iPad 2 baguje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 2 baguje

03.03.2015 | 10:00
Ne bih se slozila sa tim. Pre svega sto je visi rang, veca cena od konkurencije, pa milea nisan nikako nije
Onda apple ne pruza ono sto obecava.
Najnormalnija stvar je da na uredjaj koji je star 2godine stavis novi ips, kao sto sam i na mobilni uradila.
Mob ne baguje, ali iped da vec vise od godinu dana.
Prosto losa naprava ako jedan jedini updejt ips-a ne moze da izdrzi....

Presaltali ste se na stranu da sam ga ja upropastila jer sam zelela novi ios, hmm aj necemo na tu remu. Znaci da zakljucimo, smatrate da aparat nikako nije za novi ios i to ga je pokvarilo?
03.03.2015 | 10:13
Koga briga kad si ga ti kupila... model je star 4 godine... što očekuješ u 4 godine... apple ti je kriv?
I dalje mislim da on nije spor po pitanju otvaranja stranica, nego nešto krivo radiš... vratila backup? nisi probala set as new?
03.03.2015 | 10:16
Mislim da nisi u pravu. Prvo ipad 2 je star 4 godine to sto je tvoj star 2 hmmm do tebe je. Apple ispuni ono sto obeca. Pogledaj bilo koji android osim nexus. Podrska os-a traje max 2 godine. Ipad 2 na zalost ima zastario hardware i muci se sa svakim os-m preko 7.0. Imas dvije varijante. Da se mucis sa ip2 ili da kupis nesto novije. Iskljuci na ipadu sve sto jede memoriju. Animacije,notifikacije.....
03.03.2015 | 11:24
Ja imam iPad 2 na kojem je iOS 8.1.3... Da li je brz kao sto je bio na iOS 6? Ni blizu... Da li je sasvim upotrebljiv? Je... Primjecuje se odredjeni lag kod animacija, ali ako njih iskljucis nema vecih problema... Ovaj tvoj problem sa sporim ucitavanjem stranica nisam primjetio. Mozda da pokusas sa set as new opcijom? Mojem starčiću je pomoglo, pronašao je novu mladost...
03.03.2015 | 12:54
Ana, ja sam imao iPad 3 do nedavno, znači prvi iPad s Retina ekranom. Model je izašao 2012. godine. Poklonio sam ga šogoru jer i njega već nagriza vrijeme (čisto sa strane podrške operativnog sustava) - i trenutno nemam tablet, već čekam neku priliku pa da si uzmem ili trenutno najnoviji, ili najnoviji u vrijeme kada ću kupovati.
Razmisli malo, od iPada 2, izašli su iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini Retina, iPad mini 3 - to su četiri generacije i sedam proizvoda ispred tvog modela.
Čudo je da ti i vrti najnoviji operativni sustav.
Nitko ti ne pametuje ovdje, već ti samo pokušavamo objasniti da je bilo najbolje da si ga ostavila na miru, odnosno iOS-u 7.
Što se podrške tiče, evo ti ovo s Wikipedie
"The device was available initially with three storage sizes, 16, 32 and 64 GB and two varying connectivity options, Wi-Fi only or Wi-Fi and cellular. Each variation of the device is available with either a black or white front glass panel. However, upon the release of the 3rd generation iPad, only the 16 GB variation with two connectivity options and two front glass panel options is available.
The iPad 2 was supported for more than 3 years by Apple Inc. It is also one of the longest iOS supported devices, that has received 5 major iOS updates, from iOS 4 to the current iOS 8."
Jebiga, zapravo je stvarno tvoja greška što se prvo nisi raspitala na netu je li ti uopće pametno ići update raditi...
03.03.2015 | 13:55
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo
03.03.2015 | 14:57
Rendering može kočiti i zezati. Koliko brzo radi mail? Ili Dropbox? iTransfer?
03.03.2015 | 15:21
Ako je samo internet, to nije do aparata niti sustava, već veze. E sada, ako ti je WiFi na više veza stalno loš (i na kućnom, i u nekom internet caffeu - i šta ti ja znam još gdje...) onda stvarno ne znam kako ti pomoći -- ima tu ljudi puno stručnijih po tom pitanju - prepuštam stvari njima.
03.03.2015 | 15:22
annaBG kaže:
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo

Jesi li odradila Reset Network settings i set up as new?
03.03.2015 | 15:45
Probaj malo citati sve postove prije nego sto nesto napises.Pokusavamo izbjeci bespotrebno gomilanje postova(na jabucnjaku nema rating-a po broju postova).Na taj nacin forum odrzavamo preglednim i ne zatrpanim.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 39 minuta
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
  • Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
  • smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom. :)
  • Yonkis: Ima li netko doma LG-ev smart TV? [link]
  • IkoIko: Za powermacove, idem ih danas pogledati pa vam javim!
  • Borisone: Na hrvatskom jeziku: [link]
  • Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.83 Seconds

Provided by iJoomla SEO