MicroSIM i Vipnet katastrofa :(
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MicroSIM i Vipnet katastrofa :(

17.05.2010 | 14:26
Vipnet prema informacijama koje daju na službi za korisnike bi trebao davati na postojeće brojeve koji imaju aktiviranu data opciju po cijeni od 0,91 kn nove MicroSim kartice (isti broj ostaje samo se dodaje jedna kartica).

Kako moja supruga i ja već imamo MultiSim opciju sa uključenom data uslugom, lijepo ja nju pošaljem u Vipnet neka nam daju karticu.

Vratila se ona doma sa MicroSim-om, nije prošlo par minuta, trebam nekog nazvati sa svojeg iPhone-a, a gore piše "Nema usluge" !!!

Zovem Vip službu i jako ljubazna gospođa mi objasni kako je došlo do greške da su kolegice na prodajnom mjestu ISKLJUČILE master sim kartice a samim time i MultiSim uslugu !!!

Sad je moja supruga se vratila, sve im to lijepo objasnila, ali oni i dalje tvrde da se to ne može napraviti već da MORAMO UZETI NOVU PRETPLATU SA MINIMALNO 1GB PROMETA MJESEČNO !!!

Srećom u VPN-u imam jedan broj koji ne koristimo, pa sam taj dao zamijeniti za MicroSim, ali molim Vas za komentar: Tko je tu lud ???
17.05.2010 | 18:20
Ne daj se otpraviti, idi tamo i inzistiraj razgovarati sa šefom. Ne odlazi od njega dok ne dobiješ njegov broj telefona, direktni (ništa 091 7700, to je pedala). Nakon toga ga zovi 3x dnevno dok ti ne riješi problem.

Općenito, ne iznenađuje me ništa što si napisao. Od Vipneta sasvim očekivano.

Meni su svojedobno nešto zajebali u programiranju svoje centrale pa je ljudima 10 dana govorni automat javljao da moj broj (koji koristim godinama) NE POSTOJI!!!

Na 091 7700 sam zvao 2x dnevno, između ostalog, jednom sam čekao 45 (četrdeset i pet) minuta da mi se netko javi, a drugom prilikom mi je njihov ljubazni referent u tehničkoj podršci poklopio slušalicu (!!). Naravno, kad sam im poslao dopis da ne želim obnoviti ugovor nakon isteka 2 godine onda me nazvao neki neupućeni blesan iz marketinga ili PR-a ili tako nešto i čudom se čudio zašto ne želim produžiti ugovor kad mi nude novi uređaj besplatno.

Kreteni.
18.05.2010 | 22:12
VIP je drek na sibici. ni ovi drugi nisu nevinasca, ali mislim da su malo poslovniji. A one paradajz i kikiriki mreze u hrvata su obmana u 2. Meni istice u 11 mj. pretplata na VIP-u i mislim da je bum zgasil. Ali glavno da ne zaborave poslati SMS da mi je kreiran racun, o tu su nepogrijesivi i to tjedan dana nakon kaj sam platil racun. A i u kradji sam ih ulovi, nije nesto spektakularno, ali ipak. Dobro, najvi se kaj su mi htjeli maznuti je 100kn za uslugu zamjene SIM kartice koja je bila gratis i to mi je pisalo na onom nekakvom papiru koji su mi dali u poslovnici. Otkazujem VIP, definitivno. LOL
01.06.2010 | 18:43
Ma i meni ide malo na živce VIP.
Prije su mi slali račun na naplatu 20-tog u misecu a ja im reka 5.
Inače ima sam minus na tekućem i nisu mi mogli naplatit pa san se ispiz... jer oni kad nema na računu više ne skidaju i ako uplatiš tu svotu to je prošlost za njih, pa sam tija uplatit u njihovom centru, pa su rekli da nemogu oni primit uplatu već da treba preko banke, (u službi za korisnke su rekli da mogu u centru uplatit lovu).
Sad razmišljan da priđen na 098.. mada nisu i oni bajkaa najluđe je šta imam VPN od firme i sad se mislin sve pribacit na taj broj i da zatvorin VIP pretplatu.
Inače promet od 1GB u VIP je jeftinije nego u T-com. (bilo je neznam jel još).
Šta se tiče T-com htio sam ovaj VPN broj od firme koristit za iPhone u pretplati, kažu nije moguće jer je to stvar firme mada sam im pokušava objasnit da mi plaćanje računa ionako ide njma jer sve šta zovem van VPN plaćam extra.
Oni niti čut.
Mislim da im je Mudrinić spržio mozak kao i njemu T-com.
20.06.2010 | 21:48
Evo da se i ja javim. U srijedu sam pitao da li je moguce zamijeniti jednu od kartica u multisim paketu za microsim, u cetvrtak su mi poslali zahtjev i karticu, danas je kartica u
iPadu. Nazalost jos ne radi, jer je vjerojatno jos nisu aktivirali... Ali doci ce i to valjda iduci
tjedan

Jedina razlika je sto je moj broj preko firme, pa sam rjesavao sve s nasim account managerom u vipu, tako da mi nije mogao prodavati price. Medjutim, barem sad svi ostali znate da se moze
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 24 minuta
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO