14.05.2024 | 18:51
drlovric kaže:
Sta te motivira da nosis vise mobitela?
Imam i ja dva broja, pa i vise SIM kartica ali ideja da nosim dva mobitela mi nikada nije bila privlacna.
Jedan bi 100% zaboravio napuniti
Tak sam se naviknuo. Moj prvi mob je bio 098 a kod frenda iz osnovnjaka kod kojeg i dalje idem često a1 ima super signal a t-com skoro pa nikakav.
Par puta sam na putu imao isti problem da su drugi na vipu imali super signal a moj t-com je bio banana. Naravno, postoje lokacije gdje je stvar obrnuta.
I tako, jedne godine je u Vipu bio jeftini iPhone 4 za sitne pare ako uzmeš pretplatu pa sam uzeo i od onda imam dva broja.
Također, često moram s nekim komentirati preko telefona nešto što su mi poslali na mail ili googlam nešto i razgovaram ili gledam u neku aplikaciju - recimo wuze - dok s nekim pričam, skeniram bar kod s jednim mobom dok je prikazan na drugom, ili čak imam i slušalice pa na jednom telefonu imam mail a na drugom neku web stranicu.... Moj X mi nijekad nije pao iz ruke osim jednom kad sam tako po cesti žonglirao s dva telefona dok sam razgovarao. Na svu sreću, samo se zaštita stakla malo zdrobila.
Sad bez problema izlazim iz kuće ako mi je jedan mob na 12% a drugi 20%. Pa izdržat će valjda, i onda oni izdrže. Ne znam kad mi se zadnji put desilo da mi se isprazne oba telefona pa ne mogu telefonirati, mislim možda i nikad. Ali zbilja. A punjač u autu koristim jednom godišnje ako i toliko.