iPad 2 baguje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 2 baguje

03.03.2015 | 10:00
Ne bih se slozila sa tim. Pre svega sto je visi rang, veca cena od konkurencije, pa milea nisan nikako nije
Onda apple ne pruza ono sto obecava.
Najnormalnija stvar je da na uredjaj koji je star 2godine stavis novi ips, kao sto sam i na mobilni uradila.
Mob ne baguje, ali iped da vec vise od godinu dana.
Prosto losa naprava ako jedan jedini updejt ips-a ne moze da izdrzi....

Presaltali ste se na stranu da sam ga ja upropastila jer sam zelela novi ios, hmm aj necemo na tu remu. Znaci da zakljucimo, smatrate da aparat nikako nije za novi ios i to ga je pokvarilo?
03.03.2015 | 10:13
Koga briga kad si ga ti kupila... model je star 4 godine... što očekuješ u 4 godine... apple ti je kriv?
I dalje mislim da on nije spor po pitanju otvaranja stranica, nego nešto krivo radiš... vratila backup? nisi probala set as new?
03.03.2015 | 10:16
Mislim da nisi u pravu. Prvo ipad 2 je star 4 godine to sto je tvoj star 2 hmmm do tebe je. Apple ispuni ono sto obeca. Pogledaj bilo koji android osim nexus. Podrska os-a traje max 2 godine. Ipad 2 na zalost ima zastario hardware i muci se sa svakim os-m preko 7.0. Imas dvije varijante. Da se mucis sa ip2 ili da kupis nesto novije. Iskljuci na ipadu sve sto jede memoriju. Animacije,notifikacije.....
03.03.2015 | 11:24
Ja imam iPad 2 na kojem je iOS 8.1.3... Da li je brz kao sto je bio na iOS 6? Ni blizu... Da li je sasvim upotrebljiv? Je... Primjecuje se odredjeni lag kod animacija, ali ako njih iskljucis nema vecih problema... Ovaj tvoj problem sa sporim ucitavanjem stranica nisam primjetio. Mozda da pokusas sa set as new opcijom? Mojem starčiću je pomoglo, pronašao je novu mladost...
03.03.2015 | 12:54
Ana, ja sam imao iPad 3 do nedavno, znači prvi iPad s Retina ekranom. Model je izašao 2012. godine. Poklonio sam ga šogoru jer i njega već nagriza vrijeme (čisto sa strane podrške operativnog sustava) - i trenutno nemam tablet, već čekam neku priliku pa da si uzmem ili trenutno najnoviji, ili najnoviji u vrijeme kada ću kupovati.
Razmisli malo, od iPada 2, izašli su iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini Retina, iPad mini 3 - to su četiri generacije i sedam proizvoda ispred tvog modela.
Čudo je da ti i vrti najnoviji operativni sustav.
Nitko ti ne pametuje ovdje, već ti samo pokušavamo objasniti da je bilo najbolje da si ga ostavila na miru, odnosno iOS-u 7.
Što se podrške tiče, evo ti ovo s Wikipedie
"The device was available initially with three storage sizes, 16, 32 and 64 GB and two varying connectivity options, Wi-Fi only or Wi-Fi and cellular. Each variation of the device is available with either a black or white front glass panel. However, upon the release of the 3rd generation iPad, only the 16 GB variation with two connectivity options and two front glass panel options is available.
The iPad 2 was supported for more than 3 years by Apple Inc. It is also one of the longest iOS supported devices, that has received 5 major iOS updates, from iOS 4 to the current iOS 8."
Jebiga, zapravo je stvarno tvoja greška što se prvo nisi raspitala na netu je li ti uopće pametno ići update raditi...
03.03.2015 | 13:55
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo
03.03.2015 | 14:57
Rendering može kočiti i zezati. Koliko brzo radi mail? Ili Dropbox? iTransfer?
03.03.2015 | 15:21
Ako je samo internet, to nije do aparata niti sustava, već veze. E sada, ako ti je WiFi na više veza stalno loš (i na kućnom, i u nekom internet caffeu - i šta ti ja znam još gdje...) onda stvarno ne znam kako ti pomoći -- ima tu ljudi puno stručnijih po tom pitanju - prepuštam stvari njima.
03.03.2015 | 15:22
annaBG kaže:
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo

Jesi li odradila Reset Network settings i set up as new?
03.03.2015 | 15:45
Probaj malo citati sve postove prije nego sto nesto napises.Pokusavamo izbjeci bespotrebno gomilanje postova(na jabucnjaku nema rating-a po broju postova).Na taj nacin forum odrzavamo preglednim i ne zatrpanim.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 6 minuta
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.07 Seconds