iPhone 5 Agram servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 Agram servis

21.03.2014 | 14:33
....
24.03.2014 | 21:35
Kako si na kraju prošao?

Meni su bez problema zamjenili Iphone 5.
25.03.2014 | 22:10
....
26.03.2014 | 13:14
....
26.03.2014 | 13:17
A ne bi trebalo..
26.03.2014 | 13:23
....
27.03.2014 | 15:30
....
27.03.2014 | 16:04
Radio sam u servisu IT opreme i teško da se može pobiti nalaz servisera kad ustanovi da je oxidiralo nešto. Ja bi ih tražio slike po kojima se vidi da je oksidirao i neka ti definiraju od čega je oksidirao jer znam da to mogu (voda, kava, kola, vino (bijelo/crno), mlijeko itd...). Ali time "priznaješ" da je oksidirao. Tvoja riječ protiv njihove s tim da ti imaš riječ oni imaju dokaz. Ne optužujem te, nego sam govorim kako je. Eventualno odnijeti uređaj u neki drugi servis ali vjerujem da njima ipak onda plaćaš dio servisa

Ili im tupi i plači da nisi tako bezosjećajan prema uređaju koji si tako masno platio pa da ga ostavljaš blizu vlage/vode, da ne paziš na njega pošto je totalno nov. Ja svoj sam držao dvjema rukama prvih 10 dana dok nisam stigao povjerenje. Možda je i meni mogao oksidirati od silnog znojenja da mi ne ispadne iz ruku malo šale na kraju
27.03.2014 | 16:08
....
27.03.2014 | 16:28
Nadam se da nisu tako aljkavi da su ga oni necim osvjezili pa sad tvrde da si ti taj a ne oni. Frustrirajuce a nije ni moj mob u pitanju.
27.03.2014 | 16:50
.....
27.03.2014 | 19:22
Jel moguće? Moguće je, al stvarno se nadam da ćete naći neko rješenje, iskreno se nadam. Ako su imalo profesionalni trebali bi priznat grešku, kompenzirati te toliko da ne trubiš o njihovom servisu kako su nestručni. Očekuj najgore, nadaj se boljem.
27.03.2014 | 19:23
....
28.03.2014 | 08:15
Svakako javi rasplet situacije.
28.03.2014 | 08:48
Ako su ga pod tim uvjetima zaprimili onda ne vidim zašto ga ne bi dobio natrag kakvog si ga predao. Oboružaj se strpljenjem, živcima, razumom i ne trči na prvu. Posjetio bih gospođu u VIPu, zatražio njeno imeprezime, popisao tijek događaja, pripremio se na pismenu žalbu. As said, očekuj najgore.. držim fige
13.04.2014 | 10:03
Mozda je OT ali imam pitanje, vec mi danima prekidac za mute radi pa ne radi, uglavnom vise neradi nego sto radi. Dali to direktno spada pod garanciju jer nema mehanckih ostecenja ili se moram brinuti zbog lesinara u servisu?
Hvala unaprijed
13.04.2014 | 18:45
Nosi to odma na garanciju. Ili ce ti to popravit ili ces dobit novi mob.
11.07.2014 | 12:40
Pozdrav, konacno sam odnio iP 5s u servis i sad mi nakon 10 dana javljaju da mi ne priznaju garanciju zbog "mehanickih ostecenja" ?? Ok, iphone ima nekih ostecenja sa strane i malo je udubljen sa jedne strane ali zaista malo i zbog tog mi odbijaju i nude popravak za samo 2299 kn! Skoro dzabe! Imam li kakvu opciju sada?
Molim za savjet i pomoc!
Unaprijed zahvalan, blizim korisnicima jabucnjaka placam pivo gemist cevape
11.07.2014 | 12:51
....
11.07.2014 | 12:59
The_Cleric kaže:
Pozdrav, konacno sam odnio iP 5s u servis i sad mi nakon 10 dana javljaju da mi ne priznaju garanciju zbog "mehanickih ostecenja" ?? Ok, iphone ima nekih ostecenja sa strane i malo je udubljen sa jedne strane ali zaista malo i zbog tog mi odbijaju i nude popravak za samo 2299 kn! Skoro dzabe! Imam li kakvu opciju sada?
Molim za savjet i pomoc!
Unaprijed zahvalan, blizim korisnicima jabucnjaka placam pivo gemist cevape

Možeš pisat žalbu Agramservisu i tražit pojašnjenje tog odgovora. I tražit da ti uvaže garanciju. Ali ako su oni utvrdili da je taj problem nastao mehaničkim oštećenjem, to ti garancija ne pokriva.

Jedino te može spasit ako su oni bili lijeni pa napisali da je mehaničko oštećenje a da uopće nisu provjerili.

A sad, ti najbolje znaš kad je i kako taj prekidač prestao raditi.
11.07.2014 | 13:11
Hvala vam na odgovorima. Ostecenja nedvojbeno postoje. Mobitel je pao par puta i nastale su ogrebotine i to famozno udubljenje koje nije ni blizu prekidaca za zvuk. Da bi 1-2 mjeseca nakon pada prekidac poceo pomalo stekati a onda i totalno riknuo. Ne trazim ni novi tj refrubished vec samo popravak ali to kao mogu samo uz onu simbolicnu naknadu od 2300 kn. Probat cu se jos zalit. Hvala hos jednom i svaki savjet je dobrodosao. Ako nista drugo bar da pojedemo cevape i popijemo pivo
11.07.2014 | 13:17
Piši žalbu, nemaš što izgubiti. Iz mog iskustva, nekad i pomogne.
Nemam pojma kako ti servisi funkcioniraju, ali bilo bi mi logično da su otvorili mob i slikali oštećenja i da ti mogu jasno pokazati i dokazati svoje tvrdnje.
Ako ne mogu onda bi ja tražio uvažavanje garancije.
11.07.2014 | 14:34
Napisah jedno lijepo dugacko i pristojno pismo na cijem kraju sam se sjetio inspektorata, potrosackih prava te zastitite istih i nla bla bla pa sad jedva cekam odgovor.
11.07.2014 | 15:49
The_Cleric kaže:
Napisah jedno lijepo dugacko i pristojno pismo na cijem kraju sam se sjetio inspektorata, potrosackih prava te zastitite istih i nla bla bla pa sad jedva cekam odgovor.

Obavezni nam javi rezultate da vidimo epilog, mada po meni su ucinkovitija kraca, malo manje pristojna pisma
11.07.2014 | 15:52
Bez brige, javit cu jer smatram da je ovo j....nje u mozak!
11.07.2014 | 22:10
....
12.07.2014 | 05:46
Ja sam imao isto problema s govnima, i kad im je moja odvjetnica poslala pismo sve je išlo. Ali isključivo preko operatora i Apple. Meni je Iphon imao ko fol dodira s vodom. Samo gas popustit će.
12.07.2014 | 11:03
Hvala na savjetima i pomoci. Nije sad toliko stvar u tom prekidacu koliko me smeta njihovo nonsalantno ponasanje. Oni meni kazu da je uzrok kvara, pazite ovo, MOZDA to sto je ogreban i malo udubljen. MOZDA??? Wtf ? Pa daj ga otvorite i postavite dijagnozu i recite mi, "to je uzrok" a ne ovako mozda. Kao da smo na buvljaku pa mozda radi ili mozda nesto ne radi. Svakako cu jos pisati posvuda cisto sad da ih zajebavam ako vec nemogu nista postici. Ja smatram da netrazim nista na sto nemam pravo a sad cemo vidjeti sto ce biti dalje. Nastavak slijedi...
Pozz od Clerica
16.07.2014 | 10:00
Nakon par mail-ova oni se drze copy/ paste odgovorima u kojima stoji kako nazalost, nemogu mi pomoc jer nazalost politika Apple-a ne dozvoljava zamjenu ostecenih uredaja i nazalost nemogu mi pomoci i nazalost jako im je kao zao. Rekli su mi toliko puta nazalost da mi je doslo da ih posaljem znate vec kud.
E sad, ja sam se kao zainatio pa bih htio istjerati ovo do kraja.
Sljedeci korak je da se obratim Apple-u sto cu i uciniti pa cemo vidjeti sto dalje iako mislim da necu nista postici, bar cu probati. Ako imate jos koji savjet dobrodosao je.
Pozz od Clerica sa plaze.
Bar sam na godisnjem pa se manje sekiram oko toga
16.07.2014 | 10:24
Ne trebaš se ništa obraćat appleu.

Apple nije taj od kojeg si kupio i apple nije taj koji ti daje garanciju. Provjeri malo zakon o zaštiti potrošača i vidi koje ti se opcije nude.

Vidi i tu:
potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12488
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 44 minuta
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO