MicroSIM i Vipnet katastrofa :(
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MicroSIM i Vipnet katastrofa :(

17.05.2010 | 14:26
Vipnet prema informacijama koje daju na službi za korisnike bi trebao davati na postojeće brojeve koji imaju aktiviranu data opciju po cijeni od 0,91 kn nove MicroSim kartice (isti broj ostaje samo se dodaje jedna kartica).

Kako moja supruga i ja već imamo MultiSim opciju sa uključenom data uslugom, lijepo ja nju pošaljem u Vipnet neka nam daju karticu.

Vratila se ona doma sa MicroSim-om, nije prošlo par minuta, trebam nekog nazvati sa svojeg iPhone-a, a gore piše "Nema usluge" !!!

Zovem Vip službu i jako ljubazna gospođa mi objasni kako je došlo do greške da su kolegice na prodajnom mjestu ISKLJUČILE master sim kartice a samim time i MultiSim uslugu !!!

Sad je moja supruga se vratila, sve im to lijepo objasnila, ali oni i dalje tvrde da se to ne može napraviti već da MORAMO UZETI NOVU PRETPLATU SA MINIMALNO 1GB PROMETA MJESEČNO !!!

Srećom u VPN-u imam jedan broj koji ne koristimo, pa sam taj dao zamijeniti za MicroSim, ali molim Vas za komentar: Tko je tu lud ???
17.05.2010 | 18:20
Ne daj se otpraviti, idi tamo i inzistiraj razgovarati sa šefom. Ne odlazi od njega dok ne dobiješ njegov broj telefona, direktni (ništa 091 7700, to je pedala). Nakon toga ga zovi 3x dnevno dok ti ne riješi problem.

Općenito, ne iznenađuje me ništa što si napisao. Od Vipneta sasvim očekivano.

Meni su svojedobno nešto zajebali u programiranju svoje centrale pa je ljudima 10 dana govorni automat javljao da moj broj (koji koristim godinama) NE POSTOJI!!!

Na 091 7700 sam zvao 2x dnevno, između ostalog, jednom sam čekao 45 (četrdeset i pet) minuta da mi se netko javi, a drugom prilikom mi je njihov ljubazni referent u tehničkoj podršci poklopio slušalicu (!!). Naravno, kad sam im poslao dopis da ne želim obnoviti ugovor nakon isteka 2 godine onda me nazvao neki neupućeni blesan iz marketinga ili PR-a ili tako nešto i čudom se čudio zašto ne želim produžiti ugovor kad mi nude novi uređaj besplatno.

Kreteni.
18.05.2010 | 22:12
VIP je drek na sibici. ni ovi drugi nisu nevinasca, ali mislim da su malo poslovniji. A one paradajz i kikiriki mreze u hrvata su obmana u 2. Meni istice u 11 mj. pretplata na VIP-u i mislim da je bum zgasil. Ali glavno da ne zaborave poslati SMS da mi je kreiran racun, o tu su nepogrijesivi i to tjedan dana nakon kaj sam platil racun. A i u kradji sam ih ulovi, nije nesto spektakularno, ali ipak. Dobro, najvi se kaj su mi htjeli maznuti je 100kn za uslugu zamjene SIM kartice koja je bila gratis i to mi je pisalo na onom nekakvom papiru koji su mi dali u poslovnici. Otkazujem VIP, definitivno. LOL
01.06.2010 | 18:43
Ma i meni ide malo na živce VIP.
Prije su mi slali račun na naplatu 20-tog u misecu a ja im reka 5.
Inače ima sam minus na tekućem i nisu mi mogli naplatit pa san se ispiz... jer oni kad nema na računu više ne skidaju i ako uplatiš tu svotu to je prošlost za njih, pa sam tija uplatit u njihovom centru, pa su rekli da nemogu oni primit uplatu već da treba preko banke, (u službi za korisnke su rekli da mogu u centru uplatit lovu).
Sad razmišljan da priđen na 098.. mada nisu i oni bajkaa najluđe je šta imam VPN od firme i sad se mislin sve pribacit na taj broj i da zatvorin VIP pretplatu.
Inače promet od 1GB u VIP je jeftinije nego u T-com. (bilo je neznam jel još).
Šta se tiče T-com htio sam ovaj VPN broj od firme koristit za iPhone u pretplati, kažu nije moguće jer je to stvar firme mada sam im pokušava objasnit da mi plaćanje računa ionako ide njma jer sve šta zovem van VPN plaćam extra.
Oni niti čut.
Mislim da im je Mudrinić spržio mozak kao i njemu T-com.
20.06.2010 | 21:48
Evo da se i ja javim. U srijedu sam pitao da li je moguce zamijeniti jednu od kartica u multisim paketu za microsim, u cetvrtak su mi poslali zahtjev i karticu, danas je kartica u
iPadu. Nazalost jos ne radi, jer je vjerojatno jos nisu aktivirali... Ali doci ce i to valjda iduci
tjedan

Jedina razlika je sto je moj broj preko firme, pa sam rjesavao sve s nasim account managerom u vipu, tako da mi nije mogao prodavati price. Medjutim, barem sad svi ostali znate da se moze
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 19 minuta
  • MBPruleZ: Mislim da ne ta fora s koberzijom u eSIM bila i na nekoj od inačica iOS18 znam da sam probao i ništa dobio poruku da Operater to ne podržava
  • VanjusOS: tko će prvi probati da li to radi?
  • VanjusOS: ljudi, da li je netko primjetio novu opciju na postavke - mobilne mreže - "konvertiraj u esim"
  • hal9000: Ne sviđa mi se sučelje novog Mac OS-a :/
  • Borisone: Nema ni na HT-u.
  • MBPruleZ: Jel Vam radi RCS na iPhonima (iOS >=18). Ja sam na Telemachu, eSIM i nema opcije da se uključi
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO