Nemogu obrisati aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nemogu obrisati aplikacije

25.11.2016 | 19:03
Bok,
Postavljam pitanje za frendicu koja ima iphone 4s i zeli obrisati neke aplikacije i neda joj. Ne pojavljuje se x niti ih nema u postavkama kada ih zeli na taj nacin obrisati.. Kako da ih makne? Postavila sam sliku da imate viziju

Hvala!

IMG_6088.JPG
25.11.2016 | 19:04
Restart nije pomogao
25.11.2016 | 20:38
Pod restrikcijama je zabranjeno brisanje aplikacija. Settings>General>Restrictions pa deleting apps mora biri ukljucen.
25.11.2016 | 20:40
Ove potamnjene nemre obrisat.
Al idem joj rec ovo sto si napisao
25.11.2016 | 20:42
Ne znam da li ima veze ID s kojeg je instalirana aplikacija. Mada ne bi trebao biti veze.
25.11.2016 | 20:50
Ovo potamnjene kao da su čekale instalaciju ili update i zato ih ne registrira. Evo ti dva linka koji će joj pomoć da sredi situaciju.
www.iphonefaq.org/archives/971489

www.igeeksblog.com/how-to-fix-unable-to-delete-apps-on-iphone/
25.11.2016 | 21:05
damy. kaže:
Bok,
Postavljam pitanje za frendicu koja ima iphone 4s i zeli obrisati neke aplikacije i neda joj. Ne pojavljuje se x niti ih nema u postavkama kada ih zeli na taj nacin obrisati.. Kako da ih makne? Postavila sam sliku da imate viziju

Hvala!

IMG_6088.JPG

Probaj postavke-opcenito-resetiranje-resetiraj raspored pocetnog zaslona
26.11.2016 | 13:33
Kloba kaže:
Ovo potamnjene kao da su čekale instalaciju ili update i zato ih ne registrira. Evo ti dva linka koji će joj pomoć da sredi situaciju.

Tenks... Prosljeđujem pa javim jel bilo rezultata...
26.11.2016 | 13:33
big_mac kaže:
damy. kaže:
Bok,

Hvala!

IMG_6088.JPG

Probaj postavke-opcenito-resetiranje-resetiraj raspored pocetnog zaslona

Moze i to ćemo probat...
26.11.2016 | 16:07
zabac kaže:
Ne znam da li ima veze ID s kojeg je instalirana aplikacija. Mada ne bi trebao biti veze.

Kak mislis ID?
26.11.2016 | 16:19
damy. kaže:
Kloba kaže:

Tenks... Prosljeđujem pa javim jel bilo rezultata...

Stvar je u tome sto jedne aplikacije na storeu vise nema...
Palo je i meni na pamet pokusat je oper skinut pa obrisat, al eto.. Nema je..
26.11.2016 | 16:49
damy. kaže:
zabac kaže:

Kak mislis ID?

Lupetam bez veze. Ne trebaš biti upogiran sa jednim ID-em, da bi obrisao app koji je instaliran s drugom ID-em.
26.11.2016 | 17:57
zabac kaže:
damy. kaže:
zabac kaže:

Kak mislis ID?

Lupetam bez veze. Ne trebaš biti upogiran sa jednim ID-em, da bi obrisao app koji je instaliran s drugom ID-em.

A da...
Ma najbolje da vrati na tvornicke ali to je glupo zbog toga radit..
Kaze da je sve zivo probala..
Jedan decko je poslao tu dva linka, i veli opet ih nemoze obrisat. Meni je to nevjerojatno...
Kaj napravit... ?
26.11.2016 | 19:10
Mozes probat sakrit te aplikacije a kako to napravit pogledaj u ovom videu od
11:20
youtu.be/FJJJw2X8vJY
26.11.2016 | 21:30
A da ih izbrišeš kroz iTunes?
26.11.2016 | 21:44
Nece moci,sigurno su skinute sa drugog ID,restore jedino pomaze ako ne zna taj drugi ID i Pass
27.11.2016 | 11:51
iAnte kaže:

Kaze da nezna kak obrisat prek itunesa... :/ .. Nedaje nikakvu opciju brisanja...
27.11.2016 | 11:51
saint kaže:
Nece moci,sigurno su skinute sa drugog ID,restore jedino pomaze ako ne zna taj drugi ID i Pass

Reci cu joj, sigurno zna, mamin je mob..
27.11.2016 | 11:52
big_mac kaže:
Mozes probat sakrit te aplikacije a kako to napravit pogledaj u ovom videu od
11:20
youtu.be/FJJJw2X8vJY

Ako nista me uspije , savjetovat cu joj to..
27.11.2016 | 12:14
saint kaže:

Neznam dal bi to imalo kakve veze cak... Bez obzira s kojeg je ID skinuta ,ona se mora moc pobrisat sa iphonea...
27.11.2016 | 14:46
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update
27.11.2016 | 16:06
saint kaže:
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update

Nisam to znala... Mislila sam da to nema veze...
27.11.2016 | 16:46
saint kaže:

Znaci treba se ulogirat sa id-em s kojim je skinula te aplikacije?
27.11.2016 | 17:06
Ista aplikacija drukcije izgleda..
To su stare verzije app koje vise ne postoje..
Novi app se bez problema brise, stari ne.
IMG_6109.JPG

Dali vrijedi ulogirat se sa ID-em s kojim je app skinuta? Sta onda?
27.11.2016 | 17:09
Logujes se s tim ID i obrises app bez problema.
27.11.2016 | 18:08
saint kaže:
Logujes se s tim ID i obrises app bez problema.

Kaze da je probala, neide...
Ovo sad vec izgleda ne izvedivo
27.11.2016 | 18:25
damy. kaže:
iAnte kaže:

Kaze da nezna kak obrisat prek itunesa... :/ .. Nedaje nikakvu opciju brisanja...

Ne zna kako obrisati aplikacije kroz itunes ili itunes "nedaje" opciju brisanja?
Velika razlika.
27.11.2016 | 18:39
saint kaže:

A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.

Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.
27.11.2016 | 19:02
songoku kaže:
saint kaže:

A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.

Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.

Dali se ovaj odgovor odnosi na sainta ili mene?
Jer ja opisujem problem kroz temu..
Evo javila mi je frendica da se jedna aplikacija uspjela obrisati, ali samo zato sto postoji u app storeu...
Ove dvije druge ne postoje, i sad se nedaju obrisati..
Mob nije nikad jailbreakan..
Aplikacije koje se nedaju obrisati su one crne na prilozenim slikama. No sad se uspjela obrisati samo pošta.. Druge dvije ne.. Kaze ponovo ju je skinula pa obrisala.. S tim da ju dva dana nije uspjela obrisati..
28.11.2016 | 01:24
Ovo se odnoslo na saintov komentar jer tvoja izjava da apple id nije bitan za brisanje app-a je potpuno tocna. With all due respect, na tragu je za rijesenje, ali obrazlozenje problema mu je potpuno krivo.

Problem je nastao jer je app u pitanju corruptan (najvjerojatnije ko sto saint kaze tijekom updatea, ali moze biti i neki drugi razlog, npr. iskopcan USB dok je app syncan iz iTunesa). Rijesenje je prvo popraviti app i onda ga mozes izbrisati. Probaj downloadati taj app (ili te appove, ako sam dobro skuzio vise ih je) u iTunes na kompu i onda ih ponovno syncaj na telefon. To sto kazes da app vise ne postoji u AppStoreu nema nikakve veze, ako stvarno znas Apple ID na kojem je app kupljen, uvijek ga mozes redownloadati iz Purchased, i direkt na telefonu i u iTunes-u na kompu, bez obzira sto je app povucen iz AppStorea.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 21 minuta
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO