Unlock iPhone-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unlock iPhone-a

10.06.2008 | 20:08
Evo ovako, namjeravam kupit iPhone 16GB (tzv. ver.2.0)u Americi pa bi mi je rodak poslo , pa me sad zanima dal ima ko u Zagrebu ko bi mi ga mogo odkodirat ili barem pokazat zato što nemam iskustva s njime jos niti nista. Evo ako ima koja dobr duša koja mi je voljna pomoc molio bi da mi se javi na PP za pomoć. Hvala u naprijed!

Pozdrav!!!
10.06.2008 | 20:53
Ajde razmislli kako bi ti netko to mogao pokazati ako je uredjaj predstavljen sinoc a u prodaju ide za ravno mjesec dana?
10.06.2008 | 21:51
Vrag nikad ne spava. Frend je svojevremeno na buvljaku u Shenzhenu (jugoistočna Kina) kupio original zapakiran s hologramskom naljepnicom DVD "Prstenova družina" tjedan dana PRIJE svjetske premijere, i to za neku smiješnu cifru (par kuna) jer, kako mu reče trgovac "slabo ide jer nema kineskih titlova".
10.06.2008 | 22:17
Ma znam ja da je tek sinoć predstavljem javnosti, al mene zanima dal ima neko ko bi bio voljan pomoć. Pitam to zato da znam da ćekam da dođe kod nas službeno ili da ga uvezem.
11.06.2008 | 01:26
Boys je napisao:
Ma znam ja da je tek sinoć predstavljem javnosti, al mene zanima dal ima neko ko bi bio voljan pomoć. Pitam to zato da znam da ćekam da dođe kod nas službeno ili da ga uvezem.

Ne može ti ni sveti petar pomoć jer se NEZNA šta novi iPhone donosi, vjerojatno novi bootloader, baseband naravno i zakrpane sve dosadašnje exploite. tako da će se na unlock vjerojatno sačekati neko vrijeme. Računaj od početka prodaje 11.7 minimum 3 tjedna maximum 3 mjeseca . I btw nemalo će se rođak iznenaditi kad pođe kupiti iPhone kad ono.... potpišu ugovor na dvije godine za AT&T pa onda plati nosi ajfon
11.06.2008 | 20:50
Pa kaj se nemre kupit u slobodnoj prodaji?
  • Cap
  • Posjetitelj
11.06.2008 | 20:59
nebrini moze se kupiti samo mobitel samo odes u apple i kupis s karticom i kazes im da ces doma sam "kao" skolpit ugovor sa at&t
11.06.2008 | 21:23
Jbt, čovječe, pa ovdje sve vrvi od provjerenih inside informacija. Davore, bolan, napiši Jobsu da svrati na Jabučnjak da vidi što će se dešavati s Apple proizvodima u budućnosti...
11.06.2008 | 22:51
Ja sam cuo da ide i na dzemdo! Samo dodjes u Store, uzmes i obecas da ces platit na placi ili ako ti ulete dva para na kladari! Ovo je ziher, reko mi sinoc mali od Mikija a on valjda zna, baka mu je rodjena u NY!
12.06.2008 | 02:01
Ako je istina da će se službeno prodavati potpuno otključana verzija, onda to znači da će se moći doći i do tog unlockanog firmwarea i njega kasnije sprašiti u bilo koji iPhone. Sada još ostaje otvoreno kako doći do njega bez AT&T ili sličnog, gotovo uvijek nepovoljnog, ugovora. Slažem se sa Smayoom da je malo vjerojatno da će zabraniti prodaju strancima, to mi izgleda nekako neamerički u pogledu njihovog hiper-osjetljivog pravnog sustava. Što bi bilo iduće - da zabrane prodaju pederima? Pustimo da vrijeme učini svoje...
12.06.2008 | 09:31
dpasaric je napisao:
...Što bi bilo iduće - da zabrane prodaju pederima? ...

Ma neće, tko bi im onda kupovao iPhone...
12.06.2008 | 11:09
Riba je napisao:
dpasaric je napisao:

Pederu!

12.06.2008 | 13:23
Riba je napisao:
dpasaric je napisao:

Metroseksualci?
13.06.2008 | 12:10
Cap je napisao:
nebrini moze se kupiti samo mobitel samo odes u apple i kupis s karticom i kazes im da ces doma sam "kao" skolpit ugovor sa at&t

Jok jok neće ići, da bi kupio 3G iPhone morat ćeš na licu mjesta poptisati ugovor na dvije godine i obaviti aktivaciju tamo.

A što se tiče "zabrane" prodaje strancima .. ako imaš SSN i želju za kupit iphone u USA uvijet ti je da potpišeš pretplatu. Bio ti turak , bosanac, plaćat ćeš pretplatu. A ako nemaš SSN e bome bio ti amerićanac ili ne nema ajfona. Neznam netko je spominjao sudove ovo ono, stvar bi se itekako održala na sudu.
13.06.2008 | 14:06
Glođemo krivu kost. Mene ionak više zanima iPhone nano... Smayoo, da o njemu raspričamo malo, pa ga Štef i proizvede; ionak mi tu sve znamo (naj)bolje?
IPhone je velik, brate mili... Tko će to nosat okolo? Krme od mobitela, kak buš trčal s tim dok glumi iPod?
A da ga je u bertiji lijepo vidjet na stolu, to je...
13.06.2008 | 21:13
Jah. iPhone nano. How yes no. I ovaj mi je za moje medvjeđe palce premalen (s obzirom da se pisat po njemu može samo prstom, nosom ili guzicom, kako smo već zaključili ), a o nosu i guzici da i ne pričam...

Ali pazi ovamo - evo ideje za Stevu - oću iPhone Mind. Ne treba mi uopće touchscreen, ne treba mi nikakav screen. Da bude velik ko nokat i da mi ga namontiraju umjesto nokta na desnom palcu, da se napaja razlikom temperature moje kože na površini i u unutrašnjosti, da ima x zizabajta memorije i da mi čita misli. Što pomislim, on napravi. Ja pomislim "janjetina mlada, vruća, 1 kg od plećke i ledena bevanda od Debita", a on odmah autu prebaci koordinate od Boraje i autopilot me odveze tamo dok ja spavam, javi unutra u birtiju moju narudžbu i onda me telepatski probudi kad je posluženo, nježno, nekim ugodnim snom erotskog sadržaja.

E, takav iPhone hoću! I da može raditi sa svim mrežama na svijetu osim T-mobile.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 13 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO