Nemogu obrisati aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nemogu obrisati aplikacije

28.11.2016 | 01:58
Jos jedno rijesenje je, ako ipak ne znas koji je tocno Apple ID koristen kod kupovine tog appa, a mozda imas neki drugi Apple ID sa kupljenim tocno tim istim appom, mozes ga downloadati u iTunes i sa tim accountom pa syncati na telefon (normalno, iTunes ce te traziti autorizaciju tog racunala za taj account ako vec nije autorizirano). Samo pazi, mora biti tocno taj isti app, jer u screenshotu sto si stavila imas dva razlicita appa, zena.hr i žena.hr (ali cak i da se identicno zovu to bi isto bila dva razlicita appa). Svaki app ima svoj unique identifier koji je najcesce u obliku ime_devlopera.ime_appa.com, cim se taj id promjeni, to je novi app. U ovom gore slucaju taj app je bio npr. igmdizajn.zenahr.com, zatim je developer povukao taj app iz Storea (vjerojatno radi redizajna) i onda su ga opet vratili ali ovaj put sa id-om npr. igmdizajndoo.zenahr.com.

Ukratko, jedino rijesnje bez restora telefona ti je pronaci taj originalni app (nije bitno sa kojim accountom je kupljen) i s njime popraviti taj corruptani app. Nije bitno hoces to raditi direkt na telefonu ili kroz iTunes (mada bi ja za svaki slucaj ipak preporucio iTunes), ali moras imati neki account koji ima kupljen taj originalni app.
28.11.2016 | 10:06
songoku kaže:
Jos jedno rijesenje je, ako ipak ne znas koji je tocno Apple ID koristen kod kupovine tog appa, a mozda imas neki drugi Apple ID sa kupljenim tocno tim istim appom, mozes ga downloadati u iTunes i sa tim accountom pa syncati na telefon (normalno, iTunes ce te traziti autorizaciju tog racunala za taj account ako vec nije autorizirano). Samo pazi, mora biti tocno taj isti app, jer u screenshotu sto si stavila imas dva razlicita appa, zena.hr i žena.hr (ali cak i da se identicno zovu to bi isto bila dva razlicita appa). Svaki app ima svoj unique identifier koji je najcesce u obliku ime_devlopera.ime_appa.com, cim se taj id promjeni, to je novi app. U ovom gore slucaju taj app je bio npr. igmdizajn.zenahr.com, zatim je developer povukao taj app iz Storea (vjerojatno radi redizajna) i onda su ga opet vratili ali ovaj put sa id-om npr. igmdizajndoo.zenahr.com.

Ukratko, jedino rijesnje bez restora telefona ti je pronaci taj originalni app (nije bitno sa kojim accountom je kupljen) i s njime popraviti taj corruptani app. Nije bitno hoces to raditi direkt na telefonu ili kroz iTunes (mada bi ja za svaki slucaj ipak preporucio iTunes), ali moras imati neki account koji ima kupljen taj originalni app.

Super si ti to sve rekao i pojasnio, stvarno, ali app nema. Nema je nigdje, i to je sad osnovni problem. Od tud sve pocinje, dok ne nađe app nemoze se nista. Jer pazi, i ja sam imala situaciju kad sam prešla sa 4 na 4s. Jednu aplikaciju koju sam imala na 4, htjela sam imati na 4s, u međuvremenu su je valda maknuli i nema sanse da sam ju vise igdje mogla naci, pa cak ni pod kupljeno.

Naime ona ima id i s kojim je sad prijavljena i s kojim je kupljena app. I nista ne vrijedi jer app nema u storeu.
28.11.2016 | 10:12
A pazi, ja je imam pod kupljeno, a imala sam je na 4s.. Sad imam 5s i nemam tu app u mobu.
A ona je nema pod kupljeno ..
Svasta...
28.11.2016 | 10:16
Ma nis ne kuzim, ja isto nemam tu jednu app pod kupljeno koju sam imala na iphone 4...
28.11.2016 | 10:33
damy. kaže:
A pazi, ja je imam pod kupljeno, a imala sam je na 4s.. Sad imam 5s i nemam tu app u mobu.
A ona je nema pod kupljeno ..
Svasta...

Da se bolje izjasnim, aplikaciju žena.hr koju sam isto nekad imala u iphoneu, ja imam pod kupljeno, ona nema.

Aplikacija mp3 player koju sam imala na iphone 4, sad nemam pod kupljeno.
28.11.2016 | 17:05
Aplikacije su vezane uz Apple ID. Ako si logirana s nekim ID-em onda su samo te aplikacije prikazane koje su skinute s njim.
Problem je što korisnici imaju više ID-a iz nekog razloga i onda se pogube u svemu tome.
Obično se zaboravi lozinka pa se otvara novi račun i tako u nedogled.
28.11.2016 | 17:49
Decki... Da se zahvalim svima... Problem rijesen, imali ste pravo to s id-em... I to sam joj tupila a ona je po itunesima kopala trazila..
Ma joj....sve u svemu fala na trudu decki..

Veliki pozdrav!
28.11.2016 | 19:49
Da si rekla odmah sve, rješili bi to u dva posta
28.11.2016 | 21:33
A sto se cudis - svako zensko od rjesenja napravi pet problema
28.11.2016 | 22:31
Ma ona je meni krivo sve govorila, ja sam to odma znala i rekla joj, a ona nis ne kuzi, na kraju cijela komplikacija oko takve sitnice, al stvarno..
Nemres vjerovat onak...
28.11.2016 | 22:32
nvarga kaže:
A sto se cudis - svako zensko od rjesenja napravi pet problema

Pogotovo u tehnologiji;))
A sta ces...
28.11.2016 | 22:35
cariblanco kaže:
Da si rekla odmah sve, rješili bi to u dva posta

Definitivno istina.. Ali ona je mene krivo navodila stoga sam ja mislila ona je sve naprqvila sta sam joj rekla, i uvjerava me.. i ono, ocu joj pomoc i na kraju eto... Sto godina rijesava tako banalnu stvar... Doduse prek poruka smo to sve jer se nismo mogle bas naci pa da vidim ja to sve, odma bi rijesila to..
Sve u svemu..uz sve ove postove svasta sam i naucila;)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, jura22, Riba, tino1, Anonimci (730)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.10 Seconds

Provided by iJoomla SEO