iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

06.02.2013 | 19:07
Salko kaže:
Napravite update Cydie da vam sredi weather app.

A bas me to nerviralo. Super da su sredili!
  • Navigator
  • Posjetitelj
06.02.2013 | 19:28
Evo, meni NIJE sredilo. Update, reboot, ugasio i upalio telefon i NIŠTA - ne radi.
06.02.2013 | 20:41
Navigator kaže:
Evo, meni NIJE sredilo. Update, reboot, ugasio i upalio telefon i NIŠTA - ne radi.

Probaj sad,izašo još jedan update.
07.02.2013 | 02:23
Samo za info. Napravio sa update iPada 2 na iOS 6.1 i odmah JB bez ikakvih problema. Isto tako i iPhone 3GS na kojem je sve malo sporije trajalo ali sve OK.
  • Navigator
  • Posjetitelj
07.02.2013 | 10:38
Nema još jednog updatea. Cydia - Changes - Refresh - NIŠTA
Salko kaže:
Navigator kaže:

07.02.2013 | 12:12
Navigator kaže:
Nema još jednog updatea. Cydia - Changes - Refresh - NIŠTA
Salko kaže:
Navigator kaže:

Ja sam dobio još jedan update iako mi je već nakon prvog proradio.
07.02.2013 | 12:19
Navigator kaže:

Imas li instaliran APPsync,ako da onda prvo izbrisi -reboot-pa ponovo instaliraj
  • Navigator
  • Posjetitelj
07.02.2013 | 12:49
Imam appsync. Probat ću kasnije, pa javim kako je prošlo. Hvala.
  • Navigator
  • Posjetitelj
07.02.2013 | 13:03
saint kaže:
Navigator kaže:

Imas li instaliran APPsync,ako da onda prvo izbrisi -reboot-pa ponovo instaliraj

Dakle, izbrisao appsync - reboot - NIŠTA. Ne radi. Onda reinstalirao prije spomenuti upgrade ( UIKit Tools verzija 1.1.7.) - reboot i naravno - OPET NE RADI. Odustajem.
P.S. Ne radi niti na iPhone 4 niti na iPhone 5.

Edit: evo rješenja (copy/paste) - kod mene proradilo

- Try having AppSync uninstalled
and deleting com.apple.mobile.installation.plist,
com.apple.LaunchServices-045.csstore and rebooting
- Using iFile, both files are locetd in \private\var\mobile\Library\Caches
  • mileni
  • Posjetitelj
08.02.2013 | 03:31
Weather meni i dalje ne radi. Bez obzira sta probao, a probao sam valjda 5 rjesenja koja sam nasao na netu (ukljucujuci i ovo sto je navigator napisao).
No to me ne brine toliko, tu aplikaciju ionako koristim svake prijestupne.

Usage statsi mi ne rade. Tocnije sve osim pokazatelja koliko dugo mob nije punjen i koliko je isti koristen. Nikako da proradi. Ocito ovaj jb nije doradjen do kraja, nadam se updejtu uskoro.
09.02.2013 | 20:47
Pozz ljudi treba mi vasa pomoc malo imam iphone 4 ios 6.1 jailbreakan i svaki put kad skinem sa cidiye sbsettings ne radi mi tipka od telefona za zvat i kontakte pa ne shvacam jel trebam nesta skinut jos ili???
09.02.2013 | 22:04
Tinox kaže:
Može mi netko u inbox poslat što da instaliram u zamjenu za App Sync odnsosno dodatak da mogu skidat cracked aplikacije. Znam da ne bih smio pisati na tome no bio bih veoma zahvalan kada bi netko pi to riješio. iPhone 5

Meni bi isto ovo trebalo
Ostalo sve funkcionira kako i treba
4s

Edit: Rijeseno! Jos jednom, hvala jednom kolegi na brzoj pomoci
15.02.2013 | 00:19
evo i ja nakon 3gs da jailbrekam iphone. posto sam iz fazona izasao moze li mi ko reci koje repo da stavim, i ima li kakva zanimljiva tema? koje programe da snimim?
  • mileni
  • Posjetitelj
15.02.2013 | 00:32
Za repoe zavisi sta ti treba
Od programcica evo par preporuka:

iControl - 3G se automatski ugasi nakon sto se iPhone locka. Predobra stvarcica za sacuvati bateriju.
sbsettings - valjda najpopularniji tweak, googlaj ako nisi koristio do sad
iFile - file browser za iOS
NCSettings - koristim ga za widgete u notificationsima
Infinifolders - stavi u jedan folder koliko ti srce zeli aplikacija
Mail Enhancer Pro - kako samo ime kaze. Mail aplikacija napokon ima neke naprednije funkcije
Photo Enhancer - isto kao mail, napravis si albume, perolaka kategorija organizacija slika

I ima toga jos. Najbolje je da googlas, jer vecina ostalih tweakova ide po zeljama. Dakle ono sto treba meni mozda ne treba tebi?
15.02.2013 | 00:54
hvala mileni. prije 3 godine sam ja koristio jailbreak. treba mi mali podsjetnik , a kako vidim dosta aplikacija se i tamo placa. barem one koja sam ja nekad cini mi se besplatno koristio
  • mileni
  • Posjetitelj
15.02.2013 | 01:15
Vecina koju ja osobno koristim se placa. No svaka vrijedi i do 10x vise od ovoga sto naplacuju. Po meni osobno, prava steta potkradati takve developere
Malo googlaj, ima toga pregrst odlicnoga za instalirati. No i mali savjet: koji god tweak zelis instalirati, ponovno googlaj o istome (ako vec nemas vremena za testirati), jer neki nisu jos uvijek updejtani za iOS6 pa znaju stvarati probleme. Iako se lako izbrisu, bolje sprijecit nego lijecit

P.S.
Svi gore nabrojani rade odlicno na iOS6
15.02.2013 | 14:49
Ma znam da vrijede ali nemam pay pal . Anesto ne volim kreditnom placati
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 55 minuta
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO