iPad 2 baguje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 2 baguje

03.03.2015 | 10:00
Ne bih se slozila sa tim. Pre svega sto je visi rang, veca cena od konkurencije, pa milea nisan nikako nije
Onda apple ne pruza ono sto obecava.
Najnormalnija stvar je da na uredjaj koji je star 2godine stavis novi ips, kao sto sam i na mobilni uradila.
Mob ne baguje, ali iped da vec vise od godinu dana.
Prosto losa naprava ako jedan jedini updejt ips-a ne moze da izdrzi....

Presaltali ste se na stranu da sam ga ja upropastila jer sam zelela novi ios, hmm aj necemo na tu remu. Znaci da zakljucimo, smatrate da aparat nikako nije za novi ios i to ga je pokvarilo?
03.03.2015 | 10:13
Koga briga kad si ga ti kupila... model je star 4 godine... što očekuješ u 4 godine... apple ti je kriv?
I dalje mislim da on nije spor po pitanju otvaranja stranica, nego nešto krivo radiš... vratila backup? nisi probala set as new?
03.03.2015 | 10:16
Mislim da nisi u pravu. Prvo ipad 2 je star 4 godine to sto je tvoj star 2 hmmm do tebe je. Apple ispuni ono sto obeca. Pogledaj bilo koji android osim nexus. Podrska os-a traje max 2 godine. Ipad 2 na zalost ima zastario hardware i muci se sa svakim os-m preko 7.0. Imas dvije varijante. Da se mucis sa ip2 ili da kupis nesto novije. Iskljuci na ipadu sve sto jede memoriju. Animacije,notifikacije.....
03.03.2015 | 11:24
Ja imam iPad 2 na kojem je iOS 8.1.3... Da li je brz kao sto je bio na iOS 6? Ni blizu... Da li je sasvim upotrebljiv? Je... Primjecuje se odredjeni lag kod animacija, ali ako njih iskljucis nema vecih problema... Ovaj tvoj problem sa sporim ucitavanjem stranica nisam primjetio. Mozda da pokusas sa set as new opcijom? Mojem starčiću je pomoglo, pronašao je novu mladost...
03.03.2015 | 12:54
Ana, ja sam imao iPad 3 do nedavno, znači prvi iPad s Retina ekranom. Model je izašao 2012. godine. Poklonio sam ga šogoru jer i njega već nagriza vrijeme (čisto sa strane podrške operativnog sustava) - i trenutno nemam tablet, već čekam neku priliku pa da si uzmem ili trenutno najnoviji, ili najnoviji u vrijeme kada ću kupovati.
Razmisli malo, od iPada 2, izašli su iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini Retina, iPad mini 3 - to su četiri generacije i sedam proizvoda ispred tvog modela.
Čudo je da ti i vrti najnoviji operativni sustav.
Nitko ti ne pametuje ovdje, već ti samo pokušavamo objasniti da je bilo najbolje da si ga ostavila na miru, odnosno iOS-u 7.
Što se podrške tiče, evo ti ovo s Wikipedie
"The device was available initially with three storage sizes, 16, 32 and 64 GB and two varying connectivity options, Wi-Fi only or Wi-Fi and cellular. Each variation of the device is available with either a black or white front glass panel. However, upon the release of the 3rd generation iPad, only the 16 GB variation with two connectivity options and two front glass panel options is available.
The iPad 2 was supported for more than 3 years by Apple Inc. It is also one of the longest iOS supported devices, that has received 5 major iOS updates, from iOS 4 to the current iOS 8."
Jebiga, zapravo je stvarno tvoja greška što se prvo nisi raspitala na netu je li ti uopće pametno ići update raditi...
03.03.2015 | 13:55
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo
03.03.2015 | 14:57
Rendering može kočiti i zezati. Koliko brzo radi mail? Ili Dropbox? iTransfer?
03.03.2015 | 15:21
Ako je samo internet, to nije do aparata niti sustava, već veze. E sada, ako ti je WiFi na više veza stalno loš (i na kućnom, i u nekom internet caffeu - i šta ti ja znam još gdje...) onda stvarno ne znam kako ti pomoći -- ima tu ljudi puno stručnijih po tom pitanju - prepuštam stvari njima.
03.03.2015 | 15:22
annaBG kaže:
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo

Jesi li odradila Reset Network settings i set up as new?
03.03.2015 | 15:45
Probaj malo citati sve postove prije nego sto nesto napises.Pokusavamo izbjeci bespotrebno gomilanje postova(na jabucnjaku nema rating-a po broju postova).Na taj nacin forum odrzavamo preglednim i ne zatrpanim.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 31 minuta
  • jura22: Navlakusa za novi macOS.
  • imenso: Nije free, ima pretplatu, neke aplikacije i posebnu za iPad
  • Yonkis: Apple Creator Studio - free - [link]
  • drlovric: Bas tako Mario. Ja sam bio u USA i kupio MBP M1 Pro 16" i najmanju potrebu nemam da ga mijenjam. Pogrijesio sam jedino sto nisam uzeo 14" :)
  • marioart: uredjaji su predobri i predugo traju :)
  • Riba: Zalosno je vidjeti kako mac prodaja stagnira.
  • Yonkis: Ili ovako nešto? [link]
  • Yonkis: Gdje staviti ovakve vijestice? [link]
  • gladhr2: [link] ima li netko pametan da mi malo pomogne sa ovim problemom..?
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?