iPad 2 baguje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad 2 baguje

03.03.2015 | 10:00
Ne bih se slozila sa tim. Pre svega sto je visi rang, veca cena od konkurencije, pa milea nisan nikako nije
Onda apple ne pruza ono sto obecava.
Najnormalnija stvar je da na uredjaj koji je star 2godine stavis novi ips, kao sto sam i na mobilni uradila.
Mob ne baguje, ali iped da vec vise od godinu dana.
Prosto losa naprava ako jedan jedini updejt ips-a ne moze da izdrzi....

Presaltali ste se na stranu da sam ga ja upropastila jer sam zelela novi ios, hmm aj necemo na tu remu. Znaci da zakljucimo, smatrate da aparat nikako nije za novi ios i to ga je pokvarilo?
03.03.2015 | 10:13
Koga briga kad si ga ti kupila... model je star 4 godine... što očekuješ u 4 godine... apple ti je kriv?
I dalje mislim da on nije spor po pitanju otvaranja stranica, nego nešto krivo radiš... vratila backup? nisi probala set as new?
03.03.2015 | 10:16
Mislim da nisi u pravu. Prvo ipad 2 je star 4 godine to sto je tvoj star 2 hmmm do tebe je. Apple ispuni ono sto obeca. Pogledaj bilo koji android osim nexus. Podrska os-a traje max 2 godine. Ipad 2 na zalost ima zastario hardware i muci se sa svakim os-m preko 7.0. Imas dvije varijante. Da se mucis sa ip2 ili da kupis nesto novije. Iskljuci na ipadu sve sto jede memoriju. Animacije,notifikacije.....
03.03.2015 | 11:24
Ja imam iPad 2 na kojem je iOS 8.1.3... Da li je brz kao sto je bio na iOS 6? Ni blizu... Da li je sasvim upotrebljiv? Je... Primjecuje se odredjeni lag kod animacija, ali ako njih iskljucis nema vecih problema... Ovaj tvoj problem sa sporim ucitavanjem stranica nisam primjetio. Mozda da pokusas sa set as new opcijom? Mojem starčiću je pomoglo, pronašao je novu mladost...
03.03.2015 | 12:54
Ana, ja sam imao iPad 3 do nedavno, znači prvi iPad s Retina ekranom. Model je izašao 2012. godine. Poklonio sam ga šogoru jer i njega već nagriza vrijeme (čisto sa strane podrške operativnog sustava) - i trenutno nemam tablet, već čekam neku priliku pa da si uzmem ili trenutno najnoviji, ili najnoviji u vrijeme kada ću kupovati.
Razmisli malo, od iPada 2, izašli su iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini Retina, iPad mini 3 - to su četiri generacije i sedam proizvoda ispred tvog modela.
Čudo je da ti i vrti najnoviji operativni sustav.
Nitko ti ne pametuje ovdje, već ti samo pokušavamo objasniti da je bilo najbolje da si ga ostavila na miru, odnosno iOS-u 7.
Što se podrške tiče, evo ti ovo s Wikipedie
"The device was available initially with three storage sizes, 16, 32 and 64 GB and two varying connectivity options, Wi-Fi only or Wi-Fi and cellular. Each variation of the device is available with either a black or white front glass panel. However, upon the release of the 3rd generation iPad, only the 16 GB variation with two connectivity options and two front glass panel options is available.
The iPad 2 was supported for more than 3 years by Apple Inc. It is also one of the longest iOS supported devices, that has received 5 major iOS updates, from iOS 4 to the current iOS 8."
Jebiga, zapravo je stvarno tvoja greška što se prvo nisi raspitala na netu je li ti uopće pametno ići update raditi...
03.03.2015 | 13:55
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo
03.03.2015 | 14:57
Rendering može kočiti i zezati. Koliko brzo radi mail? Ili Dropbox? iTransfer?
03.03.2015 | 15:21
Ako je samo internet, to nije do aparata niti sustava, već veze. E sada, ako ti je WiFi na više veza stalno loš (i na kućnom, i u nekom internet caffeu - i šta ti ja znam još gdje...) onda stvarno ne znam kako ti pomoći -- ima tu ljudi puno stručnijih po tom pitanju - prepuštam stvari njima.
03.03.2015 | 15:22
annaBG kaže:
Vazi hvala vam na savetima.
Zadovoljna sam kako rade aplikacije. To sam popravila.
Brzo on radi.
Nego internet koci, spor...To je moj problem.
A tk zaista nisam samtrala da ima veze sa novim operativnim sistemom.
Jer ako mi aplikacije super rade....sta ima da zeza kod interneta
To je moje razmisljanje bilo

Jesi li odradila Reset Network settings i set up as new?
03.03.2015 | 15:45
Probaj malo citati sve postove prije nego sto nesto napises.Pokusavamo izbjeci bespotrebno gomilanje postova(na jabucnjaku nema rating-a po broju postova).Na taj nacin forum odrzavamo preglednim i ne zatrpanim.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 28 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

108, Gjuroo, jmirakul, m@xym, Maxxy, Riba, robee, Sarek, Anonimci (299)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO