Iphone MMS ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone MMS ?

• Frank
  • Posjetitelj
06.05.2008 | 23:37
Pozdrav,

Par pitanja oko Iphone-a, ako mi moze tko pomoci !
Sto je sa MMS-om , instalirao sam SwirlyMMs za t-mobile na kraju radi ili ne kod nas i ako da koje su postavke?
Instalirao sam Iphone Video Recorder, radi ali je sherware verzija ogranicena na 30-tak sekundi , postoji sto bolje ili ima tko activation key?
Jel ima kakav dobar programcic za biljeske (Notes) da se moze sinkronizirati s Outlook-om?

Unaprijed Hvala,

Frank
07.05.2008 | 11:50
Radi MMS na svim mrežeama

postavke za tmobile su

T MOBILE

MMSC: mms.t-mobile.hr/servlets/mms
PROXY: 10.12.0.4:8080
APN: mms.htgprs
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.05.2008 | 17:20
aj da odmah dodamo za vip da je na jednom mjestu

Vipwatever

MMSC: mms.vipnet.hr/servlets/mms
proxy: 212.091.099.091:8080
apn: mms.vipnet.hr
07.05.2008 | 19:35
Makar još nemam iPhone,čekam finalnog,zlatni ste,pohvala članovima Jabučnjaka.
07.05.2008 | 20:25
Trebaš još instalirati MobileFinder i MobilePreview (gledaj da izvor bude ste)
Oni ti služe pregledavanju fetchanih mms poruka.
Kada SwirlyMMS fetcha poruku, on ti je ustvari stavi u MMSFiles folder kojeg ćeš pronaći
pomoću MobileFindera.
A kad nađeš file onda je dovoljno da tapneš po njemu i MobilePreview će se startati sam.

Ikona od MobilePreviewa je ustvari višak.
  • Frank
  • Posjetitelj
07.05.2008 | 22:33
Hvala na pomoci, super ste !
a kaj smo sa videom ? Navodno bi trebalo izaci nesto bolje od video recordera, neznam dal da idem na soluciju donacije-kupovanja?
Jel ima koji bolji video player ne cita mi sve ekstenzije , npr video od nokie ?

Hvala, pozz

Frank
09.06.2008 | 19:06
hej ljudi. .

pozdrav, prvo da se predstavim, korisnik sam Iphone-a od 3ceg mjeseca, vec sam ga uspio i rastaviti . .krepala mi vibra pa reko moram ga popravit. . popravio sam ga i sad je oke . ..

imam problem s mms-om .. sve sam postavke unio valjano ali mi baca problem
citiram: "MMS cannot be fetched right now sine GPRS/EDGE is not available! Please review your MMS and/or EDGE APN settings, or wait a while is settings are correct..."

dakle. . predpostavljam da sam ja dovoljno glup da neznam upaliti GPRS ali nigdje nisam nasao mogucnost za isto pa vas molim za pomoc. . .

inace postavke GPRS-a su mi
APN www.htgprs.hr
Username: nista
Pass: nista

napominjem da sam na T-mobile-u ali vjerujem da ste vec i sami zakljucili

ps. postavke u SwirlyMMS-u su mi tocno podesene kako je gore napisano . .

pps. . srdacan pozdrav svima na forumu . .
29.06.2008 | 11:45
Gdje da nadjem taj Mobile Finder i Mobile viewer? jel ima neko adresu koju da kucam za surce ili kako vec to ide, ne mogu naci nigdje, a MMS ovako bez toga ne sljaka bas
29.06.2008 | 12:31
Provalio sam, Dakle MobileFinder vec ima u tel od iClerified izvora, mada taj kad se instalira i nakon njega pokusas instalaciju mobilepreview ne ide, kao da nije instaliran MobileFinder, pa tako ga nakon unosenja STE Source-a moras ponovo instalirati kako bi mogao instalirati MobilePreview, u source samo uneses repo.smxy.org/iphone-apps/, i kasnije nadjes u Install prvo MobileFinder i instaliras, pa onda poslje njega MobilePreview i to je to.
29.06.2008 | 12:59
a zamisli sad ovo! imam jednu grafiku od MMS-a i kad udjem u MobileFinder i pokusam otvoriti neku od slika iz telefona on me uvijek prebaci na tu sliku iz MMS foldera, a kad idem pisati MMS tu sliku koja mi je u MMS folderu nemam ponudjenu da je posaljem, samo mogu stavljati slike iz Photos!
29.06.2008 | 16:58
Probaj umjesto Mobile Findera i Preview-a koristiti novu aplikaciju iMMESS
Omogucava da spremis fotke u Photos a samim time da ih dalje saljes i jos dosta toga...
02.07.2008 | 16:43
ajde daj mi source za taj iMMESS, ne mogu nigdje naci
02.07.2008 | 17:31
nasao sam, nego brate ovaj iMMESS bas i nece da otvara slike i ne znam kako da spremam iz njega slike, ne nudi nikakve opcije
03.07.2008 | 03:48
RTFM
Kad ucitas fotku, dva puta lupi (tap) po njoj da ode u full screen.
Slajdaj prstom po fotki pa ce ti se pojaviti opcije.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 6 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

marioart, miomika, skunic, temeljnik, tino1, Anonimci (337)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.43 Seconds

Provided by iJoomla SEO