Nemogu obrisati aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nemogu obrisati aplikacije

25.11.2016 | 19:03
Bok,
Postavljam pitanje za frendicu koja ima iphone 4s i zeli obrisati neke aplikacije i neda joj. Ne pojavljuje se x niti ih nema u postavkama kada ih zeli na taj nacin obrisati.. Kako da ih makne? Postavila sam sliku da imate viziju

Hvala!

IMG_6088.JPG
25.11.2016 | 19:04
Restart nije pomogao
25.11.2016 | 20:38
Pod restrikcijama je zabranjeno brisanje aplikacija. Settings>General>Restrictions pa deleting apps mora biri ukljucen.
25.11.2016 | 20:40
Ove potamnjene nemre obrisat.
Al idem joj rec ovo sto si napisao
25.11.2016 | 20:42
Ne znam da li ima veze ID s kojeg je instalirana aplikacija. Mada ne bi trebao biti veze.
25.11.2016 | 20:50
Ovo potamnjene kao da su čekale instalaciju ili update i zato ih ne registrira. Evo ti dva linka koji će joj pomoć da sredi situaciju.
www.iphonefaq.org/archives/971489

www.igeeksblog.com/how-to-fix-unable-to-delete-apps-on-iphone/
25.11.2016 | 21:05
damy. kaže:
Bok,
Postavljam pitanje za frendicu koja ima iphone 4s i zeli obrisati neke aplikacije i neda joj. Ne pojavljuje se x niti ih nema u postavkama kada ih zeli na taj nacin obrisati.. Kako da ih makne? Postavila sam sliku da imate viziju

Hvala!

IMG_6088.JPG

Probaj postavke-opcenito-resetiranje-resetiraj raspored pocetnog zaslona
26.11.2016 | 13:33
Kloba kaže:
Ovo potamnjene kao da su čekale instalaciju ili update i zato ih ne registrira. Evo ti dva linka koji će joj pomoć da sredi situaciju.

Tenks... Prosljeđujem pa javim jel bilo rezultata...
26.11.2016 | 13:33
big_mac kaže:
damy. kaže:
Bok,

Hvala!

IMG_6088.JPG

Probaj postavke-opcenito-resetiranje-resetiraj raspored pocetnog zaslona

Moze i to ćemo probat...
26.11.2016 | 16:07
zabac kaže:
Ne znam da li ima veze ID s kojeg je instalirana aplikacija. Mada ne bi trebao biti veze.

Kak mislis ID?
26.11.2016 | 16:19
damy. kaže:
Kloba kaže:

Tenks... Prosljeđujem pa javim jel bilo rezultata...

Stvar je u tome sto jedne aplikacije na storeu vise nema...
Palo je i meni na pamet pokusat je oper skinut pa obrisat, al eto.. Nema je..
26.11.2016 | 16:49
damy. kaže:
zabac kaže:

Kak mislis ID?

Lupetam bez veze. Ne trebaš biti upogiran sa jednim ID-em, da bi obrisao app koji je instaliran s drugom ID-em.
26.11.2016 | 17:57
zabac kaže:
damy. kaže:
zabac kaže:

Kak mislis ID?

Lupetam bez veze. Ne trebaš biti upogiran sa jednim ID-em, da bi obrisao app koji je instaliran s drugom ID-em.

A da...
Ma najbolje da vrati na tvornicke ali to je glupo zbog toga radit..
Kaze da je sve zivo probala..
Jedan decko je poslao tu dva linka, i veli opet ih nemoze obrisat. Meni je to nevjerojatno...
Kaj napravit... ?
26.11.2016 | 19:10
Mozes probat sakrit te aplikacije a kako to napravit pogledaj u ovom videu od
11:20
youtu.be/FJJJw2X8vJY
26.11.2016 | 21:30
A da ih izbrišeš kroz iTunes?
26.11.2016 | 21:44
Nece moci,sigurno su skinute sa drugog ID,restore jedino pomaze ako ne zna taj drugi ID i Pass
27.11.2016 | 11:51
iAnte kaže:

Kaze da nezna kak obrisat prek itunesa... :/ .. Nedaje nikakvu opciju brisanja...
27.11.2016 | 11:51
saint kaže:
Nece moci,sigurno su skinute sa drugog ID,restore jedino pomaze ako ne zna taj drugi ID i Pass

Reci cu joj, sigurno zna, mamin je mob..
27.11.2016 | 11:52
big_mac kaže:
Mozes probat sakrit te aplikacije a kako to napravit pogledaj u ovom videu od
11:20
youtu.be/FJJJw2X8vJY

Ako nista me uspije , savjetovat cu joj to..
27.11.2016 | 12:14
saint kaže:

Neznam dal bi to imalo kakve veze cak... Bez obzira s kojeg je ID skinuta ,ona se mora moc pobrisat sa iphonea...
27.11.2016 | 14:46
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update
27.11.2016 | 16:06
saint kaže:
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update

Nisam to znala... Mislila sam da to nema veze...
27.11.2016 | 16:46
saint kaže:

Znaci treba se ulogirat sa id-em s kojim je skinula te aplikacije?
27.11.2016 | 17:06
Ista aplikacija drukcije izgleda..
To su stare verzije app koje vise ne postoje..
Novi app se bez problema brise, stari ne.
IMG_6109.JPG

Dali vrijedi ulogirat se sa ID-em s kojim je app skinuta? Sta onda?
27.11.2016 | 17:09
Logujes se s tim ID i obrises app bez problema.
27.11.2016 | 18:08
saint kaže:
Logujes se s tim ID i obrises app bez problema.

Kaze da je probala, neide...
Ovo sad vec izgleda ne izvedivo
27.11.2016 | 18:25
damy. kaže:
iAnte kaže:

Kaze da nezna kak obrisat prek itunesa... :/ .. Nedaje nikakvu opciju brisanja...

Ne zna kako obrisati aplikacije kroz itunes ili itunes "nedaje" opciju brisanja?
Velika razlika.
27.11.2016 | 18:39
saint kaže:

A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.

Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.
27.11.2016 | 19:02
songoku kaže:
saint kaže:

A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.

Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.

Dali se ovaj odgovor odnosi na sainta ili mene?
Jer ja opisujem problem kroz temu..
Evo javila mi je frendica da se jedna aplikacija uspjela obrisati, ali samo zato sto postoji u app storeu...
Ove dvije druge ne postoje, i sad se nedaju obrisati..
Mob nije nikad jailbreakan..
Aplikacije koje se nedaju obrisati su one crne na prilozenim slikama. No sad se uspjela obrisati samo pošta.. Druge dvije ne.. Kaze ponovo ju je skinula pa obrisala.. S tim da ju dva dana nije uspjela obrisati..
28.11.2016 | 01:24
Ovo se odnoslo na saintov komentar jer tvoja izjava da apple id nije bitan za brisanje app-a je potpuno tocna. With all due respect, na tragu je za rijesenje, ali obrazlozenje problema mu je potpuno krivo.

Problem je nastao jer je app u pitanju corruptan (najvjerojatnije ko sto saint kaze tijekom updatea, ali moze biti i neki drugi razlog, npr. iskopcan USB dok je app syncan iz iTunesa). Rijesenje je prvo popraviti app i onda ga mozes izbrisati. Probaj downloadati taj app (ili te appove, ako sam dobro skuzio vise ih je) u iTunes na kompu i onda ih ponovno syncaj na telefon. To sto kazes da app vise ne postoji u AppStoreu nema nikakve veze, ako stvarno znas Apple ID na kojem je app kupljen, uvijek ga mozes redownloadati iz Purchased, i direkt na telefonu i u iTunes-u na kompu, bez obzira sto je app povucen iz AppStorea.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 28 minuta
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO