iPhone 5 i zveckanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 i zveckanje

08.02.2013 | 09:51
Ajmo vi koji imate 5-ice..........naime prilikom držanja iPhona s bilo kojom rukom i lupkanjem kaziprsta iza po jabuci se čuje zveckanje,ajd nek netko proba da vidim dal je samo kod mene tak ili je to nekaj kaj nebi trebalo biti,nije nikad padao ni ništa slično.....
tnx
08.02.2013 | 10:17
Ima već takva tema. Ista stvar je i kod iPhone 4 i 4s. Ako se ne varam na tom dijelu uređaja je smješten žiroskop koji proizvodi zveckanje prilikom lupkanja. Uglavnom nema razloga za brigu. Sasvim normalna pojava.
08.02.2013 | 10:39
Na iPhone 5 zvecka power tipka gore desno.

Najbolja provjera je da tu tipku držiš jednim prstom, te onda protreseš mobitel.
Ako zvecka kada ne držiš prst na toj tipci, a ne zvecka kada držiš, onda znaš da je do te tipke.
08.02.2013 | 10:43
Zvecka i dalje.....
Sad sam probao ženinu 4-orku i apsolutno se ništa ne čuje................
08.02.2013 | 12:10
normalna stvar, sve petice zveckaju jer moraju zveckat,elektronički sklop u samom hardwareu, neznan što je to čudno i što se se opterečujete s tim.
08.02.2013 | 12:23
vrda08 kaže:
normalna stvar, sve petice zveckaju jer moraju zveckat,elektronički sklop u samom hardwareu, neznan što je to čudno i što se se opterečujete s tim.

Tebi je normalno da elektronski sklopovi zveckaju?
08.02.2013 | 12:42
Stvar je u tome da to nije greška, focus/objektiv kamere mora imati taj zračni međuprostor kada dolazi do zumiranja leće i ako dolazi do kuckanja po mobitelu on se pomiće jer mora biti fleksibilan da bi obavljao svoju funkciju,zvuk "zveckanja" je razultat tog kretanja. Zveckanje se mora čuti i možete biti sigurni da vam mobitel radi perfektno. Ponavljam nije to nikakav kvar.
08.02.2013 | 12:53
moj ne zvecka. da nije on u kvaru ako treba zveckati.
08.02.2013 | 13:18
Provjeri kameru, focus, makro i video stabilizator.
08.02.2013 | 13:26
Nisam primjetio da nesto ne radi,sve radi perfektno .............samo to zveckanje po meni nebi smjelo biti.............nemam pojma ali zvecka...........
08.02.2013 | 14:45
nista ako zvecka pokloni ga bebi nekoj, nek zvecka s njim. nismo ni znali koje sve funkcije moze imati iphone5.
08.02.2013 | 14:54
A šta ako zvecka dok mi netko priča? Ovo nije zajebancija.

Fakat mi se nekad u razgovoru čuje to iritantno zveckanje, ono isto ko kad lupkaš poleđinu.
08.02.2013 | 15:07
Moj ne zvecka... Jel bi trebao zveckati?
08.02.2013 | 16:10
Definitvno ti je u kvaru, moraš brzo u servis!
Svi ajfoni moraju zveckat i to je normalno, dok drugi uređaji nemoraju i za njih je to normalno.

Stvar je vrlo jednostavna, negdje je normalno i normalno a i nenormalno.
08.02.2013 | 16:43
ajfon ti je ko i srce, dok ga cujes kako kuca (zvecka) u redu je , cim ne kuca(zvecka) znaj da je gotovo.
08.02.2013 | 18:49
Svaki zvecka. Ako ti ne zvecka onda je pokvareni. Zveckao 4G, a zvecka i petica.
Danas sam se dočepao u T-Comu jedne i na kraju VIP treba razoriti.
09.02.2013 | 11:28
Od susjeda isto zvecka,od dva frenda ne zvecka apsolutno ništa.....ništa se ne cuje..........nije da mi smeta jer ga ne lupam s prstom po zadnjici da bi mi toliko išlo na živce........ali zvecka......samo sam primjetio pa da to podijelim s vama i vidim u čemu je stvar.........vjerujem da nije nekakav big deal problem al eto................
20.02.2013 | 17:14
U iPhoneu može svašta zveckati, ali žiroskop sigurno nije jedna od tih stvari
20.02.2013 | 18:36
Ja bi se zabrinuo ako ne zvecka!
21.02.2013 | 08:16
To je feature, nešto kao Willy Wonka i zlatna čokolada
21.02.2013 | 10:03
moj 4s ne zvecka ni malo, dobro sam ga protresao sad u svim smjerovima i - mrtav ladan
21.02.2013 | 12:19
Ha, ha, pa nije iPhone zvono da ga treseš. Prisloni ga na uho, prstima drži tpke i onda lagano tuckaj po staklu, prednjem ili zadnjem, onda možda i provecka
21.02.2013 | 14:56
Od deset 5-ica kaj sam imao u rukama zvecka njih osam
14.06.2013 | 17:41
Od danas i moja petica zvecka nažalost !
14.06.2013 | 20:39
Možda je to neki tajni feature. Ma ionako mu je cijena kikiriki. Valjda se Apple-u mora platit 10 000kn za uređaj, a da ne zvecka. Sve do te cifra je očito njima normalno.

Mobiteli u klasi Androida koje su smeće smeća, nemaju takvih idiotarija. Pomiri se s tim ili zaobiđi u širokom luku. Ako se dobro sjećam meni je svaki zveckao počevši od 4-ke pa sve do 5-ice. A imao sam ih sve skup 5 komada.
15.06.2013 | 02:50
A kako zvecka? Onako sam od sebe počne zveckat ili kad ga lupkaš dok je prislonjen na uho?
Da li zbog tog zveckanja ne možeš normalno obavljati razgovore? Jel imaš kakvih problema s njegovom funkcionalnošću ili sve radi kako treba, nego eto malo zvecka?
15.06.2013 | 10:38
Dajte molim vas, svaki zvecka! Moj 4G i 5G zveckaju. Lagano s prstom kucnite po zadnjoj na vrhu i u sredini i čuti će se zveckanje. Drugo zveckanje je od leće koja je pokretna (kod mene je i ima "lufta" oko 0,2mm - procjena).
15.06.2013 | 11:31
JOHN kaže:
Možda je to neki tajni feature. Ma ionako mu je cijena kikiriki. Valjda se Apple-u mora platit 10 000kn za uređaj, a da ne zvecka. Sve do te cifra je očito njima normalno.

Čemu ovo pretjerivanje s cijenom? To što neki naši operatori nabijaju cijenu jer ne žele prodavati otključane iPhone već samo s ugovorom nije kriv ni Apple ni sam iPhone koji zvecka

Mobiteli u klasi Androida koje su smeće smeća, nemaju takvih idiotarija. Pomiri se s tim ili zaobiđi u širokom luku. Ako se dobro sjećam meni je svaki zveckao počevši od 4-ke pa sve do 5-ice. A imao sam ih sve skup 5 komada.

Definitivno ti mobiteli u klasi Androida nemaju takvih idiotarija, ne zveckaju, već škripe Ma daj molim te.. Ja se družim s iPhoneima od 3G pa sve do 5 i nikad nisam imao problema pa makar i zveckali kad ih lupkam prstom. No, kak bi reko naš narod, nije žvaka za seljaka...
16.06.2013 | 12:24
Mene to zveckanje ne smeta jer ipak ne uzimam iphone u ruke da ga lupkam, a i navikao sam se da zvecka što se u pravilu rijetko događa. Kod ajfona me smeta jedino kad se to iritantno zveckanje čuje prilikom razgovora.

Mobitel u ruke ne uzimam u namjeri da ga drobim stiskanjem pa Android ktome nema nedostataka po pitanju zveckanja i škripanja, a razlika u prodajnoj cijeni je golema, a u proizvodnji vjerojatno ista. I malo je nakaradno da se to nemože riješit bar u 4S i 5 kad se to več registriralo kao problem u 4-ci. Čista inertnost. Zašto bi išta mijenjali kad se dobro prodaje!
16.06.2013 | 13:43
Kakve su to gluposti? Kod Androida se prelazi preko ogromnih mana pod izgovorom "pa to ti je Android", a kod iOS-a se traži dlaka u jajetu pod izgovormo "pa to ti je Apple"!
Ako ti ne paše telefon, koji si ga klinac kupovao? Prodaj ge (misli da ćeš i zaraditi) i kupi "nezveckajući" android, umjesto da žuć proljevaš i uvjeravaš druge kako je iPhone ovo, iPhone ono. Ja se nisam prijavio na Android forum i tamo solio pamet nekome kako je iOS superiorniji od Androida.
Narod isto veli da ne ide seljačka noga u bečku cipelu.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 minuta
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO