Konačno new iPad/ iPad 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Konačno new iPad/ iPad 3

28.02.2012 | 19:51
07.03. iPad 3 u SFu. Pa da i to vidimo
28.02.2012 | 22:12

gizmodo.com/5888983/apple-will-announce-...rch-7th?popular=true

bar je i sluzbeno potvrdjeno da je prezentacija taj dan
28.02.2012 | 23:28
Jos malo informacija,pozivnice poslane.

news.cnet.com/8301-27076_3-57386307-248/...ipad-event/?ttag=fbw
29.02.2012 | 01:06
Jos kad bi i neki live stream uletio...
29.02.2012 | 01:46
ovako na brzinu... ne vidim home button!
mozda je ipad okrenuti vertikalno, ali eto. prvi dojam.
29.02.2012 | 03:15
kinsif kaže:
ovako na brzinu... ne vidim home button!

Zato jer ga nema, nit ce ga bit
29.02.2012 | 09:29
@tetanus - Ne vjerujem da će ga izbaciti iz ovoga modela, možda iz sljedećega.
29.02.2012 | 13:51
NenadX kaže:
Ja bi vise volio da dijeli dizajn s iPhoneom4, a ne s iPhoneom2, ali nisu me nista pitali...
Dvojku sam preskocio, pa ce meni trojka biti veci skok nego vama koji imate dvojke.

...ja sam preskočio jedinicu i dvojku. I sad planiram kupiti (konačno) trojku. Možete misliti kakvo je tek kod mene išćekivanje!!?!!

...pa ak ima neka dobra duša da dolazi od preko bare...

Ak ne, čekamo izlazak u Austriji, jer je pitanje kada će se naši reselleri naći na karti dostupnosti...
29.02.2012 | 14:16
Tony.Soprano kaže:

Zivi bili pa vidjeli, al ja bi stvarno volio da taj gumb nestane na iPadu i naravno na iPhonu. Zapravo ni sada ne sluzi nicemu, sve mozes odradit bez njega i to puno brzi elegantniji nacin.
Jos par dana pa cemo saznat iz prve ruke
29.02.2012 | 14:48
Evo ga novi iPad

29.02.2012 | 23:35
tetanus kaže:
Tony.Soprano kaže:

Zivi bili pa vidjeli, al ja bi stvarno volio da taj gumb nestane na iPadu i naravno na iPhonu. Zapravo ni sada ne sluzi nicemu, sve mozes odradit bez njega i to puno brzi elegantniji nacin.

Kako ces raditi screenshot bez gumba? Naravno da bude neki trik.
29.02.2012 | 23:41
Promaknuo mi screenshot
01.03.2012 | 10:52
Nemrem dočetak predstavljanje

Nadam se da ce bit neki dobar live streaming feedback

Frend ide u Las Vegas u 4-tom mj. pa ce ga od tamo dofurat
01.03.2012 | 11:33
Dobio sam informaciju da će iPad 3 u HR biti dostupan tek od lipnja, eto toliko da znate.. vidjet ćemo da li je to točno..
01.03.2012 | 13:17
mislim da je slika ipak u horizontali, razmak izmedju ikona mi se cini veci. u krajnjoj liniji, ocito je da ce biti ruba i ne znam sto bi dobili time da skinu home tipku. volio bi kpacitivno dugme koje moze prepoznati i poneki pokret a ne samo klik, recimo swipe lijevo desno za prebacivanje izmedju aplikacija, ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

bilo bi super kad bi ukratko predstavili iOS 6.
01.03.2012 | 13:48
kinsif kaže:
mislim da je slika ipak u horizontali, razmak izmedju ikona mi se cini veci. u krajnjoj liniji, ocito je da ce biti ruba i ne znam sto bi dobili time da skinu home tipku. volio bi kpacitivno dugme koje moze prepoznati i poneki pokret a ne samo klik, recimo swipe lijevo desno za prebacivanje izmedju aplikacija, ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

bilo bi super kad bi ukratko predstavili iOS 6.

Pa cijeli ekran prepoznaje pokret, to ti nije dosta?
01.03.2012 | 22:27
Pa cijeli ekran prepoznaje pokret, to ti nije dosta?

pa to sam i rekao

ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

misao je vise bila okrenuta iphoneu gdje je home tipka slaba karika, pogotovo nakon uvodjenja multitaskinga i duplog klika.
01.03.2012 | 22:46
Maloprije sam na Redmond Pie pročitao da će po svemu sudeći iPad 3 još uvijek imati Home tipku:

www.redmondpie.com/more-images-of-ipad-3...-have-a-home-button/

Treba se strpiti još par dana pa će sve biti jasno. Čini se da sam izgled iPada 3 neće biti puno drukčiji od iPada 2.
01.03.2012 | 23:20
Ocigledno je tako. Bas sam se poveselio da ce home tipka bit history, a sto se tice dizajna nemam nikakve zamjerke i ako bude isti kao i sadasnji iPad.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
03.03.2012 | 17:50
A kako bi bilo da ne bude iPad 3 već iPad 2 HD?
Mini nikako, tek možda u drugoj polovici godine.
03.03.2012 | 18:05
Ako je vjerovati glasnima, odnosno Michaelu Fonfara koji je navodno imao pristup listi iPadovim dodacima, novi iPad će se nazivati iPad HD, a ne iPad 3 kako se ranije nagađalo.

Dakle HD naziv iPad će imati radi visoko razlučivog zaslona od 2048 x 1536 piksela, a thehtechjournal navodi i quad-core A6 procesor, dok bi sam uređaj trebao podržavati 3G LTE i imao bi novu verziju operativnog sistema iOS 5.1.
03.03.2012 | 18:15
Nemojte se zamarati s takvim stvarima, bit će šta bude, uskoro ćemo sve vidjeti.

Sent from my iPad 2 using Tapatalk
06.03.2012 | 18:44
dal se sjecate,koliki je odmak od prezentacije do raspolozivosti tj. prodaje,za sad?
imam nekog gore za 2tj,pa bi odmah piknuo,ako se moze
06.03.2012 | 18:51
E to i mene zanima, također imam nekoga, bilo bi to jako lijepo, kad bi upiknuli odmah na početku nešto.
06.03.2012 | 19:29
Navodno 16.3 će biti dostupan za kupnju, tamo kod njih.
06.03.2012 | 22:06
ja bi volio vidjeti preview iOS-a 6. to bi moglo biti zabavno.
07.03.2012 | 14:03
u koliko h po nasem vremenu je event?+ako ce netko imati live stream,to bi bilo mrak:)
07.03.2012 | 14:38
Veceras u 19h

mislim da ce ovdje biti

live.gizmodo.com/
07.03.2012 | 15:12
@saint - da to sam još jučer i ja našao, mislim da će biti, nadam se..

A slučajno sada naletim na Apple Care za iPad, dolje link:

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=20462
07.03.2012 | 17:04
Ja u 18.30h gasim Minija i iMac-a, i ne palim noćas do 00:00.. a vi kako hoćete.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 39 minuta
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?