PRebacivanje videa i filmova na ipad2
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PRebacivanje videa i filmova na ipad2

02.09.2011 | 02:45
Posštovani jabučnjaci!
Molim vas pomoć jer sam novi ipad korisnik!
Na računalu imam puno snimljenih serija i filmova,uglanom domaćih.Neznam kako da ih konvertiram iu kojem formatu i kako da ih prebacim na iPad.Kada ih iz konvertiram svima se smanji memorija i vrijeme trajanja.Zašto?Koji konverter da koristim,a da mogu gledati pune filmove na ipadu kao na računalu??..?.

Hvala svima na pomoći i razumijevanju!MOLIM POMOZITE!
Andro
02.09.2011 | 10:01
Quick time player---save for web---iphone.
02.09.2011 | 11:50
handbrake
02.09.2011 | 13:25
Kupi Oplayer HD aplikaciju i ne trbaš nikakvu sinhronizaciju. Preko iTunes file sharing-a ubaciš .avi file i .srt sa istim imenom i imaš film sa prijevodom. Ako slučajno nešto ne štima sa našim znakovima onda imaš mogućnost promjene encodinga i to je to. Oplayer HD vrti sve moguće vrste video formata. Pozdrav
02.09.2011 | 13:47
Za konverziju najbolji ti je Air Video:

www.jabucnjak.hr/forum/ipad/60257-imam-n...koristiti.html#60259

Ako pak ti se ne da konvertirati onda probaj AVPlayer HD:

www.jabucnjak.hr/forum/ipad/60257-imam-n...koristiti.html#73539
02.09.2011 | 14:37
Evo recimo ja doma koristim Boxee. Free app koji strima filmove sa kompa na iPad. Radi savrseno. To je samo za scenarij kad si kuci i imas Wi-Fi. Nema problema sa formatima, netreba nista konvertirati itd itd.

Imam jos VLC, ali on je povucen sa app storea. I postoji jos app CineXPlayer samo to nisam stigao koristit jos kad su mi ova dva programa prije navedena dovoljna.
03.09.2011 | 03:47
Meni treba nešto jednostavno da sepuno ne zezam sa konvertiranjem jer imam filmove uglavnom u folderima,serije itd.molim nešto jednostavnije da samo prebacim filmove sa kompletnim folderima na iPad sa računala bez konvertiranja i da se čitaju naipadu svi video formatu!Molim vas novi samkorinik ipada!POMOZITE!hvala!
03.09.2011 | 08:32
Probaj AVplayerHD, ne treba konverziju jer čita gotovo sve videozapise ( i .mkv ). Komercijalan je, ali nije preskup.
03.09.2011 | 13:29
Daj nešto besplatno!!!
03.09.2011 | 14:56
A ja pisem kome? Ako si nov korisnik ne moras zato biti lijen. BOXEE, CineXPlayer. Besplatni. BOXEE koristi stream a u CineXPLayer ubacujes preko iTunesa bez ikakve konverzije, samo presnimis.

Kad ti ljudi predloze nesto, odi na app store ili google i provjeri jeli to to sto ti treba...
04.09.2011 | 14:47
Handbrake je ok jer mozes vise toga staviti i pustis preko noci.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 37 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds