Nemogu obrisati aplikacije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nemogu obrisati aplikacije

25.11.2016 | 19:03
Bok,
Postavljam pitanje za frendicu koja ima iphone 4s i zeli obrisati neke aplikacije i neda joj. Ne pojavljuje se x niti ih nema u postavkama kada ih zeli na taj nacin obrisati.. Kako da ih makne? Postavila sam sliku da imate viziju

Hvala!

IMG_6088.JPG
25.11.2016 | 19:04
Restart nije pomogao
25.11.2016 | 20:38
Pod restrikcijama je zabranjeno brisanje aplikacija. Settings>General>Restrictions pa deleting apps mora biri ukljucen.
25.11.2016 | 20:40
Ove potamnjene nemre obrisat.
Al idem joj rec ovo sto si napisao
25.11.2016 | 20:42
Ne znam da li ima veze ID s kojeg je instalirana aplikacija. Mada ne bi trebao biti veze.
25.11.2016 | 20:50
Ovo potamnjene kao da su čekale instalaciju ili update i zato ih ne registrira. Evo ti dva linka koji će joj pomoć da sredi situaciju.
www.iphonefaq.org/archives/971489

www.igeeksblog.com/how-to-fix-unable-to-delete-apps-on-iphone/
25.11.2016 | 21:05
damy. kaže:
Bok,
Postavljam pitanje za frendicu koja ima iphone 4s i zeli obrisati neke aplikacije i neda joj. Ne pojavljuje se x niti ih nema u postavkama kada ih zeli na taj nacin obrisati.. Kako da ih makne? Postavila sam sliku da imate viziju

Hvala!

IMG_6088.JPG

Probaj postavke-opcenito-resetiranje-resetiraj raspored pocetnog zaslona
26.11.2016 | 13:33
Kloba kaže:
Ovo potamnjene kao da su čekale instalaciju ili update i zato ih ne registrira. Evo ti dva linka koji će joj pomoć da sredi situaciju.

Tenks... Prosljeđujem pa javim jel bilo rezultata...
26.11.2016 | 13:33
big_mac kaže:
damy. kaže:
Bok,

Hvala!

IMG_6088.JPG

Probaj postavke-opcenito-resetiranje-resetiraj raspored pocetnog zaslona

Moze i to ćemo probat...
26.11.2016 | 16:07
zabac kaže:
Ne znam da li ima veze ID s kojeg je instalirana aplikacija. Mada ne bi trebao biti veze.

Kak mislis ID?
26.11.2016 | 16:19
damy. kaže:
Kloba kaže:

Tenks... Prosljeđujem pa javim jel bilo rezultata...

Stvar je u tome sto jedne aplikacije na storeu vise nema...
Palo je i meni na pamet pokusat je oper skinut pa obrisat, al eto.. Nema je..
26.11.2016 | 16:49
damy. kaže:
zabac kaže:

Kak mislis ID?

Lupetam bez veze. Ne trebaš biti upogiran sa jednim ID-em, da bi obrisao app koji je instaliran s drugom ID-em.
26.11.2016 | 17:57
zabac kaže:
damy. kaže:
zabac kaže:

Kak mislis ID?

Lupetam bez veze. Ne trebaš biti upogiran sa jednim ID-em, da bi obrisao app koji je instaliran s drugom ID-em.

A da...
Ma najbolje da vrati na tvornicke ali to je glupo zbog toga radit..
Kaze da je sve zivo probala..
Jedan decko je poslao tu dva linka, i veli opet ih nemoze obrisat. Meni je to nevjerojatno...
Kaj napravit... ?
26.11.2016 | 19:10
Mozes probat sakrit te aplikacije a kako to napravit pogledaj u ovom videu od
11:20
youtu.be/FJJJw2X8vJY
26.11.2016 | 21:30
A da ih izbrišeš kroz iTunes?
26.11.2016 | 21:44
Nece moci,sigurno su skinute sa drugog ID,restore jedino pomaze ako ne zna taj drugi ID i Pass
27.11.2016 | 11:51
iAnte kaže:

Kaze da nezna kak obrisat prek itunesa... :/ .. Nedaje nikakvu opciju brisanja...
27.11.2016 | 11:51
saint kaže:
Nece moci,sigurno su skinute sa drugog ID,restore jedino pomaze ako ne zna taj drugi ID i Pass

Reci cu joj, sigurno zna, mamin je mob..
27.11.2016 | 11:52
big_mac kaže:
Mozes probat sakrit te aplikacije a kako to napravit pogledaj u ovom videu od
11:20
youtu.be/FJJJw2X8vJY

Ako nista me uspije , savjetovat cu joj to..
27.11.2016 | 12:14
saint kaže:

Neznam dal bi to imalo kakve veze cak... Bez obzira s kojeg je ID skinuta ,ona se mora moc pobrisat sa iphonea...
27.11.2016 | 14:46
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update
27.11.2016 | 16:06
saint kaže:
Nisi u pravu,ako skines app sa jednog ID i onda se logujes s drugim prilikom update aplikacija zakuje i bude siva.Nema teorije da je obrises ni zaustavis update

Nisam to znala... Mislila sam da to nema veze...
27.11.2016 | 16:46
saint kaže:

Znaci treba se ulogirat sa id-em s kojim je skinula te aplikacije?
27.11.2016 | 17:06
Ista aplikacija drukcije izgleda..
To su stare verzije app koje vise ne postoje..
Novi app se bez problema brise, stari ne.
IMG_6109.JPG

Dali vrijedi ulogirat se sa ID-em s kojim je app skinuta? Sta onda?
27.11.2016 | 17:09
Logujes se s tim ID i obrises app bez problema.
27.11.2016 | 18:08
saint kaže:
Logujes se s tim ID i obrises app bez problema.

Kaze da je probala, neide...
Ovo sad vec izgleda ne izvedivo
27.11.2016 | 18:25
damy. kaže:
iAnte kaže:

Kaze da nezna kak obrisat prek itunesa... :/ .. Nedaje nikakvu opciju brisanja...

Ne zna kako obrisati aplikacije kroz itunes ili itunes "nedaje" opciju brisanja?
Velika razlika.
27.11.2016 | 18:39
saint kaže:

A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.

Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.
27.11.2016 | 19:02
songoku kaže:
saint kaže:

A otkud ti ova informacija? Ako ti se desilo nesto slicno ovome sto opisujes, to je nekakav bug, a definitivno ne typical behavior. Ako ti se to ucestalo dogadja, mozes nazvati AppleCare, prijaviti bug, poslati im dumpove da istraze i isprave (ako uopce uspiju ponoviti taj bug na njihovim uredjajima).
Inace kad radis update aplikacije koja je kupljena sa drugim Apple ID-om od trenutno logiranog u AppStore, pitat ce te user i pass tog drugog Apple ID-a i nakon unosa normalno updateati app. A ukoliko imas ukljucen automatski download za update na tom accountu i iPhone je jos uvijek authorised za taj account, nece te niti to pitati, nego ce odmah updateati app.

Ovo sto ti opisujes mi vise djeluje kao nesto sto bi moglo biti uzrokovano raznim jailbreak tweakovima i crackanim aplikacijama.

Dali se ovaj odgovor odnosi na sainta ili mene?
Jer ja opisujem problem kroz temu..
Evo javila mi je frendica da se jedna aplikacija uspjela obrisati, ali samo zato sto postoji u app storeu...
Ove dvije druge ne postoje, i sad se nedaju obrisati..
Mob nije nikad jailbreakan..
Aplikacije koje se nedaju obrisati su one crne na prilozenim slikama. No sad se uspjela obrisati samo pošta.. Druge dvije ne.. Kaze ponovo ju je skinula pa obrisala.. S tim da ju dva dana nije uspjela obrisati..
28.11.2016 | 01:24
Ovo se odnoslo na saintov komentar jer tvoja izjava da apple id nije bitan za brisanje app-a je potpuno tocna. With all due respect, na tragu je za rijesenje, ali obrazlozenje problema mu je potpuno krivo.

Problem je nastao jer je app u pitanju corruptan (najvjerojatnije ko sto saint kaze tijekom updatea, ali moze biti i neki drugi razlog, npr. iskopcan USB dok je app syncan iz iTunesa). Rijesenje je prvo popraviti app i onda ga mozes izbrisati. Probaj downloadati taj app (ili te appove, ako sam dobro skuzio vise ih je) u iTunes na kompu i onda ih ponovno syncaj na telefon. To sto kazes da app vise ne postoji u AppStoreu nema nikakve veze, ako stvarno znas Apple ID na kojem je app kupljen, uvijek ga mozes redownloadati iz Purchased, i direkt na telefonu i u iTunes-u na kompu, bez obzira sto je app povucen iz AppStorea.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 5 sati
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Anonimci (396)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi