iPhone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone

02.07.2007 | 00:33
donio sam telefon iz USA, normalno da ne radi, ima nekih najava ili netko misli da ga moze odblokirat?
02.07.2007 | 00:51
Kao sto i sam kazes normalno da ne radi pa ne kuzim bas zasto si ga kupio odmah
Nisam bas siguran da ces to brzo uspjet odlockat kod nas.
02.07.2007 | 02:47
heh trebo si ga unlockat tamo... ili najdi neki warez sajt ili osobu da ti to uchini >D
02.07.2007 | 03:11
Lock odn podaci o provideru mogu biti u :

a) samo .plist fajlu - manje vjerojatno ali lakše za skrekat
b) firmwareu (treba pričekati prvi firmware update)
c) i jedno i drugo

... čekam prve OS ripove sa iPhonea
02.07.2007 | 04:03
Breed sta je ovo gori
02.07.2007 | 04:39
Pokušaj odgonetnuti iz konteksta
02.07.2007 | 05:37
2 Uzzy: Afaik originalni firmware koji se poceo opako brzo siriti po netu. Sad treba jos \"samo\" pricekat da ga netko rokne
02.07.2007 | 07:06
MoschuS je napisao:
2 Uzzy: Afaik originalni firmware koji se poceo opako brzo siriti po netu. Sad treba jos \"samo\" pricekat da ga netko rokne

Ma ja ti neznan nista o tome:P
Znaci kad rokne..........kupuj;)
  • Dijete
  • Posjetitelj
02.07.2007 | 07:28
Netko danas reče
da sam glečer..

iz nekog razloga ne treperim na mogućnost obijanja brava pa me ne drži oduševljenje a la breed

Nego, na pcworld su naveli to kako se može koristit samo jedna sim kartica kao negativno.. ali wtf, kad će bit moj - bit će moj - nema kaj moj sused gurat unutra svoj sim i malo se igrat.. to su moji podaci i moj ajfon.. moš ga gledat, al na apple.com'ajfon, ne ovog mog

za one koji imaju par brojeva jer se bave dilanjem pred osnovnom školom rješenje se krije u ajfon + nekoliko vulgaris điesema..

tako da, IMHO, to nije negativna stvar..

(držm fige da će podržavat Blackberry protokol - priti pliz priti pliz priti pliz..)

i posebno sam ponosan što nisam slova m zamijenio zarezima..
02.07.2007 | 08:14
jel se zna kad bi to otprilike moglo doć do nas? mislim kad ujesen?
02.07.2007 | 17:07
(držm fige da će podržavat Blackberry protokol - priti pliz priti pliz priti pliz..)

Can the iPhone replace a BlackBerry? It’s not really even in the same category. For example, only Yahoo Mail accounts offer “push” e-mail like a BlackBerry, in which new messages appear in real time. For other accounts, the iPhone checks either periodically (every 15, 30 or 60 minutes) or when you tap the Check button. Similarly, you can view e-mailed Word, Excel and PDF attachments on the iPhone, but you can’t create or edit them. The iPhone doesn’t work with corporate Exchange e-mail systems, either, unless the administrator turns on IMAP (the administrator presumably knows what that is).

eto
ali možda ipak bude..
02.07.2007 | 18:58
Sve što je do softvera će se vrlo brzo napraviti. Kažu da će iPhone biti softverski updatean par puta i prije nego izađe Leopard. Koliko sam čuo ovo za korporacijski mailing im je visoko na listi prioriteta.
02.07.2007 | 22:20
Ja sam ipak za onu..da ima svjetla na kraju tunela
  • Dijete
  • Posjetitelj
02.07.2007 | 22:34
Evo.. MS Exchange server 2007 je updatan što znači da je za mene dovoljno..

Znači, mogu se riješit BBa (Črne Bare kak se zove na mom brdu)..
03.07.2007 | 16:49
Mene su svi iole tehnološki osviješteni susjedi jučer izbombardirali pitanjima o ajfonu, a jedan je otišao tako daleko da je preko frenda naručio jedan i treba mu doći ovaj tjedan. Trebam spomenuti da se taj susjed bavi sjeckanjem poput onog u kolokvijalnom nazivu za ogrezlog kompjuteraša, a ponajviše voli flešat telefone vlastitim custom firmverima
  • Dijete
  • Posjetitelj
03.07.2007 | 17:33
Uskoro u NY Timesu

Talented Croat villager beats the locks

Young simple farmer, Robin Hood of our time makes it possible to use iPhone on any network with a snap!
Apple CEO, Steve Jobs says it's probably a hoax but will investigate personaly and come to visit John Doe.

\"I truly think that all that hype around iPhone and maniac wish to unlock is natural, because it is in human nature to go out of your boundaries? I really want to see what hides in John Doe's mind..\"- Jobs gigles giving the knowledge that that person intriges him..

With a spark in his eye, he continues:\"I've heard the have a screw up drink over there. It possible that Šljivovica gave him idea beyond my imagination so he indeed managed to unlock the iPhone. If so, I want some of that in Apple. I love inspired people.. \"
03.07.2007 | 18:49
Breed je napisao:
Trebam spomenuti da se taj susjed bavi sjeckanjem poput onog u kolokvijalnom nazivu za ogrezlog kompjuteraša, a ponajviše voli flešat telefone vlastitim custom firmverima

Zake o sebi pričaš u trećem licu?
03.07.2007 | 19:46
miomika je napisao:
hehehee......nije da se hvalim, ali... \"mali\" rockz..imao sam ga u rukama....
Prilozi:
03.07.2007 | 20:34
Tomislav je napisao:
Breed je napisao:
Trebam spomenuti da se taj susjed bavi sjeckanjem poput onog u kolokvijalnom nazivu za ogrezlog kompjuteraša, a ponajviše voli flešat telefone vlastitim custom firmverima

Zake o sebi pričaš u trećem licu?

Ovog puta nisam ja majkemi
03.07.2007 | 20:49
Ante heroj! (ili kak ide ona narodna iz Sinjske krajine)
03.07.2007 | 20:50
Breed je napisao:
Ovog puta nisam ja majkemi

Priznajem, ja sam također došao do istoga zaključka. Povežeš dva i dva i dobiješ Breeda
03.07.2007 | 21:03
Vanjuška je napisao:
Ante heroj! (ili kak ide ona narodna iz Sinjske krajine)

faca
03.07.2007 | 22:00
glavni hađija u mahali
23.09.2007 | 01:56
imAM OTKLJUCani iphone kAKO Da ubACIM Na njegA NESTA muzike filmovA STa je sA BLUETOOTH-OM NA iphonu
0992777277 nAZOVITE ako imATE Kakve informACIJE USPUT OTKLJUCavaM IPHONE Za 150 eurA I IMam od iphone 8gb za 750 EURa
23.09.2007 | 07:52
ma lol ni pisati neznaš a kamoli otključavati iphone.
da 150 E za unlock ma lol
23.09.2007 | 07:53
ivancic11 je napisao:
imAM OTKLJUCani iphone kAKO Da ubACIM Na njegA NESTA muzike filmovA STa je sA BLUETOOTH-OM NA iphonu
0992777277 nAZOVITE ako imATE Kakve informACIJE USPUT OTKLJUCavaM IPHONE Za 150 eurA I IMam od iphone 8gb za 750 EURa

usput drzim tecaj pisanja na netu i objasnjavanja termina kao stu offtopic.
a i bas bi tebi majstoru dao da mi otkljucas mob a neznas ni multimediu prebacit..
23.09.2007 | 21:29
ivancic11 je napisao:

Podučavam rad na tipkovnici, 750€! Caps + Shift tipke samo 150€
24.09.2007 | 04:05
mislim da ovaj korisnik uznemirava druge svojim beskorisnim postovima. dio za oglase je negdje drugdje. predlazem ban..
04.10.2007 | 13:47
netko je bio rekao da bi htio poslat mejl big Stiviju...
theappleblog.com/2007/10/02/a-plea-to-steve/
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

IgorD, mmolnar, Riba, smayoo, tino1, Vanjuška, Anonimci (870)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO