14:06
Glođemo krivu kost. Mene ionak više zanima iPhone nano... Smayoo, da o njemu raspričamo malo, pa ga Štef i proizvede; ionak mi tu sve znamo (naj)bolje?
IPhone je velik, brate mili... Tko će to nosat okolo? Krme od mobitela, kak buš trčal s tim dok glumi iPod?
A da ga je u bertiji lijepo vidjet na stolu, to je...
13.06.2008 | 21:13
Jah. iPhone nano. How yes no. I ovaj mi je za moje medvjeđe palce premalen (s obzirom da se pisat po njemu može samo prstom, nosom ili guzicom, kako smo već zaključili ), a o nosu i guzici da i ne pričam...

Ali pazi ovamo - evo ideje za Stevu - oću iPhone Mind. Ne treba mi uopće touchscreen, ne treba mi nikakav screen. Da bude velik ko nokat i da mi ga namontiraju umjesto nokta na desnom palcu, da se napaja razlikom temperature moje kože na površini i u unutrašnjosti, da ima x zizabajta memorije i da mi čita misli. Što pomislim, on napravi. Ja pomislim "janjetina mlada, vruća, 1 kg od plećke i ledena bevanda od Debita", a on odmah autu prebaci koordinate od Boraje i autopilot me odveze tamo dok ja spavam, javi unutra u birtiju moju narudžbu i onda me telepatski probudi kad je posluženo, nježno, nekim ugodnim snom erotskog sadržaja.

E, takav iPhone hoću! I da može raditi sa svim mrežama na svijetu osim T-mobile.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 3 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.31 Seconds

Provided by iJoomla SEO