iPad 2 baguje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 2 baguje

03.03.2015 | 10:00
Ne bih se slozila sa tim. Pre svega sto je visi rang, veca cena od konkurencije, pa milea nisan nikako nije
Onda apple ne pruza ono sto obecava.
Najnormalnija stvar je da na uredjaj koji je star 2godine stavis novi ips, kao sto sam i na mobilni uradila.
Mob ne baguje, ali iped da vec vise od godinu dana.
Prosto losa naprava ako jedan jedini updejt ips-a ne moze da izdrzi....

Presaltali ste se na stranu da sam ga ja upropastila jer sam zelela novi ios, hmm aj necemo na tu remu. Znaci da zakljucimo, smatrate da aparat nikako nije za novi ios i to ga je pokvarilo?
03.03.2015 | 10:13
Koga briga kad si ga ti kupila... model je star 4 godine... što očekuješ u 4 godine... apple ti je kriv?
I dalje mislim da on nije spor po pitanju otvaranja stranica, nego nešto krivo radiš... vratila backup? nisi probala set as new?
03.03.2015 | 10:16
Mislim da nisi u pravu. Prvo ipad 2 je star 4 godine to sto je tvoj star 2 hmmm do tebe je. Apple ispuni ono sto obeca. Pogledaj bilo koji android osim nexus. Podrska os-a traje max 2 godine. Ipad 2 na zalost ima zastario hardware i muci se sa svakim os-m preko 7.0. Imas dvije varijante. Da se mucis sa ip2 ili da kupis nesto novije. Iskljuci na ipadu sve sto jede memoriju. Animacije,notifikacije.....
03.03.2015 | 11:24
Ja imam iPad 2 na kojem je iOS 8.1.3... Da li je brz kao sto je bio na iOS 6? Ni blizu... Da li je sasvim upotrebljiv? Je... Primjecuje se odredjeni lag kod animacija, ali ako njih iskljucis nema vecih problema... Ovaj tvoj problem sa sporim ucitavanjem stranica nisam primjetio. Mozda da pokusas sa set as new opcijom? Mojem starčiću je pomoglo, pronašao je novu mladost...
03.03.2015 | 12:54
Ana, ja sam imao iPad 3 do nedavno, znači prvi iPad s Retina ekranom. Model je izašao 2012. godine. Poklonio sam ga šogoru jer i njega već nagriza vrijeme (čisto sa strane podrške operativnog sustava) - i trenutno nemam tablet, već čekam neku priliku pa da si uzmem ili trenutno najnoviji, ili najnoviji u vrijeme kada ću kupovati.
Razmisli malo, od iPada 2, izašli su iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini Retina, iPad mini 3 - to su četiri generacije i sedam proizvoda ispred tvog modela.
Čudo je da ti i vrti najnoviji operativni sustav.
Nitko ti ne pametuje ovdje, već ti samo pokušavamo objasniti da je bilo najbolje da si ga ostavila na miru, odnosno iOS-u 7.
Što se podrške tiče, evo ti ovo s Wikipedie
"The device was available initially with three storage sizes, 16, 32 and 64 GB and two varying connectivity options, Wi-Fi only or Wi-Fi and cellular. Each variation of the device is available with either a black or white front glass panel. However, upon the release of the 3rd generation iPad, only the 16 GB variation with two connectivity options and two front glass panel options is available.
The iPad 2 was supported for more than 3 years by Apple Inc. It is also one of the longest iOS supported devices, that has received 5 major iOS updates, from iOS 4 to the current iOS 8."
Jebiga, zapravo je stvarno tvoja greška što se prvo nisi raspitala na netu je li ti uopće pametno ići update raditi...
03.03.2015 | 13:55
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo
03.03.2015 | 14:57
Rendering može kočiti i zezati. Koliko brzo radi mail? Ili Dropbox? iTransfer?
03.03.2015 | 15:21
Ako je samo internet, to nije do aparata niti sustava, već veze. E sada, ako ti je WiFi na više veza stalno loš (i na kućnom, i u nekom internet caffeu - i šta ti ja znam još gdje...) onda stvarno ne znam kako ti pomoći -- ima tu ljudi puno stručnijih po tom pitanju - prepuštam stvari njima.
03.03.2015 | 15:22
annaBG kaže:
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo

Jesi li odradila Reset Network settings i set up as new?
03.03.2015 | 15:45
Probaj malo citati sve postove prije nego sto nesto napises.Pokusavamo izbjeci bespotrebno gomilanje postova(na jabucnjaku nema rating-a po broju postova).Na taj nacin forum odrzavamo preglednim i ne zatrpanim.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds