Unboxing X-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Unboxing X-a

31.10.2017 | 18:04
Koliko vidim, prvo otvaranje X-a na netu. Rek'o, da podijelim s kolegama s voćnjaka.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 18:56
Znači to me čeka, samo se moram pofarbati
Tema zaključana.
31.10.2017 | 19:07
Ma vala meni ruzan samo tako
Tema zaključana.
31.10.2017 | 19:10
Meni je lijep i bijeli i crni. Saint, zašto ti ne valja?
Tema zaključana.
31.10.2017 | 19:22
Kad mu vidim ovaj izrezani display i kameru ufffff.

Ovo mi je lijepo:
Tema zaključana.
31.10.2017 | 19:29
@Kloba, ne padaj na ove Bosanske navlakuše
Tema zaključana.
31.10.2017 | 19:31
hahahahah
Dobra
Tema zaključana.
31.10.2017 | 19:33
Da, puno ljudi smeta to "oko", "zub" - ima sto naziva...
I nije loš ovaj dizajn što si ga pokazao, tako će valjda jedan dan i ovaj iPhone izgledati.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:07
Inače, baš gledam niklo je jedno desetak i više unboxinga, i skužio sam o čemu se radi: Apple je okupio najpopularnije tech recenzente i dao im nove mobitele da ih koriste 24 sata i objave svoja mišljenja na YouTubeu, ili u kojem mediju već rade.
Ne znam šta nakon što prođe dan, moraju ih vratiti? Pa otvorili su mobove, nije mi to baš jasno...
Uglavnom, na VERGE You Tube kanalu se kuži kada njihov novinar odlazi s tog sastanka i on je to rekao.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:19
Moš mislit da ih moraju vratiti, tak bi i ja mogao reći T-Mobile da umjesto X, želim U na zadnjoj strani..LOL malo se šalim, ali skužio si poantu.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:20
Kloba kaže:
Da, puno ljudi smeta to "oko", "zub" - ima sto naziva...
I nije loš ovaj dizajn što si ga pokazao, tako će valjda jedan dan i ovaj iPhone izgledati.

Da...valjda
Sto jes jes...taj dodatak je nesto apsoluno odvratno.

Zaista se apple poceo zapetljavati sam u sebe...ne znaju sta bi, pa rade pizdarije.
Apsolutno me X ne privlaci, moja 6s-ica mi je bolja fora
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:20
u iStyle bi trebao doci 03.11 u 09.00 ujutro

..maramice i tamo
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:21
Da, i ja tako mislim, ali valjda su potpisali da će ih nakon korištenja 24 sata obavezno recenzirati i objaviti. Super potez, ne znam tko će se nakon poklonjenog mobitela žaliti na isti. Tako se "kupuju" novinari - sada ste svjedoci iz prve ruke.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:25
kole kaže:
Da...valjda
Sto jes jes...taj dodatak je nesto apsoluno odvratno.
Zaista se apple poceo zapetljavati sam u sebe...ne znaju sta bi, pa rade pizdarije.
Apsolutno me X ne privlaci, moja 6s-ica mi je bolja fora

Kole (stavio sam ti palac u temi di sam pohvalio cairblanca), pa znaš da im je adresa Infinite Loop 1.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:32
ante_p kaže:
u iStyle bi trebao doci 03.11 u 09.00 ujutro

..maramice i tamo

Nije to, to. Da imam nekog da kampira umjesto mene za 100$...e to je već nešto
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:41
Čekaj, cairblanco - daješ 100 zelenbaća onome tko će kampirati umjesto tebe?
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:43
nevjerujem da ima manijaka koji ce cekati na vratima
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:45
Ma, pusti priče. Sjeti se redova za prvi iPhone u Hrvatskoj. To je 3G ili 3GS bio, jeli? Pa ekipice pred T-Comovim centrima što je čekala. Ništa naspram svijeta, ali desetak, dvadesetak ljudi je bilo...
Ovo će biti slično, pazi šta ti kažem...
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:47
Ma malo se šalim, ja sam ga već naručio, ako me T-mobile ne shebe.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:47
Pa ako si se dogovorio, i treba ti doći doma - sjebati te neće...
Koju si boju uzeo i koliko GB?
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:54
Space 32GB
Tema zaključana.
31.10.2017 | 20:58
Misliš, 64 GB?
Tema zaključana.
31.10.2017 | 21:41
Ma njemu dosta 32Gb.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 21:46
Ali postoje samo 64 i 256 GB modeli
Tema zaključana.
31.10.2017 | 21:51
Bude koristio samo 32Gb.
Tema zaključana.
31.10.2017 | 22:15
First impression mi je OK, ali ta Unboxing preseravanja mi nikad nisu bila jasna, ono dobiješ paket i onda ga otvaraš pred kamerom... What's the point?!
Tema zaključana.
31.10.2017 | 23:25
Možda ima nešto u onom zvuku i pokretu kad skidaš foliju. Kao kad otkopčaš komadu grudnjak.
Tema zaključana.
01.11.2017 | 01:49
Dobra, JOHN, dobra.
Tema zaključana.
01.11.2017 | 18:58
Pa kako jbt nema na YT filmova gdje dečki otkopčavaju curama grudnjake, nego samo ta unboxing sranja...?
Tema zaključana.
02.11.2017 | 09:09
Samo za smayoo: youtu.be/XiL25Au51AI
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, marioart, Riba, tino1, Anonimci (634)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO