Remote desktop
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Remote desktop

20.05.2012 | 18:46
Imam racunovodstveni program koji radi samo na windowsima.
Kad sam izvan ureda dobro bi mi doslo da pogledam stanje na skladistu ili napravim ponudu. IPad je zgodna igracka za vucaranje sa sobom. Kad bih ga mogao spojiti na taj racunovodstveni program bio bi to pun pogodak.
Proveo sam dosta vremena istrazivajuci koji bi remote sw za tu namjenu bio najbolji. Ima toliko toga da je prava zbrka i teska nedoumica.

Imate li kakva iskustva i preporuke za remote spajanje sa iPada na Windows XP preko wi-fi ili 3g?
20.05.2012 | 19:07
Svojedobno sam isto tako razmatrao problematiku remote pristupa racunalima u mom okruzenju te nakon dugo premisljanja odabrao sam slijedece aplikacije:

- iSSH za pristup linux/unix/osx pa i samom iPadu putem ssh terminala te remote control putem VNC clienta koji je ugradjen.
- iTap sam izabrao kao najbolji RDP client zapristup Windowsima i njihovim Remote desktop terminal service-sima
- Team viewer HD (za iPad) koji je besplatan za pristup racunalima sa TeamViewer-om

Eto to je moj odabir. Mozda ti pomogne
20.05.2012 | 21:42
Ja koristim samo TeamViewer. Odličan program sa dosta opcije, i ono bitno - besplatan je! Također je bitno da ti je udaljeno računalo dostupno i prije samog logiranja u windowse!

Registriraš se na stranicama od team viewera, i s tim računom povežeš sve kompove koje imaš, i ukoliko su na net-u, svi će ti biti dostupni.
A brzina ovisi o postavkama i brzini interneta...
21.05.2012 | 12:22
Probao sam Teamviewer. Radi solidno s obzirom kakve su brzine kod nas.

jmirakul-> kad usporedis brzinu Teamviewer i iTap, kakva je razlika u brzini?
iTap se hvali da je najmanje duplo brzi od prvog sljedeceg konkurenta. Koliko tu ima istine?

U proucavanju remote pristupa naisao sam i na veliki broj Splashtop korisnika. Ima tko iskustva s njime?
22.05.2012 | 00:28
H2O kaže:
.....
jmirakul-> kad usporedis brzinu Teamviewer i iTap, kakva je razlika u brzini?
iTap se hvali da je najmanje duplo brzi od prvog sljedeceg konkurenta. Koliko tu ima istine?

Tesko je reci, mislim da rade podjednako brzo. iTap od ostalih izdvajaju ostali feature-i koje posjeduje.
22.05.2012 | 17:24
Koristim Splashtop remote na Imacu i Ipadu 3, preporucam, cijena nekih sitnih 5-6 dolara, a radi jako dobro. Neces pozalit, relativno s malim vremenskim odmakom ovisno o brzini mreze. Koristim Vip 3g i sve radi normalno.( recimo pisem u wordu na imacu preko ipada) .
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 17 minuta
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.44 Seconds

Provided by iJoomla SEO