Konačno new iPad/ iPad 3
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Konačno new iPad/ iPad 3

28.02.2012 | 19:51
07.03. iPad 3 u SFu. Pa da i to vidimo
28.02.2012 | 22:12

gizmodo.com/5888983/apple-will-announce-...rch-7th?popular=true

bar je i sluzbeno potvrdjeno da je prezentacija taj dan
28.02.2012 | 23:28
Jos malo informacija,pozivnice poslane.

news.cnet.com/8301-27076_3-57386307-248/...ipad-event/?ttag=fbw
29.02.2012 | 01:06
Jos kad bi i neki live stream uletio...
29.02.2012 | 01:46
ovako na brzinu... ne vidim home button!
mozda je ipad okrenuti vertikalno, ali eto. prvi dojam.
29.02.2012 | 03:15
kinsif kaže:
ovako na brzinu... ne vidim home button!

Zato jer ga nema, nit ce ga bit
29.02.2012 | 09:29
@tetanus - Ne vjerujem da će ga izbaciti iz ovoga modela, možda iz sljedećega.
29.02.2012 | 13:51
NenadX kaže:
Ja bi vise volio da dijeli dizajn s iPhoneom4, a ne s iPhoneom2, ali nisu me nista pitali...
Dvojku sam preskocio, pa ce meni trojka biti veci skok nego vama koji imate dvojke.

...ja sam preskočio jedinicu i dvojku. I sad planiram kupiti (konačno) trojku. Možete misliti kakvo je tek kod mene išćekivanje!!?!!

...pa ak ima neka dobra duša da dolazi od preko bare...

Ak ne, čekamo izlazak u Austriji, jer je pitanje kada će se naši reselleri naći na karti dostupnosti...
29.02.2012 | 14:16
Tony.Soprano kaže:

Zivi bili pa vidjeli, al ja bi stvarno volio da taj gumb nestane na iPadu i naravno na iPhonu. Zapravo ni sada ne sluzi nicemu, sve mozes odradit bez njega i to puno brzi elegantniji nacin.
Jos par dana pa cemo saznat iz prve ruke
29.02.2012 | 14:48
Evo ga novi iPad

29.02.2012 | 23:35
tetanus kaže:
Tony.Soprano kaže:

Zivi bili pa vidjeli, al ja bi stvarno volio da taj gumb nestane na iPadu i naravno na iPhonu. Zapravo ni sada ne sluzi nicemu, sve mozes odradit bez njega i to puno brzi elegantniji nacin.

Kako ces raditi screenshot bez gumba? Naravno da bude neki trik.
29.02.2012 | 23:41
Promaknuo mi screenshot
01.03.2012 | 10:52
Nemrem dočetak predstavljanje

Nadam se da ce bit neki dobar live streaming feedback

Frend ide u Las Vegas u 4-tom mj. pa ce ga od tamo dofurat
01.03.2012 | 11:33
Dobio sam informaciju da će iPad 3 u HR biti dostupan tek od lipnja, eto toliko da znate.. vidjet ćemo da li je to točno..
01.03.2012 | 13:17
mislim da je slika ipak u horizontali, razmak izmedju ikona mi se cini veci. u krajnjoj liniji, ocito je da ce biti ruba i ne znam sto bi dobili time da skinu home tipku. volio bi kpacitivno dugme koje moze prepoznati i poneki pokret a ne samo klik, recimo swipe lijevo desno za prebacivanje izmedju aplikacija, ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

bilo bi super kad bi ukratko predstavili iOS 6.
01.03.2012 | 13:48
kinsif kaže:
mislim da je slika ipak u horizontali, razmak izmedju ikona mi se cini veci. u krajnjoj liniji, ocito je da ce biti ruba i ne znam sto bi dobili time da skinu home tipku. volio bi kpacitivno dugme koje moze prepoznati i poneki pokret a ne samo klik, recimo swipe lijevo desno za prebacivanje izmedju aplikacija, ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

bilo bi super kad bi ukratko predstavili iOS 6.

Pa cijeli ekran prepoznaje pokret, to ti nije dosta?
01.03.2012 | 22:27
Pa cijeli ekran prepoznaje pokret, to ti nije dosta?

pa to sam i rekao

ali mislim da cemo to vidjeti prije na iphoneu nego na ipadu gdje to i nije od neke koristi obzirom na multitouch geste.

misao je vise bila okrenuta iphoneu gdje je home tipka slaba karika, pogotovo nakon uvodjenja multitaskinga i duplog klika.
01.03.2012 | 22:46
Maloprije sam na Redmond Pie pročitao da će po svemu sudeći iPad 3 još uvijek imati Home tipku:

www.redmondpie.com/more-images-of-ipad-3...-have-a-home-button/

Treba se strpiti još par dana pa će sve biti jasno. Čini se da sam izgled iPada 3 neće biti puno drukčiji od iPada 2.
01.03.2012 | 23:20
Ocigledno je tako. Bas sam se poveselio da ce home tipka bit history, a sto se tice dizajna nemam nikakve zamjerke i ako bude isti kao i sadasnji iPad.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
03.03.2012 | 17:50
A kako bi bilo da ne bude iPad 3 već iPad 2 HD?
Mini nikako, tek možda u drugoj polovici godine.
03.03.2012 | 18:05
Ako je vjerovati glasnima, odnosno Michaelu Fonfara koji je navodno imao pristup listi iPadovim dodacima, novi iPad će se nazivati iPad HD, a ne iPad 3 kako se ranije nagađalo.

Dakle HD naziv iPad će imati radi visoko razlučivog zaslona od 2048 x 1536 piksela, a thehtechjournal navodi i quad-core A6 procesor, dok bi sam uređaj trebao podržavati 3G LTE i imao bi novu verziju operativnog sistema iOS 5.1.
03.03.2012 | 18:15
Nemojte se zamarati s takvim stvarima, bit će šta bude, uskoro ćemo sve vidjeti.

Sent from my iPad 2 using Tapatalk
06.03.2012 | 18:44
dal se sjecate,koliki je odmak od prezentacije do raspolozivosti tj. prodaje,za sad?
imam nekog gore za 2tj,pa bi odmah piknuo,ako se moze
06.03.2012 | 18:51
E to i mene zanima, također imam nekoga, bilo bi to jako lijepo, kad bi upiknuli odmah na početku nešto.
06.03.2012 | 19:29
Navodno 16.3 će biti dostupan za kupnju, tamo kod njih.
06.03.2012 | 22:06
ja bi volio vidjeti preview iOS-a 6. to bi moglo biti zabavno.
07.03.2012 | 14:03
u koliko h po nasem vremenu je event?+ako ce netko imati live stream,to bi bilo mrak:)
07.03.2012 | 14:38
Veceras u 19h

mislim da ce ovdje biti

live.gizmodo.com/
07.03.2012 | 15:12
@saint - da to sam još jučer i ja našao, mislim da će biti, nadam se..

A slučajno sada naletim na Apple Care za iPad, dolje link:

www.iclarified.com/entry/index.php?enid=20462
07.03.2012 | 17:04
Ja u 18.30h gasim Minija i iMac-a, i ne palim noćas do 00:00.. a vi kako hoćete.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 41 minuta
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO