Instalirala sam iOS8 na iPed 2, 64 GB wifi 3G... i jako se usporio njegov rad...
Imate li ista iskustva? Odkud to? I sta treba da uradim?
Predpostavljam da treba a uradim master reset, ali...Prilikom pokusaja da uradim master reset, trazi mi restriction code, ja me znam koji je..!? Kako dalje?
Koliko vidim treba napraviti restore na tvorničke postavke preko iTunesa na kompjuteru i ne obnavljati iPad iz backupa jer će se tako obnoviti i restriction code koji ne znaš... U ovom threadu na Apple supportu ima još nekih rješenja pa pogledaj...
Kolko ja vidim to je code koji se koristi za ograničavanje pristupa određenim aplikacijama ili sadržajima na iPadu, nešto kao parental control... Uključuje se u settings - general - restrictions... Ja to nisam nikad upotrebljavao pa ti ne znam više reći...
Ja se stvarno ne secam da sam ga ja aktivirala..!?
Mislila sam da je tako svima, ali vidim da neki prilikom hard reseta na fabricko podesavanje, ne trazi taj code restriction...
Naravno da znam da koristim pretragu, ali nisam mislila da treba i za ovo, jer sam mislila da je to neka skracenica.
Zaista nema potrebe da ovoliko polemisemo, da se ja pravdam...nepotrebno zaista
Zaista nema potrebe da ovoliko polemisemo, da se ja pravdam...nepotrebno zaista
Ma nema, naravno, nemoj se sad ti nama ljutiti. Znaš, nama ovdje kapne mjesečno 10-15 novajlija i svaki pita "što je to DFU" pa i nama nekad to malo dosadi pa se onda malo zezamo da razbijemo nervozu. Kužiš? Sve 5, NHF.
Ok Drgao mi je da je tako
Naravno, razumem vas.
Danas nazalost nisam uspela da odvojim vreme za opravku, ali se javljam cim se bacim na posao.
Hvala vam i bicdmo u kontaku
Iped sada super radi, ALI....Internet ne valja...sporije radi. U gornjem levom uglu onaj kružić se vrti i vrti, baš sporo otvara sajtove, a rekla bih da i aplikacije sporo skida...
Nisam ja lepo objasnila
Kada ukucam na Safariju nesto, zadamda otvori neki sajt, pretraga na google...tada se pojavi kružić koji vrti brti a stranica se poooolaaako otvara, bas sporo.
Meni je iPad 2 još od iOS 7 počeo loše radit sa iOS 8 se u startu učinilo da radi bolje ali eve sad je još gore. Usporen, laga, ponekad se zblesira i izbaci iz nativnih aplikacija poput Safari i slično, sva sreča imam minija sa strane kao bekap i air.
Obično si korisnici sami stvore probleme, kao sad ti @annaBG. iPad ti je vjerovatno radio super, ali ljudska znatiželja je ubila mnogo toga većeg od tvog iPad_a Kako se kaže, ako nešto dobro radi nemoj ništa mjenjati...ebiga, lako je to reći, ali ti uvjek crv neda mira
Čuj, da kupiš neki mali gradski auto. Ne znam... Nissan Micra 1.0, na primjer. I super te služi po gradu. Ono... zadovoljna skroz... I onda te jednog dana nazovu iz Nissana i kažu ti da će ti besplatno dograditi još 2 sjedala, paktreger na krov i 18" felge, ne bi li ih pitala "Čujte, a jel može moja mala Micra toliko potegnut?"
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima