ipad1 ili ipad2 za mrezno igranje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ipad1 ili ipad2 za mrezno igranje

06.04.2011 | 17:13
volio bi da kupim 4kom ipad za biznis imam igroteku pa bi hteo mrezno igrati ili ??

dali neko ima iskustva ili preporuka kako sto napraviti?
07.04.2011 | 00:13
ufff... mislim da ti to neće proći kao gaming platforma. poznajem neke zaista vrhunske gamere (pazi izraz)

ipad naprosto nije za neko "ozbiljno" gejmanje. osim toga preskupa igračka da bi "tamo neki klinci" to natezali po rukama. za cijenu tih ipad-a možeš kupiti duplo više xbox 360 konzola i/ili playstation 3 konzola.

ne znam, nekako mi se čini previše novaca za nešto što nije osmišljeno (prvobitno) kao gaming platforma + što je većina igara ono... "igrice za ubiti par minuta".
07.04.2011 | 01:21
ja se slazem da PSP ili Xbox je bolje resenje normalno to su konzole za igranje ideja o koristenu iPad kao konzola je zbog prostora i prakticnosti i normalno popuralnosti,
sto se tice CENE tu se bas i neslazem kad se izracuna da treba kupovati novi jacking da treba dvd pa memorije kad sporedim sa multi-touch i igrice koje kostaju mnogo jeftinije,
znaci zanima me mrezno igranje dali neko ima iskustva na primer preko Game Center kad se ukluce 4 ili 6 uredjaja?
07.04.2011 | 15:31
hackiranje x360 konzole se svodi na flashanje rom-a dvd pogona. no kako god želiš. mislim da je to preskupa investicija za nešto što nije prvotno namijenjeno pravom gamingu. kod konzola, igrači "drkaju" po joypad-u, a kod iPad-a "drkaju" sam iPad. pohabat će se i prije nego bi pomislio. pa onda nespretnost pa igraču ispadne iz ruke, a ti njega onda ganjaj da ti ga plati

ili osiguraj iPad-ove.

inače, što se tiče mrežnog igranja, igrao sam samo preko neta. nikada s nekim u range-u pa ti ne mogu puno toga reći.
07.04.2011 | 18:29
Ja sam sa mojom djecom 5 i 7 godina igrao u lokalnoj mreži u troje preko WiFi Real Racing HD i GT Racing i super je! Djeca obožavaju iPad i za igranje i crtanje, a do sada u žaru igre niti jednom im nije pao iz ruke, a nisu se još ni pohabali ili izgrebali. Doduše obukao sam ih u one zaštite od tvrde plastike.

Imam i neke ratne igre za igranje u mreži, ali to nije za klince pa nisam još imao prilike probati. Ali u single načinu su zabavne, pa vjerujem u mrežnom još i više. Jedino što treba malo vremena za privikavanje na virtualni joystick na touch ekranu. No, to nije ništa za PRAVE igrače

hal9000 mi možeš pojasniti kakvo je to "ozbiljno" gejmanje? Ja sam mislio da su igre prvenstveno namijenjene zabavi i ako se zabavljaš to je to. Moji klinci se mogu igrati na računalu, na PSP ili na iPadu. U 100% vremena kad se mogu igrati uvijek odaberu iPad. Isto vrijedi i za tatu. Imam neke "ozbiljnije" igre na PCju (Dirt 2, COD, Star Trek Online itd.) ali kad se poželim igrati, zadnje vrijeme se uvijek mašim iPada i ako su klinci za jedno mrežno utrkivanje to nam je najdraže.
08.04.2011 | 15:10
na žalost ne mogu jer nisam ozbiljan gamer, ali poznajem nekolicinu. kad im takneš u gejmanje skaču kao kad mi mac korisnici skačemo ako netko takne u mac
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 dana, 19 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Gjuroo, matijazx, rusty, VanjusOS, Anonimci (584)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO